Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי כיסוי פשוט של 4 עונות לרכב, כאשר על האריזה יש תווית עם הגדלים שמתאימים לרכבים שונים. אז קניתי לפי מה שהיה רשום שם. הכיסוי היה ממש קטן, גם באורך וגם ברוחב. החלפתי למידה אחת יותר גדולה ושם האורך היה יחסית בסדר, אבל הרוחב שאמור להיות יותר גדול, שוב פעם היה קטן מדי. (אציין שהרוחב שהיה רשום במידה, זה בדיוק הרוחב של הרכב שלי). היה יותר טוב מהראשון, אבל עדיין לא עלה על הרכב. המידות הבאות מתאימות כבר לרכבים גדולים עם אורך הרבה יותר גדול ממה שאני צריך. יכול להיות שסוג כזה של כיסוי בכלל לא מתאים לרכב מסוים? אם כך, איזה עוד כיסוי ניתן למצוא?

בנוסף, האם יש כיסויים מחומר שגורם לכמה שפחות שריטות? ז"א לא כמו הפשוט של 4 העונות, אלה יותר עשוי מבד רך וקל.

פורסם

איזה רכב יש לך?

יש כיסויים מבד,הם עבים יותר,אני קניתי פעם כזה בחנות לאיבזרי רכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תמיד כדאי לקחת מידה אחת יותר לפחות. פעם קניתי כיסוי לפי מידה והוא היה קטן. לא כדאי להתיחס למידות שרשומות שם עם רשימת דגמים.

אני משתמש בכיסוי שמיועד לרכבים באורך 5.2 מטר אבל בפועל רכב שלי שהוא רק 4.8 נכנס כמו כפפה. רכב 5.2 מטר בחיים לא היה נכנס לכיסוי כזה.

בין כיסויים שמוכרים בחנויות הטוב ביותר שיצא לי להשתמש הוא הדר רוזן - באמת מחזיק 4 עונות (אומנם כבר עם טלאים אבל עדיין מחזיק).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב שלי הוא יונדאי I30 החדש. האורך שלו 430 והרוחב 178. אבל גם המידה יותר גדולה ממה שרשום לא מתאימה (מבחינת רוחב). אז מה כדאי לי לעשות?

מה זה הכיסוי הזה מבד? של הדר רוזן? מה המידה של הדר רוזן שתתאים לי?

ובכל זאת, האם לבדוק מידה עוד יותר גדולה של 4 העונות? או שזה לא יועיל?

פורסם

שלי לא היה של הבדר רוזן,רוב הכיסויים הם סוג של ניילון דקיק,הבד הוא עבה יותר,אתה תרגיש אין אפשר לא להבחין.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש חנויות אביזרי רכב או מרפדיות שתופרות כיסויים בעצמן לפי לקיחת מידות.

בחיפה יש את בן חמו אביזרי רכב ועוד עסק אחר שעוסק בריפודים.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

הכיסויים של הדר רוזן הם גם מניילון, רק יותר עבים? איזו מידה יכולה להתאים לרכב שלי?

מישהו מכיר מרפדיה או חנות שתופרים כיסויים בירושלים? האם ניתן לבחור סוג של בד אצלהם? כמה זה יכול עלות?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400884&page=2

יש פה חבר פורום שמתעסק בזה,בלינק תיראה את הכיסוי וכן טלפון.

פורסם

כמו שמולץ פה, עדיף לקחת מידה אחת יותר ממה שרשום. אז מה מתוך המידות האלה של הדר רוזן יתאים ל-I30 החדש עם גודל של 430 לאורך ו-178 לרוחב? בעקרון, לפי המידות הרשומות מתאים לי B. אבל עדיף לקחת מידה יותר גדולה? למשל E?

S - אורך הכיסוי: 365 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: טויוטה יאריס, סוזוקי סוויפט, סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו, שברולט ספארק וכו'

A - אורך הכיסוי: 405 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: אאודי A1, אופל קורסה, הונדה ג'אז, יונסאי i20, יונדאי גטס, פולקסוואגן פולו וכו'

B - אורך הכיסוי: 440 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: אאודי A3, אופל אסטרה, שברולט קרוז, פיאט בראבו, פיג'ו 308, פולקסוואגן גולף וכו'

+B - אורך הכיסוי: 485 מ"מ (לרכבי סטיישן) , מתאים לרכבים כגון: אאודי A6 סטיישן, סובארו B4 סטיישן, סובארו אאוטבק וכו'

C - אורך הכיסוי: 435 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: הונדה S2000, יונדאי i25, מאזדה 2 סדאן, שברולט אוואו וכו'

E - אורך הכיסוי: 465 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: אאודי A5, ב.מ.וו סדרה 3, וולוו S60, סיטרואן C5, רנו פלואנס, פורד פוקוס וכו'

F - אורך הכיסוי: 490 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: ב.מ.וו סדרה 5, סובארו B4, מאזדה 6, סקודה סופרב וכו'

+F - אורך הכיסוי: 520 מ"מ, מתאים לרכבים כגון: ב.מ.וו סדרה 7, מרצדס-בנץ S קלאס, יגואר XJ, פורשה פנאמרה וכו'

פורסם

אני נסעתי לברוך ברזנטים בסלמה פינת הרצל. שמתי את הרכב מול הבאסטה הקטנה שלו. מדד בדיוק אורך רוחב וגובה ואחרי שבוע היה לי אחלה כיסוי עם גומי בארבע קצוות במשהו כמו 200 או 300 שקל. מאז עשיתי אצלו עוד שניים, גם לאופנוע. אם הוא עדין עושה את זה אז שווה כל שקל כי בפעם האחרונה שהייתי אצלו לקח לי זמן לשכנע אותו שיעשה.

הבעיה זה שהוא לא עושה את החלוניות פלסטיק למספר או לתו חניה, למי שזה קריטי עבורו

• תוכן חדש...