Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למה לא עומדת במבחן המציאות?

אתה יכול לנסות להוציא אותי גזען או לפרש את הדברים שלי בצורה שנוחה לך אבל זה לא המצב. (בעיקר כי אני ממוצא רוסי גם...)

ושוב תסביר לי למה הם יותר טובים מאנשים שמבריחים את הגבול בצורה לא חוקית... שוב כי הם לבנים אז הם נטמעים באוכלוסיה יותר בקלות? אני פשוט רוצה הסבר פשוט כדי שאני יבין, כנראה אני אהבל איך רוסי שעלה לישראל במרמה הוא בסדר ואפריקאי שמבריח את הגבול הוא לא בסדר והוא עוד לא מקבל כלום מהמדינה.

ותרדו שניה מהנקודה שכל המגיבים האחרונים הם ממוצא רוסי ותנסו לסתכל על זה בצורה אובייקטיבית.

היא לא עומדת במבחן המציאות פשוט כי רוב הרוסים ה"חצי" יהודים לא נאצים באיזו מחתרת סודית.

הם לא הדור שבחר לעלות לפה, ההורים שלהם בחרו, הם עושים צבא וגדלים להיות ישראלים נורמטיבים שאוהבים את המדינה.

גם ההורים שלהם לא בדיוק קמים בצעקות "הייל פיורר" בבוקר.

הרוסים הלא יהודים לא עלו לפה במרמה, כנראה אתה באמת אהבל כי להגיד דבר כזה מראה על בורות מוחלטת.

בזמנו החוק קבע שאדם יהודי יכול להעלות לפה את משפחתו, גם אם הם גויים.

נוח למדינה, נוח לרוסים, נוח לכולם.

להזכר עכשיו ולקרוא לזה מרמה זו בושה, בושה להעליב ככה אוכלוסיה שהייתה חלק ממה שהציל את מהדינה הזאת מרוב ערבי וצבא עקר.

אגב, בתור רוסי אתה אמור לדעת שמה שקיבלו בזמנו מהמדינה היה 2000 ש"ח, שווה ערך למשכורת חודשית אחת וזהו.

הצרפתים של היום מקבלים תנאים יותר טובים (ושיהיה להם לבריאות!).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יש לי שאלה תמימה... את התאוריה של כולם שווים וצריך להיות בן אדם קודם כל אתה מיישם גם לגבי הסודנים או האריתראים שעוברים את הגבול בצורה לא חוקית? או בגלל שהם לא לבנים אז זה לא אותו דבר.. אחרת מה ההבדל בינהם לבין הרוסים ששיקרו את המערכת?

זה שמדינת ישראל קמה בזכות הגויים לא קשורה לעובדה שמדינת ישראל היא מדינה יהודית חבל שאתה עושה סלט ועוד מכניס את הצבא לעסק כאשר אין פה שום קשר.

ושוב מה קשור שאני גר לא במדינה שלי או KKK? מה באתי לפה לא חוקי? שיקרתי את המערכת ובילפתי מסמכים שאני משהו שאני לא? קיבלתי משהו במרמה? לא פשוט אני לא מבין איפה פה בדיוק ההקבלה...

האם הסודנים, האריתראים ושאר המסתננים הם בני אדם? בוודאי, אחרת מה הם בדיוק? חתולים, אוגרים או שאולי חמוסים? בראש ובראשונה הם בני אדם זה שהם הפרו את החוק בכך שעברו את הגבול ללא רשות זה משהו אחר. אבל זה לא משנה את העובדה שהם בני אדם.

לגבי רוסים שהתחזו, אתה לא יכול לומר לאדם שעלה לכאן בגלל שהוריו ניצלו את "הרכבת" לעוף מכאן לאחר ששירת בצבא שלוש שנים, עושה מילואים ומשלם מיסים בזמן שיש לך פרזיט מבני ברק, מאה שערים או מתל אביב שלא שירת ולא עשה מילואים בחייו. לגבי אדם שהוריו עלו לכאן במירמה אני אומר לך מה עושים בארה"ב בדיוק. למהגרים לא חוקיים שנתפסו ונולד להם ילד על אדמת ארה"ב יש שני אופציות. או שהם עוזבים עם הילד והוא יוכל לשוב ולחיות בארה"ב כאזרח חוקי בגיל 18 או שההורים עוזבים והילד נשאר לגדול בחזקת קרובי משפחה או משפחת אומנה.

לא אמרתי שמדינת ישראל קמה בגלל הגויים אלא אמרתי שבזכות הגויים (האמריקאים) מדינת ישראל עדיין קיימת וזה נכון גם להיום. ישראל נמצאת היום תחת החסות של ארה"ב. לגבי פעם, אם ארה"ב לא הייתה שולחת בזמן מלחמת יום כיפור את כל הסיוע האווירי רוב הסיכויים שלא היינו כאן בחבל ארץ שנקרא מדינת ישראל. גולדה התחננה לניקסון בזמנו לסיוע. עד כדי כך שאמרה לו שבלי הסיוע הזה מדינת ישראל תחדל מלהתקיים.

רשמת בתגובה הקודמת לזאת שאתה שמח שאתה יהודי, אתה רואה בבירור את ההבדלים בין היהודים לבין הלא יהודים ועצם העובדה שאתה חי במדינה של גוים זה ממחיש לך את ההבדלים ועד כמה חשוב להיות יהודי.

אהה באמת? איזה הבדלים יש בין יהודים ללא יהודים? אהה נכון, אני יודע שלנו היהודים, הגברים חתכו לנו חלק מהעור שמכסה את הזין. צודק בהחלט. זה ההבדל בנינו לבין הגויים. שלהם יש שכל לא להזיק לילדים שלהם וליהודים עדיין רצה המחשבה בראש שהסרה של חלק מהכיסוי של הזין עושה אותנו לאנשים יותר טובים מאחרים.

מה עוד? פשע? זנות, רצח, סחר בסמים? סחר בנשים? גניבות של מכוניות ואופנועים? וואלה, מצטער לומר לך חבר אבל בלי עין הרע גם בישראל תמצא את הדברים האלה. רק לפני שבוע בן בליעל בן 14 שדד אשה בת 77, ניצולת שואה שהלכה לתומה בפארק. אז מה לכל הרוחות אפשר לראות באמריקה ולומר "ברוך אתה ה(א)שם שלא עשאני גוי"? אהה כן, צודק, בחורות בנות 18 ומעלה ששוטפות את המכוניות בבקיני. וואוו איזה שרמוטות יש להם שם, בישראל הבחורות הן ממש ילדות בית הספר בתלבושת אחידה באמת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יש חוק כזה? :shock::lol:

חוק השוות אומר כי כל רוסיה שווה יכולה לעלות ארצה, ללא קשר ליהדותה. ;-)

הוא התכוון לחוק השבות (בכל זאת רוסי, יש שגיאות כתיב).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם יש משהו שיש לנו יותר מידי ממנו, זה יפי נפש דמיקולו

עדיף להיות יפה נפש ממכוער.

ומה קשור גזענות? אמרתי משהו נגד יהודים ממוצא רוסי?

אני מכיר כמה רוסים לא יהודים שלא ברחו כמוך, אלא עושים צבא, מילואים, לימודים, לא לוקחים הטבות מהמדינה. לא נפולת נמושות, כמוך, שיושב בוושינגטון ומסביר לישראלים אמיתיים שבגלל תורת הגזע שלו אין להם זכות לחיות במדינה שהוא לא תורם לה כלום בעצמו.

יש לי שאלה תמימה... את התאוריה של כולם שווים

התיאוריה שלי לא אומרת שכולם שווים. אני חושב שאנשים כמוך, גזענים, שווים פחות. טוב שכבר סילקת את עצמך, חסכת לנו עבודה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
יהודיה :)

18 עמודים של חפירות ורק רציתי לדעת מה נגמר :)

לא בטוח שנגמר.. הן לפעמים לא עונות את האמת, כמו כל בני ובנות האדם.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האמת זה עניין תרבותי.

מכיר כאלו שאומרות שהן יהודיות, כי כל החיים אמרו להם שהן יהודיות, כי ברוסיה אבא יהודי אומר משפחה יהודיה. הן לא מכירות בהלכה...

פורסם
עדיף להיות יפה נפש ממכוער.

אני מכיר כמה רוסים לא יהודים שלא ברחו כמוך, אלא עושים צבא, מילואים, לימודים, לא לוקחים הטבות מהמדינה. לא נפולת נמושות, כמוך, שיושב בוושינגטון ומסביר לישראלים אמיתיים שבגלל תורת הגזע שלו אין להם זכות לחיות במדינה שהוא לא תורם לה כלום בעצמו.

התיאוריה שלי לא אומרת שכולם שווים. אני חושב שאנשים כמוך, גזענים, שווים פחות. טוב שכבר סילקת את עצמך, חסכת לנו עבודה.

האמת אתה לא שווה בכלל את התגובה שלי כי:

אחד אתה לא מסוגל לקרוא, אמרתי לך שעברתי לוושינטון לעבודה וזה זמני אבל אני לא ממש צריך לשכנע אותך.

שתיים אתה קשקשן חסר תקנה שקורא רק מה שנוח לו, תעשה לעצמך טובה ותקרא שוב.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
לא בטוח שנגמר.. הן לפעמים לא עונות את האמת, כמו כל בני ובנות האדם.

אז מה אתה מציע דני? נשלח אותה לפוליגרף?

:twisted:

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קח בחשבון שאם זה מה שסיפרו לה, זאת אומרת שהיא מאמינה בזה והיא "עוברת" פוליגרף :wink::lol:

ראה את התגובה הנ"ל

מכיר כאלו שאומרות שהן יהודיות, כי כל החיים אמרו להם שהן יהודיות, כי ברוסיה אבא יהודי אומר משפחה יהודיה. הן לא מכירות בהלכה...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
האמת אתה לא שווה בכלל את התגובה שלי כי:

אחד אתה לא מסוגל לקרוא, אמרתי לך שעברתי לוושינטון לעבודה וזה זמני אבל אני לא ממש צריך לשכנע אותך.

שתיים אתה קשקשן חסר תקנה שקורא רק מה שנוח לו, תעשה לעצמך טובה ותקרא שוב.

אני קשקשן?!

בן לאב יהודי יכול לעלות לארץ, ע"פ חוק השבות. לא חור ולא שקרים ורק כי אתה יצאת מכ** אחר אתה חושב שאתה אזרח יותר טוב ממנו?

מילא, היית דתי או מסורתי, עם סט אמונות שלהם שבנוי סביב האידיאה שקובעת את מקומך בעולם לפי כל מיני עקרונות איזוטרים. אתה חילוני. הזהות היהודית שלך נטולת כל בסיס אמוני. כל מה שנשאר לך זה תורת הגזע.

פורסם

בן לאב יהודי יכול לעלות לארץ.

גם נכד/ה של יהודי ובן זוגו/ה זכאים להכנס לארץ מכוח חוק השבות

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...