Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלח לי את הטלפון שלה, אני אתקשר ואגיד לה שאני עורך סקר בקרב קהילת הגויים בישראל.

נראה איך תגיב. :)

עם כל הכבוד ל"מביך" ול"לא נעים", אחרי שנה ומשהו עם חתונה בראש צריך להיות במצב שבו אתה שואל את השאלות האלו ישירות.

אני לא רוצה לדחוף את האף אבל אם מתחילים חיים משותפים בללכת סחור סחור זה לא יגמר טוב, עכשיו זה היהדות אחר כך זה משהו אחר שלא יהיה לך נעים לשאול ולא תדע איך.

אגב, אנוכי גוי ועוד אחד שלא מאמין בכלום, אדם חדש שמכיר אותי יגלה את העבודה הזאת תוך חצי שעה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בחיי שאני לא מבין את הקשר לחזיר וצום ביום כיפור. למרות שסטייק אמיתי עושם מפרה, ביום כיפור אני מעדיף את הצ'יזבורגר שלי עם שינקה למעלה, ובינתיים עוד לא הגיעו אלי הסמויים של הרבנות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אנחנו 5 חודשים בקושי יחד.

חתונה כרגע היא מילה גסה, אך לא מן הנמנע שיהיו דיבוריים בשנה הקרובה.

פתאום הקטע של הסקר הזה לבדיקת יהדות נשמע לי טוב... "שלום, מדברים ממכון גיאוקרטוגרפיה אודות סקר אוכלוסין המבצע התפלגות עפ"י לאום ונשמח לדעת אם את יהודיה או לא".

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בן אדם, תספיק לטחון מים.

תחזור שוב להודעה שלי (מספר 115) - שום סקר\שיחה\תעודת זהות שלה\יחס למסורת היהודית לא יבטיחו לך את מה שאתה מצפה לו, רק מה שרשמתי לך בהודעת מספר 115.

גם אם היא בעצמה בטוחה ב 200% שהיא יהודיה, הרבנות יכולה להחליט אחרת..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עוד לא הבנתי מה הבעיה שלך.

הבחורה מנהלת אורח חיים דומה לשלך (לא שומרת שבת, אבל כן מכירה את היהדות ברמה סבירה וחוגגת את החגים היהודיים).

הבחורה מגדירה את עצמה כיהודיה ככל הנראה.

אז מה הסיפור?

אם הממסד הרבני-אורתודוכסי בארץ יכיר בה כיהודיה או לא?

על זה אתה מתכוון לפוצץ קשר רציני?

בחייאת.

בוא נניח שלא.

מה רע לעשות חתונה עם רב רפורמי? (אני מבין שהמשפחה שלך תהיה מעוניינת בטקס הכולל רב כלשהו)

ברור, זה לא יוכר ע"י משרד הפנים ותישארו מוגדרים כרווקים בת"ז.

זה לא מפריע לאף אחד.

להיפך, יש לזה רק יתרונות (מבחינת מיסוי)

ואם חו"ח תיפרדו לא תיאלצו להתגרש שזה גועל נפש בפני עצמו.

ואם גם חשוב לך שבת"ז יהיה רשום לך "נשוי" (למה? מה זה חשוב? מה זה נותן?) אז תפוס טיסה ללרנקה, טקס של 20 דקות בעירייה וגם הפינה הזו סגורה. אתה יכול לטוס בטיסת בוקר של Cyprus Airways ולחזור עוד באותו יום בערב אם אין לך זמן לחופשה. הבירוקרטיה הדרושה פשוטה מאוד (הרבה יותר פשוטה מהרבנות).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הטרד נפתח לפני ראש השנה,

הועלתה טענה צודקת שזה "ה"מועד להעלות בו שאלות שכאלה כבדרך אגב ולפתח שיחה

עכשיו אחרי ראש השנה

אני נכנס לעמוד 9 ועדין אין עדכון לגבי התוצאות

נו.......

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

דרור, עדיין לא ראיתי אותה, היא היתה עם המשפחה שלה ואני עם שלי.

אני בשעה הקרובה הולך אליה, ואני מאוד מקווה שיהיה לי אומץ פשוט לשאול אותה בצורה ישירה.

Wish me luck!

פורסם

אין חובה לגשת לנושא כאילו זו מלחמה ואתה בא לתקוף

אין שום בושה בלגשת לנושא מסביב, בשאלות עדינות ובשיחה מכוונת

העיקר להגיע לשם ולדבר על זה :-)

בהצלחה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
וואו. השרשור הזה הוא מאסטרפיס. בין השורות נגלית תמונה כ"כ ברורה של המציאות הישראלית, בין דת למדינה, בין בדיקה בציציות של שלושה דורות אחורה למסורת נרכשת. עם שחי במדינה מבוססת ומנטליות של מיעוט גלותי נרדף. גזענות שורשית שמאוד רוצה לשכוח את עצמה. מרתק.

לדעתי בנוסף לצורך שלך לדעת עם מי אתה "נכנס לחופה", יש לך חובה מוסרית להבהיר לזוגתך עם מי היא הולכת לשם. אין מנוס מלשאול אותה ישירות, גם היא צריכה לדעת עם מי היא קושרת את חייה, מהיכן בא ומה חשוב לו.

קצר וקולע. :mm_yeah:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

טוב חברים. אנח אחרי השיחה ומרגיש הקלה גדולה. הגעתי לנושא דרך דיבור על החגים ואם היא צמה ביום כיפור והאם במשפחה אצלם חוגגים את החגים, אמרה שלא אך שיחד עם זאת שהם יהודים לכל עניין ודבר. ספרה לי שלסבים שלה קראו שמעון ואברהם. אחרי כן שאלתי בעדינות אם רק אביה יהודי או רק אמא שלה, ענתה לי בנחרצות ששניהם יהודים. לפני שהספיקה בכלל לשאול אותי אודות החקירה הצולבת, ספרתי לה את סיפורה האמיתי של אשתו של בן דודי האמריקאית שלה דווקא עשו צרות צרורות. בנוסף , ספרה שכשאחיה התחתן לא עשו לו שום בעיות ברבנות. מה דעתכם?

פורסם

עכשיו רק נותר לברך אותך ואת זוגתך במזל טוב.

ממתין לשרשור פרנקוס מבית היוצר שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא רוצה להפחיד אותך, אבל לפני שבועיים יצא לי לפגוש בבדואי מרהט שקוראים לו יצחק...

יהודי הוא בטוח לא!

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...