Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה נדפק - הוא מתאר כאן משהו טוב.

אם הבחורה חכמה ומעונינת היא לא תמתין אלא תציע לו נישואין ביוזמתה. הרי היא הבינה שיש סיכוי טוב לתשובה חיובית, ונותר לקבוע רק לו"ז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ספרה שכשאחיה התחתן לא עשו לו שום בעיות ברבנות. מה דעתכם?

זה אומר שהיא לא צריכה לעבור את מה שהוא עבר.

מספיק ילד אחד מההורים שיעבור את זה ולכל השאר זה אוט'.

404

פורסם

לקח עשר עמודים אבל בסוף ניצחנו, מזל טוב.

עכשיו רק חסר שתפרדו בעוד שבוע. :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אבל לא לספר לה מי הם האנשים האלה, כי היא תיכנס לפורום ותראה את השרשור הזה.

או תחליף את שם המשתמש :shock:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לקח עשר עמודים אבל בסוף ניצחנו, מזל טוב.

לגמרי :lol:

בשעה טובה, חמודים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפותח השירשור, תסביר לי בבקשה מדוע כל כך חשובה לך היהדות? אם אני אוכיח לך חד וחלק שיהדות ומוסר לא הולכים ביחד האם עדיין תתעקש להיקרא יהודי?

1. אתה מכיר את הפתגם הידוע "פיקוח נפש דוחה שבת" נכון? מה אם אני אומר לך שלפי היהדות התכוונו לפיקוח נפש של יהודי בלבד?

כלומר אתה חי בגולה דלת ליד דלת עם גוי. אשתו הולכת ללדת בשבת ויש סכנה לחייה ולחיי העובר. בתור יהודי מאמין אסור לך אפילו להזיז אצבע בכדי לעזור לך כי זה יהיה חילול שבת.

אגב, הוסיף מר עובדיה יוסף "הגאון" שחילוני גם הוא על תקן גוי. כלומר, אסור לחלל שבת גם בכדי לעזור לחילוני במדינת ישראל.

2. לפי היהדות, אם גוי אונס את בת ישראל והיא בת 3 ומעלה אם היא נשואה דינו מוות אם לא אז לא.

לעומת זאת, אם יהודי אונס גויה בת 3 ומעלה גם אם היא פנויה או נשואה מוציאים אותה להורג כי היא "הכשילה" את היהודי "התמים" שומר המצוות. הגיל המינימאלי שבעבורו נחשב האנס היהודי לבוגר הוא 9 שנים ומעלה.

3. לפי היהדות, קיום יחסי מין מלאים עם ילדה מתחת לגיל 3 הוא מותר והילדה עדיין תיחשב בתולה. כמו כן, קיום יחסים מלאים עם ילד מתחת לגיל 9 מותרים גם הם. גם אם מדובר באביו של הילד למרות שאז מדובר במעשי סדום או אמו של הילד ואז מדובר במעשים מגונים. בכל מקרה, האב לא יישפט על משכב זכר או גילוי עריות ולא יענש בעבור זה. אשה שמקיימת יחסי מין עם ילד בן 9 ומטה לא ייחשב לה הדבר ולכן אם היא נשואה היא לא תחשב כנואפת.

4. לאשה אלמנה אסור להחזיק כלב בבית פן צערה על בעלה המת יגבר והיא תתן לכלב להרביע אותה.

5. אסור ליהודי להלוות פרה, כבשה או כל בהמה אחרת לגוי כי זה עלול לבוא הביתה מיוחם וכאשר לא ימצא את אשתו הוא עלול לאנוס את הבהמה וגם אם אשתו תהיה בבית הוא עלול לעשות זאת כי הבהמות של היהודי הן "מיוחדות", טהורות וגם "עסיסיות".

6. כאשר גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים או נשקפת סכנה לחייהם, על הרופא, הפרמדיק או כל מי שמגיש עזרה רפואית לעזור קודם לגבר אפילו אם מצבו קל ומצב האשה קשה. זאת למה? הגבר מקיים מצוות ומתפלל, לכן בשמיים יסיקו יותר תועלת מכך שהוא ישאר בחיים. האשה לא מקיימת מצוות כמו הגבר לכן ערכה פחות מערכו של הגבר.

7. "במקום בו עומדים בעלי תשובה אפילו צדיקים גמורים לא יעמדו בו". הפושע הכי מתועב שאתה מכיר, במידה ויחזור בתשובה אמיתית הוא יהיה יותר צדיק מאשר אדם שמעולם לא חטא. זה אולי מסביר את תופעת הכיפה שפתאום נאשמים מגלים אותה בבית המשפט. מצד שני אם האל מוכן לסלוח לחלוטין לחוזרים בתשובה אנחנו מתפלאים מדוע השופטים מקילים היום עם עבריינים?

8. מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אשתו מתי שבא לו כל עוד היא לא בנידה. רצון האישה אנו רלוונטי כלל וכלל. כלומר, מותר לגבר לאנוס את אשתו.

9. האונס או מפתה נערה (מגיל 3 עד גיל 12.5) חייב בקנס כפיצוי על כך שפגע בבתוליה. זאת רק עם היו עדים למקרה. האונס או מפתה נערה בכך שמבצע בה חדירה אנאלית אינו צריך לשלם לאבי האשה מאומה שהרי לא פגע בבתוליה. כמו כן חייב שיהיו עדים כי אשה פסולה מלהעיד. גם אם אנס אותה לעיניי עדים אבל ביצע בה מין אנאלי לא יקרה לו כלום כי לא פגע בבתולייה.

כלומר, כל מעשה מיני, כולל מעשים מגונים בנערה לא יחשב כבר עונש כל עוד לא הייתה חדירה ואגינלית.

כאן מדובר על נערות בלבד (גיל 3-12.5). מעבר לגיל זה מדובר על בוגרות והדין הוא אחר.

10. אנס שאנס נערה בתולה וזו מתה אין הוא נותן את הדין כלל וכלל.

האם באמת כדאי שאמשיך? אני לא מבין מהי כאן הגאווה של אנשים להצהיר שהם יהודים? לדת היהודית יש חוקים מעוותים. לעומת זאת היא לא הדת היחידה עם חוקים מעוותים שכאלה. אני לא חושב שזה כבר כבוד להיקרא יהודי.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אני ממליץ להפיק מהחומר הזה סרט על העם היהודי.

דוקומנטריה דתית הולך חזק מאוד!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
טוב חברים. אנח אחרי השיחה ומרגיש הקלה גדולה. הגעתי לנושא דרך דיבור על החגים ואם היא צמה ביום כיפור והאם במשפחה אצלם חוגגים את החגים, אמרה שלא אך שיחד עם זאת שהם יהודים לכל עניין ודבר. ספרה לי שלסבים שלה קראו שמעון ואברהם. אחרי כן שאלתי בעדינות אם רק אביה יהודי או רק אמא שלה, ענתה לי בנחרצות ששניהם יהודים. לפני שהספיקה בכלל לשאול אותי אודות החקירה הצולבת, ספרתי לה את סיפורה האמיתי של אשתו של בן דודי האמריקאית שלה דווקא עשו צרות צרורות. בנוסף , ספרה שכשאחיה התחתן לא עשו לו שום בעיות ברבנות. מה דעתכם?

מזל טוב

מצאת את הרוסיה היחידה שהיא 100% יהודיה.

מחכים להזמנות לחתונה.

תפרסם את ההזמנות בפורום ותראה מי יגיע.

אייל

פורסם

מצאת את הרוסיה היחידה שהיא 100% יהודיה.

מאיזה ספר אתה שואב את דברים האלו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...