Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה אכילת ראשים מאסיבית הבאת פה ובסוף התשובה כל כך פשוטה...

הוצאת את כל הקומוניסטים הגויים מהחורים מדהים אותי כל פעם מחדש כמה רוסים לא יהודים יש בארץ, אני לא דתי ולא קרוב לזה אפילו אני אפשר לקרוא לזה יהודי בתרבות שלי אבל רק אחרי שעברתי לחו"ל למדינה שכולם בעלי דתות אחרות אני רואה כמה חשובה לי העובדה שאני יהודי וכמה אנחנו שונים מדתות אחרות.

אז כמה שתגידו אין מה לעשות יש הבדל ולי זה חשוב שהילדים שלי יהיו יהודים ועדיף גם ישראלים.

בוא לא נשכח מדינת ישראל זה מדינת היהודים, החגים הלאומיים שלנו הם היהודים בלבד, הסמלים והזהות של המדינה יהודית וככה זה צריך להיות... תהיו יותר דתיים, פחות דתיים אתם עדיין יהודים ורק שתעברו למקום אחר תבינו את זה.

אוווו... הגיע שומר טוהר הגזע...

מי שתמיד יוצא בסוף זה הנציונאל שייגן עלינו מפני הערלים הקומיניסטים. הם קומינסטים כי הם ערלים והם ערלים כי הם קומיניסטים (דווקא מפתיע, כי בעולם הנציונאלי המסורתי אלו דווקא היהודים שנחשבים קומיניסטים).

אתה לא תגיד ולא תקבע לתושבי מדינת ישראל אם יהיו יותר או פחות יהודים, כי זה פשוט לא מעניין מה אתה חושב. לא טוב לך שיש פה לא יהודים?!

תצטרך לסבול בשקט.

אם אנחנו נרצה אנחנו נחגוג את החגים ואם לא, אז לא.

ואתה, תישאר בחו"ל.

אם יש משהו שיש לנו יותר מדי ממנו, זה לאומנים דמיקולו שחיים בחו"ל וחושבים שיש להם זכות להגיד משהו לגבי אזרחי המדינה שחיים בה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רק גזען פשוט, גם גזען קטן, אם מספיק חשוב לו להיזכר בתסביכים שלו ממרחק בטחון של כמה אלפי ק"מ. די פתטי, האמת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לאומנים (...) שחיים בחו"ל

אם זה לא היה כל כך עצוב, זה היה מצחיק.

יש פה דימיון מסוים ללאומנים מזן אחר שמשתלהבים בשלל צורות שונות תחת כל עץ רענן... באנגלית צחה בלבד.

גם אחרי 30 שנה בארץ. :shock:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אוווו... הגיע שומר טוהר הגזע...

מי שתמיד יוצא בסוף זה הנציונאל שייגן עלינו מפני הערלים הקומיניסטים. הם קומינסטים כי הם ערלים והם ערלים כי הם קומיניסטים (דווקא מפתיע, כי בעולם הנציונאלי המסורתי אלו דווקא היהודים שנחשבים קומיניסטים).

אתה לא תגיד ולא תקבע לתושבי מדינת ישראל אם יהיו יותר או פחות יהודים, כי זה פשוט לא מעניין מה אתה חושב. לא טוב לך שיש פה לא יהודים?!

תצטרך לסבול בשקט.

אם אנחנו נרצה אנחנו נחגוג את החגים ואם לא, אז לא.

ואתה, תישאר בחו"ל.

אם יש משהו שיש לנו יותר מדי ממנו, זה לאומנים דמיקולו שחיים בחו"ל וחושבים שיש להם זכות להגיד משהו לגבי אזרחי המדינה שחיים בה.

אווו הנה הגיע היפה נפש מגן הדמוקרטיה שחושב שהוא יודע הכי טוב.

אני תושב ישראל בדיוק כמוך, זה שאני בחו"ל לעבודה ונמצא כולה שנה בחו"ל בעוד שאני גם חוזר עוד זמן לא רב יש לי זכות להגיד בדיוק מה שבא לי להגיד בדיוק כמוך.

אני לא מהישראלים שברחו לחו"ל וממשיכים לכתוב בפורום ישראלי ולהכחיש שהם מתגעגעים לארץ אבל זה נושא אחר לחלוטין.

אם יש משהו שיש לנו יותר מידי ממנו, זה יפי נפש דמיקולו שחושבים שכל רוסי שרימה את המדינה, קיבל חבילת הטבות מהמדינה הוא שווה בין שווים במדינה שלנו כי הוא הצליח לרמות ולשקר את כולם וכי המדינה העקומה שלנו עם החוק הרופס לא עשתה כלום בנושא אז זה בסדר.

אז בוא נחזור שניה לנושא, חוק השוות לא נוצר כדי להביא רוסים נוצרים לארץ. זה שאתה או חברים שלך הם רוסים נוצרים אבל הם אחלה גברים ואנשים טובים וכו' וכו' אני בטוח שברוסיה יש המון רוסים טובים אבל מה הקשר לישראל?

ומה קשור גזענות? אמרתי משהו נגד יהודים ממוצא רוסי?

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
איזה אכילת ראשים מאסיבית הבאת פה ובסוף התשובה כל כך פשוטה...

הוצאת את כל הקומוניסטים הגויים מהחורים מדהים אותי כל פעם מחדש כמה רוסים לא יהודים יש בארץ, אני לא דתי ולא קרוב לזה אפילו אני אפשר לקרוא לזה יהודי בתרבות שלי אבל רק אחרי שעברתי לחו"ל למדינה שכולם בעלי דתות אחרות אני רואה כמה חשובה לי העובדה שאני יהודי וכמה אנחנו שונים מדתות אחרות.

אז כמה שתגידו אין מה לעשות יש הבדל ולי זה חשוב שהילדים שלי יהיו יהודים ועדיף גם ישראלים.

בוא לא נשכח מדינת ישראל זה מדינת היהודים, החגים הלאומיים שלנו הם היהודים בלבד, הסמלים והזהות של המדינה יהודית וככה זה צריך להיות... תהיו יותר דתיים, פחות דתיים אתם עדיין יהודים ורק שתעברו למקום אחר תבינו את זה.

אחת התשובות המאוד לא חכמות שקראתי לאחרונה.

לצערי הרב, אם תבדוק בבתי הקברות הצבאיים בארץ תוכל למצוא רוסים לא יהודים וכיוצא בזה. אדם שנלחם והקריב את חייו בעבור המדינה הזו יותר ראוי לחיות כאן מאשר איזה דוס דתי ששיך לאיזה שלשלת (לא טעות כתיב) שלא הזיע ולא שפך טיפת דם.

מצטער להיות זה שמספר לך את זה אבל הסיבה היחידה שהיום מדינת ישראל קיימת זה בגלל הגויים. אם ארצות הברית לא הייתה שולחת רכבת אווירית עם הספקה לישראל בזמן מלחמת יום כיפור אז היום כבר לא הינו נקראים מדינת ישראל.

אני מתבייש מאוד לשמוע כזו תשובה ועוד מאדם שחיי במדינה שלא שלו. מה הפלא שקיימים ארגונים כמו ה KKK?

אל תהיה יהודי טוב, תהיה אדם טוב, מוסרי ואיכותי.

ושוב פעם נסיים אם אחד האנשים הגדולים מכולם.

Proud to be a Jew? What the fuck does that mean?

דרך אגב, מכאן ציתתי את החתימה שלי.

"בתי הקברות מלאים באנשים שחשבו שאלוהים היה לצידם"....

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש לי שאלה תמימה... את התאוריה של כולם שווים וצריך להיות בן אדם קודם כל אתה מיישם גם לגבי הסודנים או האריתראים שעוברים את הגבול בצורה לא חוקית? או בגלל שהם לא לבנים אז זה לא אותו דבר.. אחרת מה ההבדל בינהם לבין הרוסים ששיקרו את המערכת?

זה שמדינת ישראל קמה בזכות הגויים לא קשורה לעובדה שמדינת ישראל היא מדינה יהודית חבל שאתה עושה סלט ועוד מכניס את הצבא לעסק כאשר אין פה שום קשר.

ושוב מה קשור שאני גר לא במדינה שלי או KKK? מה באתי לפה לא חוקי? שיקרתי את המערכת ובילפתי מסמכים שאני משהו שאני לא? קיבלתי משהו במרמה? לא פשוט אני לא מבין איפה פה בדיוק ההקבלה...

1969 Pontiac Firebird

פורסם

בהודעתך הראשונה בשרשור כתבת שמדינת ישראל היא מדינה יהודית עם חגים יהודים וסממנים יהודים...

תסתכל סביב בביקורת הקרוב בישראל.

על הכסף כתוב בערבית, שלטי הרחוב בערבית, שלטי ההכוונה בכביש גם בערבית, אנשים שומעים מוזיקה ערבית, כן קובי פרץ ערבי!

מתנהגים, חיים ונראים בדיוק כמו שכנינו, אבל מלאים שנאת חינם.

אני גם מאמין שהתכוונת אליי כשרשמת על הישראלים שברחו לחול ומתכחשים לגעגוע....

איכס, למה בדיוק יש לי להתגעגע פרט למשפחה? שאיתם אני משוחח תדיר.

למדינה? לאילת? לים? למה יש לי להתגעגע? אבו חסן?

הכל בראש, התחליפים שלי יותר טובים.

אינני מבין את הרעיון של העם הנבחר, באמת שלא. ואני לא חושב שיהודי טוב מגוי רק בגלל היותו יהודי. בכלל המילה גוי היא בזויה.

haters will hate

פורסם

בנצי לשם שינוי לא דיברתי עליך... אני מכיר עוד כמה וכמה ישראלים שגרים פה.

ערבית היא השפה השניה הרישמית של מדינת ישראל, ועדיין בזמן הרמדאן או אידלפיטר אין חופש לאומי נכון? מוסדות המדינה כן עובדים בחגים האלה לא? משום מה בראש השנה, יום כיפור או פסח יש חופש ומוסדות המדינה לא עובדים.

1969 Pontiac Firebird

פורסם

מדהים אותי איך עדיין מפרידים אנשים לפי דת.

שאלו אותי פעם אם אני יהודי, אמרתי לא, אז הוא שאל "נוצרי?" אמרתי לא, אז הוא הסתכל עליי בפליאה כאילו איך יכול להיות, ואז שואל אותי אז מה אתה?

אני לא יכול להיות סתם בנאדם?

סתם לצורך הדיון, יש לי כמה חברים נוצרים ששווים הרבה יותר מכמה יהודים שאני מכיר, ומרמים פחות.

פורסם
ומה קשור גזענות? אמרתי משהו נגד יהודים ממוצא רוסי?

אתה לא שונה במאום מאותם האניטשמים המודרניים שטועים שהם בסדר כי הם לא אנטי-יהודים אלא אנטי-ישראלים. אותה הגברת בשינוי אדרת, וגם השינוי לא כזה גדול.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שוב אין פה שום קשר לנוצרים טובים פחות או יותר.

יש לי חברים נוצרים והם אנשים מדהימים וגם חברים מוסלמים למשל מטורקיה שהם אנשים מדהימים.

הבעיה היחידה שלי היא עם אנשים שמתחזים ליהודים כדי לעלות לישראל וברגע שהם בישראל וקיבלו את כל ההטבות וכו' פתאום כבר הם לא כל כך יהודים או בעצם מודים שהם לא יהודים בכלל והכל היה חרטא.

יש הבדל גדול מאוד, יש לי הרבה חברים רוסים.. חלקם חברים טובים מאוד.

אין לי בעיה נגד המוצא הרוסי אלא מניצול לרעה של חור בחוק שהתיר לאנשים לעלות לארץ כאשר הם לא זכאים לכך, אין להם שום זיכה לישראל, לא אוהבים את ישראל או את היהודים אלא זה היה דרך לברוח מרוסיה (ראה ערך רוסים נאצים בישראל דבר הזוי בפני עצמו)

1969 Pontiac Firebird

פורסם

לי יותר מפריעים כל הערבים הלא יהודים שחיים בארץ.

אם יעיפו אותם אין לי בעיה שיעיפו גם את הרוסים הלא יהודים, שיהיה פייר.

פורסם

אני בעד להקים ארץ נפרדת לרוסים הלא יהודים, מצידי נקח את טבריה או משהו.

יהיה ים של כוסיות.

CamaroRS69, הפסקה השלישית שלך אינה עומדת במבחן המציאות והיא דיי מנותקת ממנה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קמארו - הסר ספק מלבך. המדינה שלנו רודפת יופי אחר אותם האנשים אשר גזלו את השקל האחרון מכיסך ועלו ארצה על חשבונך. לי אישית זכורים יופי שני מקרים של רדיפה על רקע דומה, שהתבררו כעורבא פרח. באחד המקרים המדובר היה בילדף מלח הארץ, לוחם שייטת ובשני בחוקרת שמפארת שם ישראל ברבים בכל רחבי הארץ - לקוחות.

עשבים שוטים יש בכל מקום, טפשי יהיה להגיד שאין, אבל הגישה שעולה מההודעות שלך נותנת להם מקום לא ראוי ולא פרופורציונלי ומקורה בגזענות פשוטה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

למה לא עומדת במבחן המציאות?

אתה יכול לנסות להוציא אותי גזען או לפרש את הדברים שלי בצורה שנוחה לך אבל זה לא המצב. (בעיקר כי אני ממוצא רוסי גם...)

ושוב תסביר לי למה הם יותר טובים מאנשים שמבריחים את הגבול בצורה לא חוקית... שוב כי הם לבנים אז הם נטמעים באוכלוסיה יותר בקלות? אני פשוט רוצה הסבר פשוט כדי שאני יבין, כנראה אני אהבל איך רוסי שעלה לישראל במרמה הוא בסדר ואפריקאי שמבריח את הגבול הוא לא בסדר והוא עוד לא מקבל כלום מהמדינה.

ותרדו שניה מהנקודה שכל המגיבים האחרונים הם ממוצא רוסי ותנסו לסתכל על זה בצורה אובייקטיבית.

1969 Pontiac Firebird

• תוכן חדש...