Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה דווקא מצב כמו החלקה?

מה לגבי מצבים הרבה יותר פשוטים (וגם יומיומיים) כמו התנגשויות של פגיעה מאחורה - שכמותן עולה בחורף? מה לגבי תאונות במעברי נתיב - שגם הם נמצאות בעליה בחורף? מה לגבי נהיגה נכונה בסביבה עם הולכי רגל, שנפגעים יותר בחורף?

יודע מה, אני אגיד למה? כי החלקות זה כיף, זה מגניב. מה לעשות. גם אני אוהב להחזיק את המכונית בסחיפה הצדה בצורה נשלטת, אבל מה לעשות שהחיים לא סובבים רק את מה שמגניב. הרעיון זה לטפל בנקודות שמהוות את המשקל הכבד בתחום תאונות הדרכים, ואפילו בחורף - רוב התאונות הם לא תוצאה של החלקה וירטואוזית אלא של ראיה קצת פחות טובה בגלל גשם וכדומה.

בכל מקרה, חכה רגע בסבלנות, אני אצרף שרשור קצר על נושא התנהגות הרכב וההחלקות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

קורס נהיגה מתקדמת זה בעקרון הדבר היחיד שיכול להציל אותך במצב כזה. לא משנה עד כמה יסבירו לך על גבי הפורום מה צריך לעשות כדי לצאת מהחלקה, במצב אמת אתה תפעל אינסטנקטיבית מה שאומר שמה שקראת פה, לא יעזור לך כל כך.

פורסם

אין קורס נהיגה מתקדמת אחד שמלמד אותך לצאת ממצבים כאלו. אתה לא אמור לצאת מהם "בתגובה אינסטנקטיבית" - אתה אמור לצפות להם מראש ואז או למנוע אותם או - אם אתה לא מצליח למנוע אותם - אז לצאת מהם מוקדם (כי אתה יודע שזה עומד לקרות). כשאתה יודע שזה עומד לקרות אז התגובה שלך היא לא תגובה אינסטנקטיבית.

כמובן שקורס נהיגה מתקדמת הוא חשוב בלי קשר - גם כי קורס כזה מלמד אותך לצפות את ההחלקה וגם כי הוא אמור לעסוק בתחומים שאינם קשורים לנושא ההחלקות, כמו מה שציינתי בתגובתי הקודמת. קורס נהיגה מתקדמת שעוסק רק או אפילו בעיקר בבלימות והחלקות זה עסקה גרועה מאוד.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא להכנס אליהם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא חושב שאנשים יגידו לך את זה,

לנהוג רק כאשר אתה חייב/צריך. זה אומר ... לנהוג כשהתנאים מבחינתך מיטביים. עדיף באור יום, כשאתה רענן, ורגוע.

כמו כן, להקפיד על רכב מתוחזק ככל שניתן, עם מכלולים תקינים, ושמשות נקיות.

ולגבי מצבי סיכון בחורף, הקפד לשמור מרחק, ולנהוג בהתאם לתנאי הדרך.

כל טוב.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הסיכוי שתיכנס להיגוי יתר, עם כל הכבוד לדריפטרים שיש פה, הוא נמוך מאד לעומת הסיכוי שתיכנס לתת-היגוי שיוביל אותך, בסופו של יום, לעצם קשיח ולבום. לכן - קורס, ולו כדי שתבין את הדינמיקה הפועלת והדרכים להימנע ו/או לפעול אם כבר קורה משהו ולכל הפחות לאבחן ולדעת מה באמת קורה לך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...