Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריטות סקוטש על מראה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העוזרת המוכשרת לקחה סקוטש כדי להוריד כיתוב עם עפרון זגגים על מראות קריסטל חדשות-דנדשות.

כתוצאה מכך סווירל מרקס במרכז כל המראות. השריטות לא עמוקות ולא מורגשות במישוש אולם בהחלט נראות לעין.

האם יש דרך להוריד אותן לפני שאני מקבל התקף לב?

אודה על איזה טיפ הפלא.

פורסם

תלוי. שים לב שמדובר שם על דרגת 0000 - די נדיר בארץ,

יותר נפוץ ה-000.

אין לי פיתרון לבעיה המקורית, לצערי.

אם המראות נשרטו כתוצאה מסקוץ',

זאת פשוט סחורה גרועה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רוני,אני הייתי מנסה לעבור על המראות עם מטלית טבולה וסחוטה של מעט פוליש שקוף מבריק, כמו שמופיע בשרשור על חידוש הפנסים ברכב.

מעולם לא ניסיתי את השיטה על מראות, אבל ההגיון הוא שכמות מזערית של חומר חודרת לשריטות וממלאת אותן.

תנסה על. אזור קטן ותראה אם עוזר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תלוי. שים לב שמדובר שם על דרגת 0000 - די נדיר בארץ,

יותר נפוץ ה-000.

אין לי פיתרון לבעיה המקורית, לצערי.

אם המראות נשרטו כתוצאה מסקוץ',

זאת פשוט סחורה גרועה.

גם אני חושב ככה.

מדובר בסקוטש ניילון עדין ולא מתכת שלא שורט פרקט שאמור להיות הרבה יותר רגיש מזכוכית.

אני ארים אליהם טלפון מחר.

הבעיה שמראות הודבקו לקיר. ועל הקיר יש טפט.

גם הטפט יקר, גם להדביק אותם עולה יקר.

פתאום עלות המראה עצמה (אלפיה למראה) לא נראת מרכזית בכל הסיפור אפילו אם הם יסכימו להחליף.

יש לי 3 כאלה :brickwall:

• תוכן חדש...