Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאתם מזיינים את השכל.

הבחור אמר שמה שמפריע לו זה שאולי היא לא בטוח יהודיה לגמרי אז רציתי לשמח אותו ושיסגור עניין.

לכל אלה שלא חושבים שצריך לשמור על הזהות היהודית שלנו תעשו טובה ותתאסלמו.

אייל

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חי כאן לא בזכות העובדה שאני יהודי (לשעבר), אני חי כאן בזכות שההורים שלי עלו לכאן בשנת 1950 שלא היה כאן כלום, אבא שלי לחם בכל המלחמות שהיו כאן. בזכות זה אני חיי כאן ולאף אדם אין זכות לומר לי שלא מגיע לי לחיות כאן.

לא רק אתה חי כאן בזכותו גם אנחנו

זכותך המלאה לחיות את חייך כרצונך ואני האחרון שיבוא ויאמר לך איך לחיות את חייך אבל אתה בהחלט לא יותר טוב ממני רק בגלל שאתה מאמין ומקיים מצוות. אם אתה חושב ככה אז יש לך בעיה רצינית.

זאת בדיוק הנק' אני לא אומר לך איך לחיות חבל שהבנת את זה ככה.

אמרתי שאני לא רוצה שתיהיה כאן התבוללות וכמו שאתה לא מסכים לכל העשבים השוטים (בין אם זה נטורי חרטא או השמאלנים)

שהם גם יהודים ששונאים את עצמם גם אני לא מסכים על זה.

+1

404

פורסם

קליפת מוח מאיפה בא כל האנטי שלך?

אני מסכים איתך שיש דברים מנוגדים.

אני רוצה את המקורות שלך,כי מתגלים לי דברים פה שלא בדיוק ידעתי.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אודה ולא אבוש - לא היה לי כח לקרוא את כל 12 העמודים, אך מכיוון שיש לי את המידע המדוייק - אשתף אותו עם מי שמעוניין.

1) אתה חייב לשתף אותה בספיקותיך, אם היא נולדה בחו"ל להורים שלא נישאו כדת משה וישראל - גם אם היא יהודיה היא תצטרך לעבור תהליך שנקרא "הוכחת יהדות" לפני החתונה.

2) שירות כזה של הוכחת יהדות בצורה ידידותית למשתמש ניתן ע,י עמותת "צהר" - את הפרטים תוכל למצוא כאן.

3) אם יתברר שהיא אינה יהודיה אך מעוניינת לעבור גיור - את המוסד המומלץ והידידותי ביותר לבצע זאת דרכו תמצא כאן התהליך לוקח בד"כ מינימוס שנה.

אם יהיו לך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות בה"פ.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לדעתי,

הדיון גלש למקומות לא רצויים, לא לפותח הדיון ולא לכבוד הפורום.

אם כבר נגעתם בנקודה של "אני לא אומר לך איך לחיות", תחשבו גם על פותח הדיון ותתייחסו אליו גם כן בצורה הזאת.

הוא לא ביקש מאף אחד עצה במה להאמין ואיך לנהל את החיים.

לשמחתו הוא קיבל תשובה חיובית ומספקת לדברים החשבים לו.

אין טעם לנהל מלחמת דעות קיצוניות (משני הכיוונים) בשרשור שלו.

אין מפגש באמצע של דעות קיצוניות ואין סיכוי קלוש לשנות חשיבה של אף אחד מהמשתתפים במלחמה כזאת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אלא שהדת היהודית משמשת גם כלאום.

שזה פחות או יותר הדבר הכי גזעני שמדינה (כלשהי) יכולה לעשות.

ציון הדת שלך כלאום בתעודת הזהות.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מכיוון שנחשפתי בפוסט הזה עם מידע אישי לגביי ,אני מעוניין לכתוב את ההודעה האחרונה שלי בפוסט

לאור ההודעות האחרונות שרצות כאן.

והפעם אני אדבר בשם "המוסלמי על הנייר" .

קיבלתי על עצמי את היהדות כאורח החיים שלי

אני שומר על ציביון חילוני כשלמעשה אני לא מאמין בדתות כלל,

אני מכבד את אישתי ולכן אני מקיים את כל החגים העיבריים מתוך שמירה על מסורת ועוגן משפחתי

וגם עורך קידוש קטן וסימלי בערבי שישי

שירתתי את המדינה בצה"ל בשירות חובה

אני עובד ומשלם מיסים כחוק

אני חתום על כרטיס אד"י לתרומת כל איבריי שעשויים (חס וחלילה) להגיע אליכם או אל אחד

מיקיריכם.

אבל כש "המוסלמי" הזה ימות הוא ייקבר כמו כלב בחלקה אחרת.

תכבדו האחד את השני ותמצאו את הדברים היפים שיש בכל דת להציע

אני אומר תודה לעיתים קרובות על כך שאני מעורב ויצא לי להכיר כמה עולמות

ובסופו של דבר בחרתי את הדת שהכי התחברתי אליה :

"ואהבת לרעך כמוך" - זה עובד בכל הדתות.

Gn'f'R

פורסם

הבחור אמר שמה שמפריע לו זה שאולי היא לא בטוח יהודיה לגמרי אז רציתי לשמח אותו ושיסגור עניין.

לעשות טובה למי?

לך?!

למה אתה חושב שאני חייב לך טובות?

למה אתה בכלל חושב שאני צריך לשמור על זהות כזו או אחרת?

מה זה בכלל עניינך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה גועל נפש בזה?

אני מכיר עשרות עולים מרוסיה, חלק ניכר מהם חצי יהודי או שאינו יהודי על פי ההלכה בכלל.

אני זוכר את זה טוב מאוד במיוחד מתקופת הצבא, כשהייתי מפקד ועברו תחתי עשרות חיילים, רבים מעולי חבר העמים לא היו יהודים.

אני לא אומר הרוב, אני לא אומר כולם, אני רק מציין את המצב כפי שאני מכיר אותו, יש הרבה עולים מרוסיה עם קשר רופף ליהדות.

מה שהכי חשוב הוא, שאני לא אומר שזה דבר רע, להפך.

מפה עד "גועל נפש" הדרך ארוכה.

מכיוון שהעברית שלי עדיין בסדר, חלק ניכר משמעו רוב. חוץ מזה, את הטענות האלה שמענו, איך שלא תסווה אותן. בפועל אחוז הלא יהודים לא כזה גדול, אבל הרי נוח לעשות מזה רעש ובלגן.

אל תיקח ללב רומן. בתחילתו של דבר, את המדינה הזו התחילו רוסים...8)

אח"כ באו עוד כמה מאות אלפים להציל אותה בשנות ה-90'.

ידוע, היסטוריה היא לא צד חלש אצלי. מה שכן, אני והמשפחה שלי אכלנו הרבה יותר גזענות כאן מאשר שם (שם היינו באזור טוב יחסית מהבחינה הזאת).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שזה פחות או יותר הדבר הכי גזעני שמדינה (כלשהי) יכולה לעשות.

ציון הדת שלך כלאום בתעודת הזהות.

מה גזעני בזה? סה"כ ציון של לאום - וזה נכון, אגב. הלאום היהודי הוא הדת היהודית היא הלאום היהודי. שני הדברים משולבים אחד בשני. הגישה הזו מובילה לכך שלערבים קוראים 'צעירים' בחדשות - גם כשהם בני ארבעים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אז אני שואל אותך אדוני היקר מה זה הפירוש בעינייך להיות יהודי? לעשות קידוש בשבת? להתפלל 3 פעמים ביום? לקיים מצוות? לעשות ברית מילה? אם זה מה שאתה חושב שזה "המתכון" המושלם להיות יהודי אז שוב פעם, יש לך את נטורי חרטא, את הסאטמרים וכל החצרות למינהם. אנשים יהודים ברמ"ח איברהם. מקיימים מצוות חבל על הזמן. אפילו שהם הולכים לחרבן הם מברכים את האל. מצד שני הם שורפים את דגלי ישראל, יורקים על חיילי צה"ל וכוחות הביטחון, לא עומדים בצפירה של יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל ולא עושים כלום. מילא, אל תעמוד, תשב ותקרא תהילים לזכר הנספים אבל גם זה לא. מצד שני יש לך את נועם חומנסקי ואחרים. יהודי אורגינל אבל נחשב לאחד השונאים הגדולים של מדינת ישראל. חבר שלי, חופ"ל לשעבר בגדוד 51. עשה 3 שנים בצבא, עושה בשנה איזה 30 ומעלה ימים במילואים באוהלים באמצע דיזינאבי כל שנה אבל הוא לא אוכל כשר ולא שם קצוץ על יום כיפור ועל הדת בכלל. מה הוא לפי ההגדרה שלך? אז מה זה יהודי בשבילך?

קליפת מוח מאיפה בא כל האנטי שלך?

אני מסכים איתך שיש דברים מנוגדים.

אני רוצה את המקורות שלך,כי מתגלים לי דברים פה שלא בדיוק ידעתי.

ברשותך, הרשה לי להבהיר נקודה. אין לי בעיה עם אורח חיים כזה או אחר של אף בן אדם. מצידי תפלל לבודהה אם זה עושה לך טוב. אבל אל תכפה את אורח חייך עליי. לצערי, במדינת ישראל של היום הדת היא חלק מהמדינה. שים לב, אומרים לך איך לחיות, איך להיוולד, איך למות, איך להתחתן, איך להתגרש, מה לאכול, מה לשתות, מתי, איך ולמה, עם מי מותר לך להיכנס למיטה ועם מי לא וכיוצא בזה. אני נגד כפייה דתית. הדת בישראל מחייבת אותך לממן אותה וזה אחד הדברים שמרתיח אותי.

הנה עוד דוגמה שתעזור להמחיש מאיפה בא האנטי דת. חברה שלי לשעבר. לא הייתה יפה במיוחד, לא חכמה במיוחד אבל היה בה משהו. כשאתה מאוהב במישהו או במשהו אתה לא שם לב לפגמים, למגרעות, לפאקים ולפישולים. אבל כאשר אתה מסתכל בעין אובייקטיבית אתה מסוגל פתאום לראות את כל הדברים הללו. כאשר בגלל סיבה שלא אפרט כאן הפסקתי לאהוב אותה ראיתי את כל הדברים בעין אוביקטיבית. אותו הדבר בקשר לדת ובקשר לאל. כאשר אתה מפסיק להיות פאנט ולהסתכל על הדת ועל האל בכלל אתה רואה שיש דברים שלא מסתדרים בדיוק. השאיפה של כולנו צריכה להיות שנהיה קודם בני אדם לפני שאנחנו מתיימרים להיות קדושים. אחרי הכל "דרך ארץ קדמה למתן תורה" ואת זה הרבה אנשים שוכחים מתוך תשוקה להיות "יהודים" טובים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לפותח השירשור, תסביר לי בבקשה מדוע כל כך חשובה לך היהדות? אם אני אוכיח לך חד וחלק שיהדות ומוסר לא הולכים ביחד האם עדיין תתעקש להיקרא יהודי?

1. אתה מכיר את הפתגם הידוע "פיקוח נפש דוחה שבת" נכון? מה אם אני אומר לך שלפי היהדות התכוונו לפיקוח נפש של יהודי בלבד?

כלומר אתה חי בגולה דלת ליד דלת עם גוי. אשתו הולכת ללדת בשבת ויש סכנה לחייה ולחיי העובר. בתור יהודי מאמין אסור לך אפילו להזיז אצבע בכדי לעזור לך כי זה יהיה חילול שבת.

אגב, הוסיף מר עובדיה יוסף "הגאון" שחילוני גם הוא על תקן גוי. כלומר, אסור לחלל שבת גם בכדי לעזור לחילוני במדינת ישראל.

2. לפי היהדות, אם גוי אונס את בת ישראל והיא בת 3 ומעלה אם היא נשואה דינו מוות אם לא אז לא.

לעומת זאת, אם יהודי אונס גויה בת 3 ומעלה גם אם היא פנויה או נשואה מוציאים אותה להורג כי היא "הכשילה" את היהודי "התמים" שומר המצוות. הגיל המינימאלי שבעבורו נחשב האנס היהודי לבוגר הוא 9 שנים ומעלה.

3. לפי היהדות, קיום יחסי מין מלאים עם ילדה מתחת לגיל 3 הוא מותר והילדה עדיין תיחשב בתולה. כמו כן, קיום יחסים מלאים עם ילד מתחת לגיל 9 מותרים גם הם. גם אם מדובר באביו של הילד למרות שאז מדובר במעשי סדום או אמו של הילד ואז מדובר במעשים מגונים. בכל מקרה, האב לא יישפט על משכב זכר או גילוי עריות ולא יענש בעבור זה. אשה שמקיימת יחסי מין עם ילד בן 9 ומטה לא ייחשב לה הדבר ולכן אם היא נשואה היא לא תחשב כנואפת.

4. לאשה אלמנה אסור להחזיק כלב בבית פן צערה על בעלה המת יגבר והיא תתן לכלב להרביע אותה.

5. אסור ליהודי להלוות פרה, כבשה או כל בהמה אחרת לגוי כי זה עלול לבוא הביתה מיוחם וכאשר לא ימצא את אשתו הוא עלול לאנוס את הבהמה וגם אם אשתו תהיה בבית הוא עלול לעשות זאת כי הבהמות של היהודי הן "מיוחדות", טהורות וגם "עסיסיות".

6. כאשר גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים או נשקפת סכנה לחייהם, על הרופא, הפרמדיק או כל מי שמגיש עזרה רפואית לעזור קודם לגבר אפילו אם מצבו קל ומצב האשה קשה. זאת למה? הגבר מקיים מצוות ומתפלל, לכן בשמיים יסיקו יותר תועלת מכך שהוא ישאר בחיים. האשה לא מקיימת מצוות כמו הגבר לכן ערכה פחות מערכו של הגבר.

7. "במקום בו עומדים בעלי תשובה אפילו צדיקים גמורים לא יעמדו בו". הפושע הכי מתועב שאתה מכיר, במידה ויחזור בתשובה אמיתית הוא יהיה יותר צדיק מאשר אדם שמעולם לא חטא. זה אולי מסביר את תופעת הכיפה שפתאום נאשמים מגלים אותה בבית המשפט. מצד שני אם האל מוכן לסלוח לחלוטין לחוזרים בתשובה אנחנו מתפלאים מדוע השופטים מקילים היום עם עבריינים?

8. מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אשתו מתי שבא לו כל עוד היא לא בנידה. רצון האישה אנו רלוונטי כלל וכלל. כלומר, מותר לגבר לאנוס את אשתו.

9. האונס או מפתה נערה (מגיל 3 עד גיל 12.5) חייב בקנס כפיצוי על כך שפגע בבתוליה. זאת רק עם היו עדים למקרה. האונס או מפתה נערה בכך שמבצע בה חדירה אנאלית אינו צריך לשלם לאבי האשה מאומה שהרי לא פגע בבתוליה. כמו כן חייב שיהיו עדים כי אשה פסולה מלהעיד. גם אם אנס אותה לעיניי עדים אבל ביצע בה מין אנאלי לא יקרה לו כלום כי לא פגע בבתולייה.

כלומר, כל מעשה מיני, כולל מעשים מגונים בנערה לא יחשב כבר עונש כל עוד לא הייתה חדירה ואגינלית.

כאן מדובר על נערות בלבד (גיל 3-12.5). מעבר לגיל זה מדובר על בוגרות והדין הוא אחר.

10. אנס שאנס נערה בתולה וזו מתה אין הוא נותן את הדין כלל וכלל.

האם באמת כדאי שאמשיך? אני לא מבין מהי כאן הגאווה של אנשים להצהיר שהם יהודים? לדת היהודית יש חוקים מעוותים. לעומת זאת היא לא הדת היחידה עם חוקים מעוותים שכאלה. אני לא חושב שזה כבר כבוד להיקרא יהודי.

עוד מעט גם תגיד שיש הלכה, שמצווה להכין מצות מדם של ילדים נוצרים.

אני לא יודע מאיפה המקורות שלך, אבל בוא נעמיד כמה דברים על דיוקם:

*היום התירו להציל גם גוי במקרה של פיקוח נפח, הרב עובדיה דוקא התיר לרופאים שמותר לטפל בגוי בבית חולים בשבת.

קצת לגבי יחס יהודים-גויים, ידעת שאם יש לך משרת, גם אם הוא גוי, כאשר אתה מכין ארוחה משפחתית, העבד חייב לקבל ראשון את המנה.

*מותר לבצע מעשה סדום בילדים? שטות גמורה, ההלכה אוסרת על הוצאת זרע לבטלה, אז עדין מותר לאנוס ילדים?

*אסור ליהודי גם להשאיל מגוי בעלי חיים, אז זה הדדי.

*שגבר ואישה פצועים, חייב לטפל קודם בגבר, שטות גמורה...תראה לי איפה המקור הזה.

*אסור לגבר לאנוס גם את אשתו, יש כמה הלכות של שלום בית ויחסי אישות בין בעל ואישה חייבים להתקיים מאהבה.

אגב, אחד ההלכות היהודיות אי גם איסור פגיעה בחלשים ("בפני עיוור לא תשים מכשול) וגם הלכות שאסור לפגוע ביתומים ואלמנות, איזה עוד דת אתה מכיר שמפרסמת איסורים כאלה?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רומן, המושג "חלק ניכר" מתייחס לדבר מה משמעותי, לאו דווקא רוב.

אבל זה כבר קטנוניות, במידה וההודעה הראשונית שלי לא הייתה ברורה אני בטוח שבהודעתי השניה בנושא הבנת שלא התכוונתי לרוב.

מי שהשמיע באוזניך את הטענות האלו אינו מעניין אותי ולא מזין את מקורות המידע שלי, סה"כ ציינתי את המצב כפי שאני חווה אותו.

חבל שאתה מתייחס לזה כעלבון, רוב ה"גויים" על פי ההגדרת ההלכה דווקא שמים על זה קצוץ.

לאור הודעתך האחרונה ההקוממות שלך בנושא ברורה לי, סבלתם מגזענות על רקע היהדות שלכם ששימרתם במחיר כבד.

היו כאלה שבחרו בדרך הקלה יותר, הם אותו "חלק ניכר" אשר עליו אני מדבר.

להתווכח על מספרים ואחוזים יהיה מיותר, אתה מכיר עולים כאלו ואני מכיר עולים אחרים.

אם זאת אציין שוב, לא מדובר ברוב או משהו שמתקרב לזה.

עריכה:

לא יודע עם העברית עדיין בסדר או לא, אבל הנה חידוד קטן מושג "ניכר":

מן הארמית קיבלנו את המילה "משמע" שפירושה הוראה, מובן, כוונה. "ממשמע לאו אַתְּ שומע הן" (ירושלמי, עירובין כ"א ב’). המילה "משמעות" אף היא בעלת פירוש דומה: הוראה, מובן וכוונה. "משמעות דורשים איכָּא בֵּינַיְהוּ" (סנהדרין ע"ו).כתארים רבים נוסף למילה משמעות הצורן X ִי. משמעותי פירושו: א. יש לו חשיבות רבה, בעל ערך ממשי. ב. ניכר, גדול מאוד, בעל משמעות.

אחת המילים שאפשר להמיר בהן את המילה משמעותי היא המילה "ניכר" המשמשת צורת בינוני של בניין נפעל (כך במקרא ובמשנה), אך גם כתואר, שאחת ממשמעויותיו היא : בולט, מוחש, נראה לעין. "הֶזֵּק שאינו ניכר לא שְמֵיה הזק"(גיטין נ"ג), ופירושו : היזק שאינו רב/בולט אינו נקרא הזק. למשל, הסוחר סיים את השנה ברווח ניכר. חל גידול ניכר במספר העולים לארץ. מכאן, שאפשר להעשיר את העברית ולנסות לגוון את השיח במילים נוספות, ויפה יותר לומר: "רוב ניכר/נכבד במרכז הליכוד מתנגד לתכנית ההינתקות..." או "ג’ון קרי... השיג רוב ניכר במספר מדינות".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

*היום התירו להציל גם גוי במקרה של פיקוח נפח, הרב עובדיה דוקא התיר לרופאים שמותר לטפל בגוי בבית חולים בשבת.

קצת לגבי יחס יהודים-גויים, ידעת שאם יש לך משרת, גם אם הוא גוי, כאשר אתה מכין ארוחה משפחתית, העבד חייב לקבל ראשון את המנה.

*מותר לבצע מעשה סדום בילדים? שטות גמורה, ההלכה אוסרת על הוצאת זרע לבטלה, אז עדין מותר לאנוס ילדים?

*אסור לגבר לאנוס גם את אשתו, יש כמה הלכות של שלום בית ויחסי אישות בין בעל ואישה חייבים להתקיים מאהבה.

אגב, אחד ההלכות היהודיות אי גם איסור פגיעה בחלשים ("בפני עיוור לא תשים מכשול) וגם הלכות שאסור לפגוע ביתומים ואלמנות, איזה עוד דת אתה מכיר שמפרסמת איסורים כאלה?

מה שהוא אומר מתבסס לצערי יותר על שנאה עיוורת כלפי כל דבר שמקושר ליהדות,

ופחות על מקורות.

סתם אנקדוטה -

יג [יב] וכן אסרו חכמים שישמש אדם מיטתו, וליבו מחשב באישה אחרת. ולא יבעול מתוך שכרות, ולא מתוך מריבה, ולא מתוך שנאה, ולא יבוא עליה בעל כורחה והיא יראה ממנו, ולא כשיהיה אחד מהן מנודה, ולא יבוא עליה אחר שגמר בליבו לגרשה. ואם עשה כן--הבנים אינן הגונים, אלא מהן עזי פנים, ומהן מורדים ופושעים.
שמעת cerebal?

אסור לי מצד האידיאל לשכב עם אשתי ולפנטז על כרמן אלקטרה,

זה אולי יותר מגרה מינית אבל זה יגרום לי לפספס את ערכה האמיתי של אשתי,

וכמו כן עלול להפחית את המשיכה הפיזית אליה ובו זמנית להעצים את המשיכה לאחרות.

אסור לך גם לאנוס אותה, או לכפות עליה יחסים מיניים שלא ברצון גם אם לא באמצעות אלימות פיזית

(והיא יראה ממנו, כלומר הוא מנצל אותה ע"י מנוף כוח מסויים כדי שתשכב איתו),

ואסור לי אפילו לשכב איתה אחרי שהחלטתי לזרוק אותה.

שמעת? לא מוסרי "לגנוב" עוד פעם אחת אחרונה.

יותר מכך -

8. מותר לגבר לקיים יחסי מין עם אשתו מתי שבא לו כל עוד היא לא בנידה. רצון האישה אנו רלוונטי כלל וכלל. כלומר, מותר לגבר לאנוס את אשתו.

הלכות איסורי ביאה -

[יא] אין דעת חכמים נוחה ממי שהוא מרבה בתשמיש המיטה, ויהיה מצוי אצל אשתו תמיד כתרנגול;

ופגום הוא עד מאוד, ומעשה בורים. אלא כל הממעט בתשמיש, משובח: והוא, שלא יבטל עונה אלא מדעת אשתו....

כלומר,

אין זה טוב להרבות בתשמיש המיטה עם אשתו,

וככל שניתן למעט בכך (מעבר לצורך הרבייה) הרי זה משובח מצד הגבר.

אמנם, במקרה בו אשתו חושקת בו,

אסור לו לבטל את רצונה ולדחות אותה כך שתישאר בלי מענה לתשוקתה.

למה זה?

כי במידה והגבר יתרגל לקרקר עם אשתו בין הסדינים 4 פעמים בשבוע,

מתוך שתאוותו לעצם המעשה המיני תגדל ותתעצם,

הדבר יכול להטות את דעתו בעת חולשה ולגרום לו "לרעות בשדות אחרים",

או לפחות לחפוץ בכך, כאשר אשתו רחוקה ממנו לפרק זמן ממושך.

(כאמור, הרי אם יתרגל להתייחד עם אשתו פעמיים ביום,

יכולת דחיית הסיפוק הזה תקטן בצורה משמעותית לאורך הזמן)

כמו כן, אין עליו לדחות את אשתו, אלא הוא חייב לספק את צריכה,

שכן להשאיר אישה על hold לא בדיוק גורר את ההשלכות הכי חיוביות בעולם כשמדובר בקשר נישואין.

האישה צריכה להרגיש משיכה ותשוקה כלפי הבעל - אם זה יסרב לספק את תאוותה,

גם אצלה ייתכן תהליך "התדרדרות" בקשר שיתבטא בפזילה לשדות מרעה אחרים,

או לכל הפחות בהפחתת רמת "האושר" שלה מהקשר אם ניתן לקרוא לזה כך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

+++1

כמה שאתה צודק!!!

הדת היהודית דווקא מגנה על החלשים (יתום ואלמנה לא תעונו) הדת היחידה שציוותה בתורתה על ערי מקלט

מפני גאולות דם (ולא מדובר על רצח), היו הרבה זיבולי מוח בהודעה שלו, ואחלה חומר למגזין אנטישמי,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...