Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חשבתי על משהו, האם כל אחד יכול להיות חרידי?

מי קובע מי הוא חרידי?

מה בעצם התנאים ותוך כמה זמן ניתן "למכור" את עצמך כחרידי?

עלייך להתלבש בשחור, לגדל זקן, אשתך אמורה לחבוש פאה ולהתלבש בצניעות. בסך הכל זהו זה. מה שאתה עושה מאחורי הקלעים בבית שלך זה אף אחד לא יודע. למען האמת הייתה לי ידידה דוסית אורגינלית מבני ברק שמבחוץ נראית תמימה וטהורה אבל מאחורי הקלעים, מה שהולך בבית. אוי ווי זמיר, פריצות ועריצות ריחמנא לינצלן. הפעילות המינית בינה לבין בעלה ולבין זוגות אחרים לא הייתה מביישת את יו הפנר. בקיצר, אם זה רצונך אז בבקשה. בסך הכל אתה תצטרך להעמיד פנים שכל יום זה פורים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בסך הכל אתה תצטרך להעמיד פנים שכל יום זה פורים?

כל יום פורים, עד שמקבלים את הדירה.

אני גם לא חושב שזה כמו גיור שעושים לך ביקורות פתע, אם זה נראה כמו חרידי, מדבר כמו חרידי והולך כמו חרידי, זה כנראה חרידי.

יכול להיות רעיון משעשע, אם הייתי ללא דירה יש סיכוי טוב שהייתי מיישם אותו.

מקבל דירה ומוכר ברווח (כי מי רוצה לגור בשכונה של דוסים?), קפיטליזם לפנים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא יעבוד בכזו קלות :) אני מניח שכמו בכל דבר במדינת הקומבינות, זה יעבוד עם מעכרים שכל אחד יאכלס כמות יחסית מהדירות לדוגמה. כך שגם המעכרים "ישחררו" דירות בראש ובראשונה לאלו שהם חפצים ביקרם, ואחרי שכל "המקומבנים" יהנו ויתפסו את מקומם, יתחילו לחלק דירות "מעגל שני", פחות נחשקות, לכלל האוכלוסיה החרדית. הדרך היחידה שלך היא לאמץ כלפי חוץ את אורח החיים החרדי ו"להפיל בפח" איזה מעכר ברגע שהדירות בחריש יתחילו להתגלגל באופן חרישי :wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...