Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

C4 שעלתה לסטודנט תפרן שכמוהו רק 40 אלף :wink: הרבה פיתות ממנה לא היית מוציא , מה גם שאני תורם לכלב שלי מזון שתיה ומשחקים מידי חודש אז את המצווה הקטנה שלי אני עושה .

חג שמח :lol:

פורסם

ובדקת מה המצוות שבעלי הפרארי עושים (או לא)?

לא יפה לזרוק הערה כזאת רק כי לאנשים יש כסף, אם הם הרוויחו אותו ביושר- לבריאות, שיהנו.

לא היה לך נעים אם היית מעלה תמונות של רכבך ומישהו היה כותב לך משפט כזה נכון?

הרי יכולת לקנות רכב קטן ב-5000 שקלים ולתרום 35k הנותרים למימון פיתות לילדי אפריקה, נכון?

קבל את זה ברוח טובה חבר.

שנה טובה ושלא יחסרו פיתות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פאדיחות לנסוע בקליפורניה כשלצידך נוסעות יצירות אמנות כמו F40/F50 אנזו FXX וקלאסיקות למיניהן. :lol:

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם
C4 שעלתה לסטודנט תפרן שכמוהו רק 40 אלף :wink: הרבה פיתות ממנה לא היית מוציא , מה גם שאני תורם לכלב שלי מזון שתיה ומשחקים מידי חודש אז את המצווה הקטנה שלי אני עושה .

חג שמח :lol:

לא צריך להרחיק לכת עד לאפריקה,

גם בארץ ישנם אנשים רעבים.

אפשר לאמץ אדם כזה ולתרום לו כל יום ארוחה.

pazoli מצאת לנו אחלה של סרטון כדי לפתוח עימו את השנה.

תודה.

8)

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא הבנתי מה קשור פיתות?-אדם הרוויח,אדם קנה-חיים פעם אחת וצריך להנות!!:-D

בהחלט מרשים ומסכים עם זה שכתב שהדכמים החדשים פחות מוצלחים.

הם פחות קיצוניים ויותר פרארי בשביל הסמל.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הם פחות קיצוניים ויותר פרארי בשביל הסמל.

לא מבין לפעמים את השטויות שאנשים כותבים.....

פרארי איטליה היא פרארי רק בגלל הסמל?....

קאליפורניה היא רק סמל?

599?

איזה שטויות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הכוונה היא שהיא איבדה את הקיצוניות שהייתה לה בדגמי סוף שנות ה90 תחילת ה2000.

אין כוונה להגיד שנשאר רק הסמל(באופן יחסי).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
לא הבנתי מה קשור פיתות?-אדם הרוויח,אדם קנה-חיים פעם אחת וצריך להנות!!:-D

.

יש אנשים שיש להם דעה כזו,

שאם לאדם יש כסף והוא מבוסס הוא צריך לחלק אותו לאנשים אחרים.

כל אדם יעשה עם כספו מה שהוא חושב לנכון,

ירצה יתרום לא ירצה לא יתרום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

וואו חבר'ה סך הכל נתתי איזה פאנצ' מצחיק אני האחרון ואם הייתם טיפונת מכירים אותי הייתם יודעים שאני האחרון שיוצא נגד קפיטליזם.

אנשים פה יותר מידי לוקחים ללב מלל שנכתב ברפרוף .

• תוכן חדש...