Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר חם, בגז' או פנים הרכב?

roeelo
שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שנמצא בתא המטען צריך להיות כבר קר

בתאכל'ס אני אתך!

בפועל: הבגאז' קטן יותר בנפח מתא הנוסעים, והוא באותו הצבע כמו שאר הרכב (ברוב המקרים, לא כולל "מדבקות פיברערס":lol: או "מדבקות קערסבון פייבר"), לכן ההיגיון אומר שהוא יהיה חם יותר. אותה כמות אנרגייה תחמם שטח קטן יותר באופן יעיל יותר לטמפרטורה גבוה יותר ומהר יותר מאשר שטח גדול יותר.

ואם הרכב מונע, תזיז את הרגל מהאגזוז. זה סתם חם ומסריח ומרגיש כאילו חתול מנסה להזדווג איתה (מבוסס על סיפור אמיתי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואם הרכב מונע, תזיז את הרגל מהאגזוז. זה סתם חם ומסריח ומרגיש כאילו חתול מנסה להזדווג איתה (מבוסס על סיפור אמיתי).

זה קשור איכשהו לתמונה שלך? :|

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

WTF??

ולשאלת פותח האשכול- בפעם האחרונה שהחלטתי להישאר בבגאז' כדי לבדוק את הטמפ' בשמש (זה היה יום או יומיים אחרי שנשארתי סתם ברכב מאתה סיבה. בליין אני:lol: ) גיליתי שמאוד חם שם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

פות''ש, תעשה סיקור בשטח ותחזור עם דיווחים.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רואה שהעליתי יותר מדי שאלות... עמדתי פעם מאחורי רכב של חבר בחנייה כשהרכב היה מונע, זזתי בטעות עם הרגל לכיוון האגזוז. המכנס (שהיה רחב מעט בשוררל של הרגל) זז במהירות מהרוח, והסריח במשך יומיים מדלק.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

מעוניינים לעזור לחתולי הרחוב? מחפשים מתנה מיוחדת?

סבונים 100% טבעי ובעבודת יד- כל ההכנסות קודש לטיפול בחתולים. דברו איתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי שנמצא בתא המטען צריך להיות כבר קר

כן, אבל אם חם בתא המטען הוא יתרכב מהר יותר ואז יהיה סירחון ברכב שאי אפשר להוציא.

בתא מטען אמור להיות חם יותר מבסאלון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שאלה טובה - קרינת השמש שמהווה גורם מכריע בנושא החום לא חודרת לתא המטען. מצד שני מדובר בחלל קטן וסגור ללא אוורור.

לא אתפלא אם תא המטען יהיה דווקא יותר קר.

שווה בדיקה עם מד טמפ'.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומסתבר שמישהו כבר בדק: http://cachescientific.com/mambo/index2.php?option=content&do_pdf=1&id=9

בתא המטען היה יותר קר.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4450 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...