Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קליפורניה העדכנית היא אחת הפרארי היפות שיוצרו בעיני, יותר יפה מאנזו וכדומה.

אני כבר חוסך, מה איתכם?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
הכוונה היא שהיא איבדה את הקיצוניות שהייתה לה בדגמי סוף שנות ה90 תחילת ה2000.

אין כוונה להגיד שנשאר רק הסמל(באופן יחסי).

לא היה איזה דבר קיצוני במיוחד בדגמי פרארי של סוף שנות ה-90 (355,360, 456, 550) בהשוואה למכוניות של היום, נהפוכו, המכוניות של היום חזקות ומתנהגות הרבה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איבדו חלק מהקיצוניות אם הן מתנהגות הרבה יותר טוב, פעם אם לא הייתה נהג ברמה כנראה שהייתה מגיע לקיר מהר מאוד עם הפרארי שלך, בניגוד לפרארי של היום שהן הרבה יותר מתורבתות ומלאות טכנולוגיה ויותר סמל סטטוס לרוב האנשים...

עדיף שיחזרו ל F40 או ה-288GTO :-P

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

F40 F50 ENZO-אני לא חושב שאחת מהמכוניות האלה יכולה להשתוות לפרארי של היום.

אלו דגמים חזקים ויקרים מאוד(לעומת ה360 הזולה יחסית שהזכרת).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הדגמים שציינת הינם מהדורות מיוחדות ומוגבלות שיוצרו על ידי פרארי ולכן הם שונים מהותית מהדגמים הרגילים.

לגבי הרכבים המודרנים, כל עוד אתה נוסע עם בקרות הרכב יהיה כמובן יותר "בטוח", אם תבטל את כל המערכות (בסיבוב קל של המנטינו) אתה עדיין תגלה מכוניות שינשכו בקלות נהג לא מנוסה למרות שכן, יש להן פחות נטייה להרוג אותך מאשר במכוניות של פעם (אני אישית רואה את זה כחיובי, הרי בואו נצא מהסרט, רובנו לא נהגי מירוצים מיקצועיים).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הדגמים שציינת הינם מהדורות מיוחדות ומוגבלות שיוצרו על ידי פרארי ולכן הם שונים מהותית מהדגמים הרגילים.

לגבי הרכבים המודרנים, כל עוד אתה נוסע עם בקרות הרכב יהיה כמובן יותר "בטוח", אם תבטל את כל המערכות (בסיבוב קל של המנטינו) אתה עדיין תגלה מכוניות שינשכו בקלות נהג לא מנוסה למרות שכן, יש להן פחות נטייה להרוג אותך מאשר במכוניות של פעם (אני אישית רואה את זה כחיובי, הרי בואו נצא מהסרט, רובנו לא נהגי מירוצים מיקצועיים).

גם מבחינת העיצוב הן היו הרבה יותר מיוחדות וקיצוניות מהפרארי של היום.זה לא שה458 לא יפה,היא פשוטה מידי לדעתי לעומת העיצוב של הF50 והאנזו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תוכן חדש...