Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השירשור, תסביר לי בבקשה מדוע כל כך חשובה לך היהדות? אם אני אוכיח לך חד וחלק שיהדות ומוסר לא הולכים ביחד האם עדיין תתעקש להיקרא יהודי?

1. אתה מכיר את הפתגם הידוע "פיקוח נפש דוחה שבת" נכון? מה אם אני אומר לך שלפי היהדות התכוונו לפיקוח נפש של יהודי בלבד?

כלומר אתה חי בגולה דלת ליד דלת עם גוי. אשתו הולכת ללדת בשבת ויש סכנה לחייה ולחיי העובר. בתור יהודי מאמין אסור לך אפילו להזיז אצבע בכדי לעזור לך כי זה יהיה חילול שבת.

שקר. פשוט לא נכון. מותר ואף חובה לסייע לגויים וליהודים גם בשבת וגם ביום כיפור. מוזמן לבוא לראות את הפראמדיקים ביישוב שלי יוצאים כל היום לתאונות של פלסטינים גם בשבת.

אגב, הוסיף מר עובדיה יוסף "הגאון" שחילוני גם הוא על תקן גוי. כלומר, אסור לחלל שבת גם בכדי לעזור לחילוני במדינת ישראל.

2. לפי היהדות, אם גוי אונס את בת ישראל והיא בת 3 ומעלה אם היא נשואה דינו מוות אם לא אז לא.

לעומת זאת, אם יהודי אונס גויה בת 3 ומעלה גם אם היא פנויה או נשואה מוציאים אותה להורג כי היא "הכשילה" את היהודי "התמים" שומר המצוות. הגיל המינימאלי שבעבורו נחשב האנס היהודי לבוגר הוא 9 שנים ומעלה.

שקר. מה המקור?

3. לפי היהדות, קיום יחסי מין מלאים עם ילדה מתחת לגיל 3 הוא מותר והילדה עדיין תיחשב בתולה. כמו כן, קיום יחסים מלאים עם ילד מתחת לגיל 9 מותרים גם הם. גם אם מדובר באביו של הילד למרות שאז מדובר במעשי סדום או אמו של הילד ואז מדובר במעשים מגונים. בכל מקרה, האב לא יישפט על משכב זכר או גילוי עריות ולא יענש בעבור זה. אשה שמקיימת יחסי מין עם ילד בן 9 ומטה לא ייחשב לה הדבר ולכן אם היא נשואה היא לא תחשב כנואפת.

מקור?

4. לאשה אלמנה אסור להחזיק כלב בבית פן צערה על בעלה המת יגבר והיא תתן לכלב להרביע אותה.

מקור?

5. אסור ליהודי להלוות פרה, כבשה או כל בהמה אחרת לגוי כי זה עלול לבוא הביתה מיוחם וכאשר לא ימצא את אשתו הוא עלול לאנוס את הבהמה וגם אם אשתו תהיה בבית הוא עלול לעשות זאת כי הבהמות של היהודי הן "מיוחדות", טהורות וגם "עסיסיות".

מקור?

6. כאשר גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים או נשקפת סכנה לחייהם, על הרופא, הפרמדיק או כל מי שמגיש עזרה רפואית לעזור קודם לגבר אפילו אם מצבו קל ומצב האשה קשה. זאת למה? הגבר מקיים מצוות ומתפלל, לכן בשמיים יסיקו יותר תועלת מכך שהוא ישאר בחיים. האשה לא מקיימת מצוות כמו הגבר לכן ערכה פחות מערכו של הגבר.

7. "במקום בו עומדים בעלי תשובה אפילו צדיקים גמורים לא יעמדו בו". הפושע הכי מתועב שאתה מכיר, במידה ויחזור בתשובה אמיתית הוא יהיה יותר צדיק מאשר אדם שמעולם לא חטא. זה אולי מסביר את תופעת הכיפה שפתאום נאשמים מגלים אותה בבית המשפט. מצד שני אם האל מוכן לסלוח לחלוטין לחוזרים בתשובה אנחנו מתפלאים מדוע השופטים מקילים היום עם עבריינים?

אי הבנה מוחלטת של המשפט.

8. מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אשתו מתי שבא לו כל עוד היא לא בנידה. רצון האישה אנו רלוונטי כלל וכלל. כלומר, מותר לגבר לאנוס את אשתו.

האמת, שבגלל המשפט הזה החלטתי להגיב. אסור אסור אסור לשכב עם האשה אם אין זה מרצונה המלא. גם בגמרא, גם בשולחן ערוך, ובכל ספר הלכה יסודי הנושא מופיע בפירוט. מוזמן לראות בויקיפדיה את החומרה של קיום יחסים עם האישה שלא מרצונה.

10. אנס שאנס נערה בתולה וזו מתה אין הוא נותן את הדין כלל וכלל.

מקור?

האם באמת כדאי שאמשיך? אני לא מבין מהי כאן הגאווה של אנשים להצהיר שהם יהודים? לדת היהודית יש חוקים מעוותים. לעומת זאת היא לא הדת היחידה עם חוקים מעוותים שכאלה. אני לא חושב שזה כבר כבוד להיקרא יהודי.

לא התייחסתי להכל, חלק אני לא מכיר, אבל ממה שלמדתי בחיי -אם אתה רואה שחלק מהערימה הוא זבל בהמות, כנראה שכולה זבל בהמות.

לא ברור לי מאין לקחת את ערימת הבולשיט שכתבת, אבל לדעתי זו לא הודעה שיכולה להישאר כתובה בפורום.

צביקי

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הלכות איסורי ביאה -

עבר זמן העריכה, ולצורך העניין,

שכחתי לציין שהכוונה הייתה לחלק בספר ההלכות "משנה תורה" של הרמב"ם עליו השלום.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ממה ששטפו לו את המוח כל מיני גורמים אנטי יהודים על גבול האנטישמיים,

מה שהוא כתב מזכיר לי כל מיני סיפורים לא נעימים על עלילות דם שבעקבותיהם היו פוגרומים....

זה היה איי שם בשנות ה20... אבל מי זוכר??? תתקדם!!! העולם נהיה מודרני, אנשים מפותחים..

אף אחד לא יעשה שום פוגרום ושום לינץ'... וחוץ מזה, יש את חופש הביטוי.... (נאמר בציניות מוחלטת על סף הגועל)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
עוד מעט גם תגיד שיש הלכה, שמצווה להכין מצות מדם של ילדים נוצרים.

אני לא יודע מאיפה המקורות שלך, אבל בוא נעמיד כמה דברים על דיוקם:

*היום התירו להציל גם גוי במקרה של פיקוח נפח, הרב עובדיה דוקא התיר לרופאים שמותר לטפל בגוי בבית חולים בשבת.

קצת לגבי יחס יהודים-גויים, ידעת שאם יש לך משרת, גם אם הוא גוי, כאשר אתה מכין ארוחה משפחתית, העבד חייב לקבל ראשון את המנה.

*מותר לבצע מעשה סדום בילדים? שטות גמורה, ההלכה אוסרת על הוצאת זרע לבטלה, אז עדין מותר לאנוס ילדים?

*אסור ליהודי גם להשאיל מגוי בעלי חיים, אז זה הדדי.

*שגבר ואישה פצועים, חייב לטפל קודם בגבר, שטות גמורה...תראה לי איפה המקור הזה.

*אסור לגבר לאנוס גם את אשתו, יש כמה הלכות של שלום בית ויחסי אישות בין בעל ואישה חייבים להתקיים מאהבה.

אגב, אחד ההלכות היהודיות אי גם איסור פגיעה בחלשים ("בפני עיוור לא תשים מכשול) וגם הלכות שאסור לפגוע ביתומים ואלמנות, איזה עוד דת אתה מכיר שמפרסמת איסורים כאלה?

חבר, אתה צריך להחליט. או שאתה מסתכל לאמת בפנים עם כל הקושי שהיא מרה ועלולה להיות מכאיבה או שאתה ממשיך לשקר לעצמך. על אותו מטבע אתה יכול גם לומר שלוט לא נאנס על ידי בנותיו, בנו הקטן של נוח לא סירס אותו, אמנון לא אנס את תמר, דויד לא אנס את בת שבע ולא שלח את בעלה למות. ניחא למות, אבל יותר גרוע מכך שגם חיילים נוספים חפים מפשע מתו גם הם עם אוריה החיתי. גם יהודה (ראש שבט יהודה) לא הלך ליצאנית שבמקרה הייתה תמר כלתו, גם יצחק לא נשא לאישה את רבקה כשהוא היה בן 40 והיא הייתה בת 3, גם לא העובדה שלוט בחר לגור בסדום שהייתה ידועה גם בחטאים מיניים לא אומר שום דבר על האישיות שלו ועוד ועוד ועוד.

אז ברשותך, נתחיל עם "העסיסי" ביותר. הזכות לגבר לקיים יחסים עם אשתו מתי שמתחשק לו כל עוד היא לא בנידה בלי שום התחשבות ברצונה. היום במשפט הישראלי זה נקרא אונס. למרות שהיא אשתו זה לא אומר שהיא הרכוש שלו. התורה לעומת זאת סוברת אחרת והנה המקור. פסקי הלכה "משנה תורה" של הרמב"ם.

הלכות אישות, פרק י פסוק ב

"כיוון שנכנסה הארוסה לחופה הרי זו מותרת לבוא עליה בכל עת שירצה והרי היא אשתו גמורה לכל דבר".

הלכות נערה בתולה פרק א פסוק ח

"אין האונס או המפתה חייב בקנס עד שיבוא עלייה כדרכה ובעדים ואינו צריך התראה. ומאיימתי יהיה לבת קנס מאחר שלוש שנים גמורות עד שתבגור. נבעלה בתוך שלוש שנים אין ביאתה ביאה. בא עליה משבגרה, אין לה קנס שנאמר "נערה בתולה (דברים כב,כח) לא הבוגרת. אחת שיש לה אב או שאין לה אב יש לה קנס".

מה הפירוש? האנס או המפתה לא יקבל קנס אלא אם כן הוא חדר לאיבר המין הנשי שלה. אם היה זה יחסים אנאלים זה לא נחשב גם אם היו עדים כי הוא לא פגע בבתוליה. טווח הגילים הוא בין 3 שנים ל 12.5. מעל לגיל 12.5 היא נחשבת לבוגרת ולא לנערה ואז הדין שונה, מתחת לגיל 3 יחסי מין לא נחשבים כי גם ככה בתוליה מתאחים. מתחת לגיל 12.5 מדובר על נערה ולכן אין קנס לאנס. כמובן שצריך שיהיו עדים כי אם זה מילה של הנערה נגד המילה של האנס לא מתחשבים כי היא פסולה לעדות.

הלכות נערה בתולה פרק א פסוק יד

"בא עליה ומתה והרי פתור מן הכנס שנאמר "ונתן האיש השוכב איתה לאבי הנערה" (דברים כב,כט) לא לאבי המתה והוא שתמות קודם שתעמוד בדין".

אנס שאנס נערה בתולה וזו מתה לפני שעמד לדין אינו חייב בקנס.

הלכות איסורי ביאה פרק יב פסוק ח

"גוי הבא על בת ישראל אם אשת איש נהרג עלייה ואם פנויה הוא לא נהרג. אבל ישראל שבה על הגויה בין קטנה בת שלוש שנים ויום אחד בין גדולה, בין פנויה, בין אשת איש ואפילו היה קטן בן תשע שנים ויום אחד כיון שבא על הגויה בזדון הרי זו נהרגת מפני שבאת על ישראל תקלה על ידיה כבהמה ודבר זה מפורש בתורה "הן הנה היו לבני ישראל.. וכל אישה יודעת למשכב זכר הרגו (במדבר לא, טז-יז)".

פשוט, גוי שאונס יהודיה, אם היא נשואה הוא מוצא להורג. אם היא רווקה הוא לא מוצא להורג. לעומת זאת, אם אחד מבני ישראל(מכל השבטים ולא רק יהודי) אונס גויה בת 3 שנים ויום ומעלה גם אם היא רווקה או נשואה ואפילו אם האנס הוא רק בן 9 שנים ומעלה הורגים את הנערה כי היא זו שפיתתה את האנס. רק עצם קיומה גרם לו לאנוס אותה.

איסורי ביאה פרק כב פסוק ו

"ומפני מה אין מוסרים נקבה בהמה לגויה, מפני שכולן בחזקת נואפים וכשיבוא הנואף לשכב עם גויה זו אפשר שלא ימצאנה וישכב עם הבהמה או אפילו ימצאנה, ישכב עם הבהמה".

אסור ליהודי להלוות לגויה בהמה שמה בעלה יבוא הביתה וירצה לשכב איתה וכאשר הוא לא ימצא אותה הוא יאנוס את הבהמה או שיש מצב שלמרות שימצא את הגויה בכל זאת ישכב עם הבהמה שהרי כל הגווים הם בחזקת נואפים.

וכמובן, הנה הקלאסי מכולם. האישור הרישמי לפידופיליה.

הלכות אישות פרק א פסוק יג

"אם הייתה בת שלוש שנים ויום אחד ומעלה גדול הבא עלייה חייב מיתה או כרת או מלקות והיא פתורה מכלום אלא אם כן הייתה גדולה. ואם הייתה פחותה מזה הרי שניהן פתורים, שאין ביאתה ביאה. וכן, אשה גדולה שבא עליה קטן, אם היה בן תשע שנים ויום אחד ומעלה היא חייבת מיתה או כרת או מלקות והוא פטור ואם היה בן תשע שנים ומטה שניהם פתורים.

צריך להסביר? זה פשוט מספיק נכון?

ואחרון אחרון חביב.

הלכות אישות, פרק יא פסוק ה.

"קטנה בת שלוש שנים ומטה שנבעלה אפילו שבא עליה אדם גדול כתובתה מאתיים (שקל). סופה שתחזור בתולה כשאר הבתולות. וכן גדולה שבא עליה קטן מתשע שנים ומתה כתובתה מאתיים(שקל) כאילו לא נבעלה כלל. שביאת תשע שנים ויום אחד, ביאה פחות מזה אין ביאתו ביאה.

ילדה קטנה מגיל 3 שנבעלה נחשבת לבתולה כשאר הבתולות ואין הכתובה שלה נפגמת. אשה שנבעלה על ידי ילד קטן מתשע שנים נחשבת גם היא עדיין בתולה.

הערה קטנה: בזמנו חז"ל חשבו שבתולי ילדה צעירה מגיל 3 מתאחים מעצמם.

וואו, ולחשוב שאנשים במדינה הזו "התרגשו" מכך שירקו על הילדה בת ה 7 מבית שמש.

בקיצור, פעם בימיי קדם זה היה גן עדן לפדופילים, סוטי מין ודפוקים בשכל כאלה ואחרים. אכן, הדת היהודית וחוקייה הם פשוט גאווה (לא שדתות אחרות יותר טובות).

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כמה שאתם מזיינים את השכל.

הבחור אמר שמה שמפריע לו זה שאולי היא לא בטוח יהודיה לגמרי אז רציתי לשמח אותו ושיסגור עניין.

לכל אלה שלא חושבים שצריך לשמור על הזהות היהודית שלנו תעשו טובה ותתאסלמו.

ולמה אני חייב להיות חלק מדת כלשהי?

למה אני לא יכול להיות יהודי ללא דת?

אני בוגר השומר הצעיר, ציוני ואתאיסט!

למה לי לקבל את הזבל של הדת היהודית כשאני כן מקבל על עצמי את הערכים של היהדות החילונית?

יש יהדות שמבוססת על ערכים של אהבת האדם ולא פחד מאלוהים.

זאת היהדות שאני רוצה!

למה לי לקבל בכלל את האיסלאם כאלטרנטיבה?

זה אחד הטוקבקים (כי זו לא תגובה אלא טוקבק מפגר בYNET) הכי דפוקים ובורים שראיתי בחיים שלי.

אני בן אדם בפני עצמי עם יכולת מחשבה, ואני לא חושב שאני צריך דת כלשהי כדי להגדיר את עצמי.

לעשות טובה למי?

לך?!

למה אתה חושב שאני חייב לך טובות?

למה אתה בכלל חושב שאני צריך לשמור על זהות כזו או אחרת?

מה זה בכלל עניינך?

+1000

מה גזעני בזה? סה"כ ציון של לאום - וזה נכון, אגב. הלאום היהודי הוא הדת היהודית היא הלאום היהודי. שני הדברים משולבים אחד בשני. הגישה הזו מובילה לכך שלערבים קוראים 'צעירים' בחדשות - גם כשהם בני ארבעים.

הלאום היהודי הוא לא הדת היהודית.

אני בלאום שלי יהודי ובמסורת מכל הצדדים של המשפחה.

אבל אני אתאיסט שלא מאמין בדת.

יש כאלו דברים.

פורסם
מה גזעני בזה? סה"כ ציון של לאום - וזה נכון, אגב. הלאום היהודי הוא הדת היהודית היא הלאום היהודי. שני הדברים משולבים אחד בשני. הגישה הזו מובילה לכך שלערבים קוראים 'צעירים' בחדשות - גם כשהם בני ארבעים.

מה הקשר בין לאום ודת?

לנוצרים יש את הלאום הנוצרי?

למוסלמים יש את הלאום המוסלמי?

מה זה בכלל אומר?

בוא נשאל אותך שאלה אחרת - יהדות היא דת או גזע?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

• חברי המעגל הראשון
פורסם

cerebral, תגיד, זה אתה שהפקת את הסרט על מוחמד? :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

שרשור שיצא לגמרי מפרופורציות.

דעות קיצוניות שלא צריך לתת להן במה.

תחיו איך שתרצו, תאמינו במה שתרצו.

אבל אל(!) תטיפו נגד או בעד דעות אחרות, אתם לא טובים יותר ובטח הדעות שלכם לא צודקות יותר.

זכותי להאמין שהיהדות היא הדת הנעלה, כמו שזכותכם להאמין שלא.

רוצה להיות יהודי חילוני על הכיפאק! אף אחד לא אמר שאתה פחות שווה מנטורי קרתא שיש להגלות אותם ואת כל שאר שונאי ישראל מהארץ.

היהדות הפכה להיות לאום, מסורת, דרך חיים והשקפת עולם.

רבים מהחיילים הקרביים, אפילו רבים מחיילי הסיירות הם דתיים בעלי כיפה סרוגה שעשו שנת מכינה בישיבה ציונית.

שוב, די להטפה הכל כך מגעילה הזאת!

תתעוררו ותשימו לב שתוך רגע הפכתם להיות יותר גרועים הרבנים המטיפים.

נ.ב.

אני חושב שיש לשים סוף להתדרדרות של השרשור הקיצוני הזה ופשוט לנעול אותו.

פורסם

וכל זה בגלל יהודיה אחת...

אחח אילו היא רק היתה יודעת שהיא גררה קרוב ל-200 תגובות מעניינות ומאוד מעמיקות בדיון הבעייתי והמורכב הזה היא בדוק

היתה מציעה לי נישואין, לא? :-D

(או שהיתה מעיפה אותי לכל הרוחות).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
חבר, אתה צריך להחליט. או שאתה מסתכל לאמת בפנים עם כל הקושי שהיא מרה ועלולה להיות מכאיבה או שאתה ממשיך לשקר לעצמך. על אותו מטבע אתה יכול גם לומר שלוט לא נאנס על ידי בנותיו, בנו הקטן של נוח לא סירס אותו, אמנון לא אנס את תמר, דויד לא אנס את בת שבע ולא שלח את בעלה למות. ניחא למות, אבל יותר גרוע מכך שגם חיילים נוספים חפים מפשע מתו גם הם עם אוריה החיתי. גם יהודה (ראש שבט יהודה) לא הלך ליצאנית שבמקרה הייתה תמר כלתו, גם יצחק לא נשא לאישה את רבקה כשהוא היה בן 40 והיא הייתה בת 3, גם לא העובדה שלוט בחר לגור בסדום שהייתה ידועה גם בחטאים מיניים לא אומר שום דבר על האישיות שלו ועוד ועוד ועוד.

אז ברשותך, נתחיל עם "העסיסי" ביותר. הזכות לגבר לקיים יחסים עם אשתו מתי שמתחשק לו כל עוד היא לא בנידה בלי שום התחשבות ברצונה. היום במשפט הישראלי זה נקרא אונס. למרות שהיא אשתו זה לא אומר שהיא הרכוש שלו. התורה לעומת זאת סוברת אחרת והנה המקור. פסקי הלכה "משנה תורה" של הרמב"ם.

הלכות אישות, פרק י פסוק ב

"כיוון שנכנסה הארוסה לחופה הרי זו מותרת לבוא עליה בכל עת שירצה והרי היא אשתו גמורה לכל דבר".

הלכות נערה בתולה פרק א פסוק ח

"אין האונס או המפתה חייב בקנס עד שיבוא עלייה כדרכה ובעדים ואינו צריך התראה. ומאיימתי יהיה לבת קנס מאחר שלוש שנים גמורות עד שתבגור. נבעלה בתוך שלוש שנים אין ביאתה ביאה. בא עליה משבגרה, אין לה קנס שנאמר "נערה בתולה (דברים כב,כח) לא הבוגרת. אחת שיש לה אב או שאין לה אב יש לה קנס".

מה הפירוש? האנס או המפתה לא יקבל קנס אלא אם כן הוא חדר לאיבר המין הנשי שלה. אם היה זה יחסים אנאלים זה לא נחשב גם אם היו עדים כי הוא לא פגע בבתוליה. טווח הגילים הוא בין 3 שנים ל 12.5. מעל לגיל 12.5 היא נחשבת לבוגרת ולא לנערה ואז הדין שונה, מתחת לגיל 3 יחסי מין לא נחשבים כי גם ככה בתוליה מתאחים. מתחת לגיל 12.5 מדובר על נערה ולכן אין קנס לאנס. כמובן שצריך שיהיו עדים כי אם זה מילה של הנערה נגד המילה של האנס לא מתחשבים כי היא פסולה לעדות.

הלכות נערה בתולה פרק א פסוק יד

"בא עליה ומתה והרי פתור מן הכנס שנאמר "ונתן האיש השוכב איתה לאבי הנערה" (דברים כב,כט) לא לאבי המתה והוא שתמות קודם שתעמוד בדין".

אנס שאנס נערה בתולה וזו מתה לפני שעמד לדין אינו חייב בקנס.

הלכות איסורי ביאה פרק יב פסוק ח

"גוי הבא על בת ישראל אם אשת איש נהרג עלייה ואם פנויה הוא לא נהרג. אבל ישראל שבה על הגויה בין קטנה בת שלוש שנים ויום אחד בין גדולה, בין פנויה, בין אשת איש ואפילו היה קטן בן תשע שנים ויום אחד כיון שבא על הגויה בזדון הרי זו נהרגת מפני שבאת על ישראל תקלה על ידיה כבהמה ודבר זה מפורש בתורה "הן הנה היו לבני ישראל.. וכל אישה יודעת למשכב זכר הרגו (במדבר לא, טז-יז)".

פשוט, גוי שאונס יהודיה, אם היא נשואה הוא מוצא להורג. אם היא רווקה הוא לא מוצא להורג. לעומת זאת, אם אחד מבני ישראל(מכל השבטים ולא רק יהודי) אונס גויה בת 3 שנים ויום ומעלה גם אם היא רווקה או נשואה ואפילו אם האנס הוא רק בן 9 שנים ומעלה הורגים את הנערה כי היא זו שפיתתה את האנס. רק עצם קיומה גרם לו לאנוס אותה.

איסורי ביאה פרק כב פסוק ו

"ומפני מה אין מוסרים נקבה בהמה לגויה, מפני שכולן בחזקת נואפים וכשיבוא הנואף לשכב עם גויה זו אפשר שלא ימצאנה וישכב עם הבהמה או אפילו ימצאנה, ישכב עם הבהמה".

אסור ליהודי להלוות לגויה בהמה שמה בעלה יבוא הביתה וירצה לשכב איתה וכאשר הוא לא ימצא אותה הוא יאנוס את הבהמה או שיש מצב שלמרות שימצא את הגויה בכל זאת ישכב עם הבהמה שהרי כל הגווים הם בחזקת נואפים.

וכמובן, הנה הקלאסי מכולם. האישור הרישמי לפידופיליה.

הלכות אישות פרק א פסוק יג

"אם הייתה בת שלוש שנים ויום אחד ומעלה גדול הבא עלייה חייב מיתה או כרת או מלקות והיא פתורה מכלום אלא אם כן הייתה גדולה. ואם הייתה פחותה מזה הרי שניהן פתורים, שאין ביאתה ביאה. וכן, אשה גדולה שבא עליה קטן, אם היה בן תשע שנים ויום אחד ומעלה היא חייבת מיתה או כרת או מלקות והוא פטור ואם היה בן תשע שנים ומטה שניהם פתורים.

צריך להסביר? זה פשוט מספיק נכון?

ואחרון אחרון חביב.

הלכות אישות, פרק יא פסוק ה.

"קטנה בת שלוש שנים ומטה שנבעלה אפילו שבא עליה אדם גדול כתובתה מאתיים (שקל). סופה שתחזור בתולה כשאר הבתולות. וכן גדולה שבא עליה קטן מתשע שנים ומתה כתובתה מאתיים(שקל) כאילו לא נבעלה כלל. שביאת תשע שנים ויום אחד, ביאה פחות מזה אין ביאתו ביאה.

ילדה קטנה מגיל 3 שנבעלה נחשבת לבתולה כשאר הבתולות ואין הכתובה שלה נפגמת. אשה שנבעלה על ידי ילד קטן מתשע שנים נחשבת גם היא עדיין בתולה.

הערה קטנה: בזמנו חז"ל חשבו שבתולי ילדה צעירה מגיל 3 מתאחים מעצמם.

וואו, ולחשוב שאנשים במדינה הזו "התרגשו" מכך שירקו על הילדה בת ה 7 מבית שמש.

בקיצור, פעם בימיי קדם זה היה גן עדן לפדופילים, סוטי מין ודפוקים בשכל כאלה ואחרים. אכן, הדת היהודית וחוקייה הם פשוט גאווה (לא שדתות אחרות יותר טובות).

הכי קל לבוא ולדבר שטויות מבלי שלמדת שום דבר,

ומבלי שאתה יודע מה כוונת הדברים שאתה מצטט כלל.

מונע ע"י שנאה עיוורת ליהדות עצמה ולכל מי שמזדהה איתה,

אתה מרשה לעצמך לירות חצי ארס ורעל מבלי בכלל לאמוד על דיוקם של הדברים.

את חלק מהדברים שכתבת בהודעתך אני לא מכיר, אך אני בטוח שבהתעמקות של דקותיים,

יתברר לגבי כל אחת מאותן דוגמאות שהמציאות היא לא כפי שניסית לצייר אותה,

וזאת לרעת השקפת היהדות - כמו שניסית לעשות עם הדוגמה של יצחק עליו השלום,

כמו ב"דוגמה" עם ה"אישור לאנוס את אשתו"

(עליו הגבתי בהודעה הקודמת, כפי שהגבתי על השטות לגבי יצחק בשרשור הרלוונטי שציינתי באותה הודעה קודמת) וכנ"ל לגבי השטות שאומרת שמותר לשחוט חילוני בשבת וזו אף מצווה :shock::bugeyed: (עוד שטות מאותו אשכול קודם,לפי פרשנותך המעוותת בלבד)

לכולם בחרת לא להתייחס עניינית,

אפילו לא למרחק בין מה שחשבת לנכון ולבין האמת, לכל הפחות באותן הנקודות הספציפיות.

אני באמת מאחל לך שיום אחד תחלים מהמחלה שמכרסמת בך,

הלא היא שנאת חינם עיוורת כלפי אנשים שבין אם תרצה ובין אם לא - אתה שותף איתם לאותו הגורל.

או שנהיה תלויים אחד בשני, או שנהיה תלויים אחד לצד השני כמו שאומרת האמרה המפורסמת.

שרשור שיצא לגמרי מפרופורציות.

דעות קיצוניות שלא צריך לתת להן במה.

נ.ב.

אני חושב שיש לשים סוף להתדרדרות של השרשור הקיצוני הזה ופשוט לנעול אותו.

:mm_yeah:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אבל אל(!) תטיפו נגד או בעד דעות אחרות, אתם לא טובים יותר ובטח הדעות שלכם לא צודקות יותר.

אתה מטיף בדיוק באותה מידה.

מותר להביע דעה ,גם אם אינה מוצאת חן בעיניך.

מותר גם להטיף. בישראל זה חוקי רק אם זה לחזרה בתשובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ולהטיף לשנאה מותר בישראל?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תאורטית אולי לא, באופן מעשי - בהחלט שכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הכי קל לבוא ולדבר שטויות מבלי שלמדת שום דבר,

ומבלי שאתה יודע מה כוונת הדברים שאתה מצטט כלל.

מונע ע"י שנאה עיוורת ליהדות עצמה ולכל מי שמזדהה איתה,

אתה מרשה לעצמך לירות חצי ארס ורעל מבלי בכלל לאמוד על דיוקם של הדברים.

את חלק מהדברים שכתבת בהודעתך אני לא מכיר, אך אני בטוח שבהתעמקות של דקותיים,

יתברר לגבי כל אחת מאותן דוגמאות שהמציאות היא לא כפי שניסית לצייר אותה,

וזאת לרעת השקפת היהדות - כמו שניסית לעשות עם הדוגמה של יצחק עליו השלום,

כמו ב"דוגמה" עם ה"אישור לאנוס את אשתו"

(עליו הגבתי בהודעה הקודמת, כפי שהגבתי על השטות לגבי יצחק בשרשור הרלוונטי שציינתי באותה הודעה קודמת) וכנ"ל לגבי השטות שאומרת שמותר לשחוט חילוני בשבת וזו אף מצווה :shock::bugeyed: (עוד שטות מאותו אשכול קודם,לפי פרשנותך המעוותת בלבד)

לכולם בחרת לא להתייחס עניינית,

אפילו לא למרחק בין מה שחשבת לנכון ולבין האמת, לכל הפחות באותן הנקודות הספציפיות.

אני באמת מאחל לך שיום אחד תחלים מהמחלה שמכרסמת בך,

הלא היא שנאת חינם עיוורת כלפי אנשים שבין אם תרצה ובין אם לא - אתה שותף איתם לאותו הגורל.

או שנהיה תלויים אחד בשני, או שנהיה תלויים אחד לצד השני כמו שאומרת האמרה המפורסמת.

:mm_yeah:

חבוב, מצטער מאוד שכואב לך שאלה הם החוקים. אם חס וחלילה ובאמת תחזור עטרה ליושנה במדינת ישראל, כלומר מדינת ישראל תהפוך למדינת הלכה אז הלך עלינו בגדול. כי אז החוקים הללו יהיו תקפים.

כנראה זו הייתה תקופה נהדרת לחיות בה פעם. בני סלע (האנס הסידרתי) היה פשוט מברך את אלוהים כל יום. איזה אנס לא היה מתענג על האפשרות לעשות מעשים מגונים בכל אשה שיחפוץ ובלי להענש? אלה הם החוקים של התורה על אפך ועל חמתך. מיכוון שרבנים אומרים שהתורה שנתנה מסיני תקפה גם היום כאילו ניתנה אתמול גם החוקים הללו תקפים מבחינתם.

החוקים הנ"ל שהובאו כאן (פלוס הסימוכין)לגמרי מנוגדים למה שאנחנו קוראים מוסר. דת, אלוהים ומוסר הם דברים מנוגדים לגמרי. אז בבקשה, אל תדבר איתי כאן על שינאה.

בקשר להייתר לרצוח חילוני. שוב פעם. ישנה קריאה של אחד מהרבנים המפורסמים של אז הלוא הוא רבי אלעזר לשחוט כל אדם שנחשב לחילוני של אז. רבנים אחרים אפילו מסבירים בפירוש מה הם "התנאים" להחשב כחילוני. זה שאנשים לא עושים את זה היום זה לא אומר שזה לא נאמר אלא פשוט שאנשים שפויים עדיין.

שים לב, תמיד שאני מביא טענות אני גם מביא את המקורות שלהם. ככה שיש אמת במה שאני טוען.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מה שאתה חושב שזה אומר.

כמו שחשבת בזמנו, שמותר לשחוט יהודי חילוני בשבת ואף זו מצווה :shock:

אתה שם לב כמה הזוי מה שאתה אומר?

הוכחתי לך אז שכוונת הטקסט הייתה כמרחק מזרח ממערב ממה שחשבת.

(הכוונה הייתה בכלל שמותר ללעוג לו, וזו הייתה דיעה אחת, לא אני ולא אתה בדקנו אם היא בכלל התקבלה בסוף)

ועכשיו, אתה גם מסלף את העובדות וטוען שבזמנו כביכול הוכחת את טענתך.

מה שהיה בפועל הוא שברגע שהעמדתי אותך על טעותך, פשוט "גלשת" להתקפה הפרגמטית הבאה.

לזרוק דברים באוויר, ולשנות לחלוטין את הקונטקסט שבו הובאו במקור -

לא עושה אותך צודק אם אתה מציין מאיפה העתקת את זה, וזה מה שאתה עושה כל הזמן, לראיה -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3456660&highlight=%D7%A8%D7%91%D7%99+%D7%90%D7%9C%D7%A2%D7%96%D7%A8#post3456660

מבחינתי אין לי על מה לדבר איתך בנושא, אתה קיצוני בדיוק כמו אותו חרדי שירק על ילדה בבית שמש,

ובדיוק כמו הסאלפים שמטיפים לשנאת המערב.

אתה פשוט שונא את "המאמינים" בחסות "אי-האמונה".

מי אמר ש"לכפות" על מישהו אתאיזם זו לא סוג של כפייה אמונית? (זה בדיוק מה שזה).

החרדי הקיצוני רוצה שהילדה הקטנה וכל שאר העולם יתלבשו ויחשבו כמוהו,

הערבי הקיצוני רוצה בדיוק את אותו הדבר,

וזה בדיוק מה שגם אתה רוצה - להחיל את השקפת עולמך הפרטית על הסובבים אותך.

אחרת, יכולת לקבל את העובדה שיש אנשים שחושבים אחרת ממך ולחיות איתם בשלום,

אולי אפילו לנסות להבין אותם.

אבל למה שתעשה זאת? הכי קל לשנוא את השונה, נדמה לי שאתה אפילו נהנה מזה.

שנאה כזאת מכלה כל חלקה טובה שנשארה בחברה האנושית,

לא רק ההתנהגות של החרדי הקיצוני והסלפי תורמת למגמה הזו - אלא גם התנהגות מהסוג שלך.

אם הם, ואתה (כמייצגים של שתי השקפות עולם שונות כביכול),

הייתם מנסים להכיל את השונה במקום לשנוא ולהרחיק אותו מכם, אולי היה פה טוב מתישהו.

בקצב הזה? העולם מתקרב לנקודת הפיצוץ. תודה לך ותודה לחרדי היורק ולסלפי על כך.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...