Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ לגבי) אאודי A3 1800 / 2002-2003

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין ברכב הנ"ל, אני לא

אוהד גדול של יפניות וזה בגלל הפח אשפה שלהם

שהוא ממש קל וניזוק, בעד גרמניות בכלל.. יש לי בבית אופל קורס שנת 98

רכב מצויין חוץ מזה שהוא חלש לי

ועכשיו הנסיעות שלי הפכו להיות ארוכות בגלל העבודה, והרכב לא עושה את העבודה בעליות

עדיין מנוע 1400, אז החלטתי להתקדם למנוע 1800.

יש חוות דעת על הרכב הנ"ל??

לכול מי שנסע עליו, או שברשותו את הרכב

כול תגובה תעזור לי תודה,

והסכום שאני מוכן להשקיע על הרכב הוא כמו המחירון אפילו פחות

בין 23אלף שקל, לבין 27 גג!!!

תודה לכולם !!! חג שמח!!

:-) :-) :-):lol: :lol:

as i walk through the valley of the shadow of death

פורסם

נכון,שקורסה הוא רכב גרמני אבל A3 וחברותיה הגרמניות האחרות יקרות מאוד לאחזקה -בכל זאת אתה לא קונה רכב חדש וחלילה אתה לא רוצה לדעת,שמחיר של תקלה יקרה במנוע או בגיר שלא לדבר על עלויות ביטוח ירקיעו שחקים.

אם אתה קונה את הרכב בתקציב הזה ולא משאיר כסף בצד ליישור קו או לתקלה לא צפוייה -עדיף שלא תרכוש אותו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מין הסתם הרכב שאני אקנה, אני לוקח אותו לבדיקה.

יש עוד רכבים בקטגוריה שאפשר להמליץ לי?

פורסם

חג שמח,

אני רואה שאנחנו עדין חיים בשנות ה80, מדברים על חוזק של פח.

אם אתה מחפש רכב בטיחותי בתקציב הזה תוכל לקנות מגאן 2007,5 כוכבי בטיחות וESP.

תסתכל על רכבים חדשים אחרי תאונות ותראה שהם לא נועדו להישאר חדשים אלא להתוכפף ולספוג אנרגיה.

אביב8)

פורסם

בתקציב נמוך יהיה לך קשה למצוא A3 שהיא לא קרועה ועוד יותר קשה לתחזק אותה כראוי. אם אתה רגיל לקורסה 98, אתה עומד להיות מופתע מאוד לרעה מעלויות הטיפולים והחלקים של האאודי.

מתעקש על גרמניה שתתן לך הרגשת שדרוג ויותר כוח - חפש סקודה פאביה 100 כ"ס (מנוע 1.4-16V) ידנית מודל 05-06. בסיס של פולו (גרמנית!) ופח צ'כי גיבור.

רוצה יותר כוח? יותר רכב? בתקציב שלך אין לך מה לחפש אצל VAG. אתה יכול לחפש אופל אסטרה טורבודיזל שלא הייתה בשירות ממשלתי/צבאי/קיבוץ.

פורסם

מצאתי אודי A3 שנת 2002

אם 130 אלף ק"מ

כמובן שאני אקח אותה לבדיקה.. אבל עדיין אני לא הולך לעשות טיפולים במוסך מורשה

זה כבר בטוח..

ולגבי האופל, גם החלקים שלה די יקרים.

כמו כול גרמני

• תוכן חדש...