Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב,

לפני מס' ימים התחלתי לחפש רכב בתקציב של K40 שנתון 2008 שיהיה אמין ובטיחותי.

לאחר בדיקה ברשת, הרכבים שעומדים על הפרק הם –

קיה סיד

פורד פוקוס

מיצובישי לאנסר קלאסיק

מאזדה 3 (עם 6 כריות אוויר)

ברור לי שבתקציב הנ"ל האלטרנטיבה לרכישה היא דרך חברות הליסינג או מגרש רציני וכאן אני פונה לעזרתכם שוב:

---האם יש חברות ליסינג אשר נחשבות פחות מאחרות כתוצאה מטיפול פחות טוב במכוניות, אי מסירת מידע רלוונטי וכיו"ב.

---מיהם המגרשים הגדולים אשר נחשבים כמקום בטוח לרכוש ממנו מכונית.

---האם יש מחלות לרכבים הנ"ל הדורשות תשומת לב מיוחדת בעת בחינת הרכב.

---אודה על קבלת המלצה למכון בדיקה מקצועי ואמין באזור גוש דן.

תודה מראש על הסיוע.

פורסם

קאיה סיד ומאזדה 3 2008 לא יכנסו בתקציב הזה.מיצובישי לנסר אופציה מעניינת אבל אם ניתן להשיג שנתון 2008 לא ברור (יש חברות ליסינג כמו ניו קופל,שתקועה חזקה עם ארגזים של רכבים כאלו).

חברות ליסינג אמינות הן: הרץ (אוטו סנטר),אלבר,אופרייט ליס,פריים ליס (לובינסקי טרייד).

טרייד אין אמינים נוספים של יבואנים כמו:כלמוביל (יונדאי),טרייד מוביל (פיאט אם כי יש להם לא מעט פירמות נוספות),UMI (רכבים גרמניים ואמריקאיים),אוטו דיל (VAG אך לא רק),טופ טרייד מוטורס (מאזדה-פורד).

לעניין בגדול- תכנס לך בתקציב מיצובישי לנסר יוצאת ליסינג 2008 עם ק"מ לא הכי נמוך שיש (איזור ה-90,000 ומעלה).

חפש אחת כזו בחברות שהומלצו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מכיוון שאני "בעל עניין", לא אמליץ על חברת ליסינג כזו או אחרת.

אדגיש רק שעדיף שתפנה לחברה שמספקת לך פירוט מלא של הסטוריית הרכב, מאפשרת לך לקחת את הרכב למכון בדיקה שאתה בוחר, ונותנת לך גם אחריות וגם התחייבות לטרייד אין עתידי. יש כמה חברות כאלה.

עדיף שתבחן חברה גדולה, שמחזיקה מלאים גדולים של המכוניות הללו, כדי שתוכל לבחור בדיוק את הרכב שאתה רוצה (מבחינת מצב הרכב, צבע, קילומטרז' וכו'). כל הדגמים שציינת הם טובים ואמינים.

קיה סיד קיימת בכמויות קטנות יותר מאשר שאר הדגמים, אבל תוכל לבחון את יונדאי i30, שהיא "אחותה התאומה" של הסיד

וקיימת במספרים גדולים יותר בליסינג.

פורסם

רוב חברות הליסינג אמינות יחסית והן גם יתקנו לך את כל הליקויים שיימצאו.

קח לבדיקה מטעמך!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור אחד שמחזיק קיה סיד (2010) מזה מס' שבועות אני יכול לומר שזה אחלה רכב.

אמם יושבים קצת גבוה (למרות שהורדתי את המושב הכי נמוך) אבל סה"כ לא רע בכלל.

הרכב יושב טוב על הכביש, יציב מאד, מנוע מאיץ מהר ובצורה שקטה (חבל שאין קרוז קונטרול שיכול לחסוך מפגש לא נעים עם משטרה).

הרכב מאובזר(ברמת EX) מאד, לדעתי יותר מאשר המתחרות ואפילו המערכת המקורית הפתיעה אותי לטובה.

חיפשתי סיד 2008 כי התקציב שלי היה סביב 60 ובסוף מצאתי סיד 2010 ב-64,000 יש"ח ד 2 עם 22,000 ק"מ כאשר יש לי עוד חצי שנה אחריות מלאה (חוץ מה-4 שנים הנוספות על הגיר והמנוע).

אם תבדוק ביד 2 תראה שיש סיד 2008 באיזור התקציב שלך, השאלה אם בא לך ללכת על רכב מהשכרה/ליסינג.

יש אחד שמוכר סיד LX יד שניה (יד ראשונה ליסינג), הרכב עם 120,000 ק"מ שזה לטעמי המון לרכב של 4 שנים על הכביש.

הרכב הראשון שהיה לי היה מהשכרה (משלמה) והיה אחלה, באמת בלי טענות. אבל מה, אני זוכר שלפני שמצאתי אותו הייתי בסוכנות השכרה אחרת (חברה מאד ידועה, גם בחו"ל) וראיתי רכב אצלם שלפי הנציג שלהם ולפי המחשב שלהם הרכב היה בלי תאונות, בדיקה במכון הראתה שלרכב יש 2 פגיעות בשאסי....

אז לשיקולך ובהצלחה.

HU:OEM+Genesis series 3 high level adapor AMP:Phoenix Gold RX 400.4 COMP:Morel Virtus 602 SUB: Sundown Audio E8

https://www.youtube.com/watch?v=jtQs-1_TH-Q

• תוכן חדש...