Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם נכד/ה של יהודי ובן זוגו/ה זכאים להכנס לארץ מכוח חוק השבות

וגם דור רביעי, בתנאים מסויימים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז מה אתה מציע דני? נשלח אותה לפוליגרף?

:twisted:

תבדוק אם היא עשתה עבודת שורשים פעם בבית ספר:lol:

Pontiac Bonneville SSEI

פורסם
אינני מבין את הרעיון של העם הנבחר, באמת שלא. ואני לא חושב שיהודי טוב מגוי רק בגלל היותו יהודי. בכלל המילה גוי היא בזויה.

אני איתך.

טוב שלא קראתי את כל השרשור, קראתי חצי ואני כבר חצי בוקר באתר של עו"ד לענייני הגירה.

פורסם

חבר'ה, אני מבקש לא לנפץ לאדון קמרו את הבועה, יש פה רוסים שהגיעו לארץ במרמה, בחסות החשיכה ועל ידי גניבת הגבול לא בחסות חוק שנועד למנוע "אסון" דמוגרפי.

צריך לצוד אותם ולגרש יחד עם הסודנים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה אני בעצם?

אמא שלי נכדה ליהודי, אני הבן (דור רביעי).

עלינו לארץ ומאז הספקתי לעשות די הרבה, כולל 3 שנים צבא שאותם סיימתי כמפקד ולוחם.

כבר שנה אני עובד בתחום הבטחון בגלל האידאולוגיה שלי ומתמיין לאחת היחידות מילואים הכי יוקרתיות ופעילות בצה"ל.

לעומת זאת יש כאן יהודים "מלאים" מכל הצדדים שלא תרמו דקה מזמנם למען המדינה הזו, הם בטח שווים יותר ממני, בהחלט כדאי שיגרשו את משפחתי הפרזיטית שנכנסה לכאן בזכות איזה חוק אנטי-יהודי.

פורסם

אני אגיד לך מה אתה בקמארואית.

אתה גוי.

וקומיניסט.

וטרמפיסט.

ואם אין לך תעודות, אתה אפילו לא כשיר להרבעה!

ככה, כמו כלב לא גזעי.

לך לרוסיה.

פה זו המדינה של אנשים כמו קאמרו, שלאמא שלהם יש פטנט אחר. משהו מיוחד, שמוציא אותך סגולתי למדינה הזו, אחרת... זה לא נחשב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מבחינתי, מי שגדל בסביבה יהודית, מרגיש יהודי ומקבל על עצמו את הנורמות של היהדות (החילונית, החרדי, הרפורמית, וכו', לא אכפת לי), הוא יהודי.

לא אכפת לי אם אמא שלו או סבתא שלו לא הייתה יהודיה.

אם הוא מרגיש יהודי וחי כמו יהודי (כן, גם חילוני לחלוטין), אז הוא יהודי.

פורסם

יש לך הגדרה כל כך נזילה, יוסי, שהיא לא רלוונטית.

במדינה מה שחשוב זה אם מישהו אזרח שמקיים חובותיו וזכאי לזכויותיו.

ואלא שלא אזרחים (וכל מדינה מגדירה לעצמה מי אזרח ומי לא) עדיין יש להם זכויות שהם זכאים להם, כבני אדם.

אז מי שנכנס מתוקף חוק השבות - הוא אזרח.

ומי שהתחתן עם אזרח - הוא אזרח.

ומי שילד של אזרח - הוא אזרח.

(להוציא חריגות מוגדרות).

ככה זה עובד וכל הקמרואים של העולם יכולים לנתר מהיום עד מחר ולחשוב שהם נורא מיוחדים.

ומי שלא מוצא חן בעיניו, יכול לחפש לעצמו איזה שטח ולהקים שם איזו מדינה נציונאל סוציאליסטית או אתנו צנטרליסטית או דתית פונדמנטליסטית או כל קומבינציה של השלוש, כי לנו יש רק מדינה דמוקרטית אחת במזרח התיכון, ואנחנו לא הולכים למסור אותה לו ושלכמותו.

פורסם
יש לך הגדרה כל כך נזילה, יוסי, שהיא לא רלוונטית.

בדיוק! זו בדיוק הפואנטה!

אי אפשר לשפוט מישהו כיהודי או כלא יהודי רק על פי דת, וכיום אפילו על ידי מאפיינים אחרים.

ביולוגיה? לא ממש אפשר כי הייתה הרבה התערבבות.

תרבות? מי יגדיר את זה בדיוק, ולפי אילו סטנדרטים?

ולגבי אזרחות במדינה אני מסכים. מי שאזרח טוב, שיישאר. מי שלא רוצה להיות אזרח טוב, שלא יקבל זכויות של אזרח אבל כן את כל הזכויות הבסיסיות של בן אדם.

פורסם

אינני מבין את הרעיון של העם הנבחר, באמת שלא. ואני לא חושב שיהודי טוב מגוי רק בגלל היותו יהודי. בכלל המילה גוי היא בזויה.

אתה לא היחיד

183297_411582762239841_1494439824_n.jpg

פורסם

ולגבי אזרחות במדינה אני מסכים. מי שאזרח טוב, שיישאר. מי שלא רוצה להיות אזרח טוב, שלא יקבל זכויות של אזרח אבל כן את כל הזכויות הבסיסיות של בן אדם.

אתה מפתיע עם התגובות שלך. הן קצת... הדיוטיות?

אזרחים לא מגורשים ממדינה. אזרח שלא שומר על החוקים, כפוף לאכיפה. אף אחד לא יכול ליטול אזרחות מאדם.

פורסם

מי דיבר על גירוש?

אני לא בעד גירוש בכלל ולא אמרתי כלום לגבי משהו אפילו קרוב לזה.

אני פשוט חושב שבגיל 18 כל אדם צריך להחליט אם הוא יהיה חלק מהחברה ויכבד את כל החוקים שלה.

אם כן, אז אותו אדם יוכל להצביע ולקבל ביטוח לאומי, הנחות במשכנתא וכו'.

זה צריך להיות מותנה בהצהרה של אותו אדם שהוא מכיר בסמכות המדינה עליו והוא יהיה נאמן לה, ובשירות לאומי או צבאי.

אם הוא יחליט שהוא לא מזהה את המדינה כמקור הסמכות ולא מכיר בקיום שלה במתכונת הנוכחית, הוא לא יוכל להצביע ולהשפיע על הפוליטיקה במדינה שהוא לא מכיר בה אבל אף אחד לא יגרש אותו.

אגב, אני בעד זה בכל מדינה שהיא, בלי קשר לדת, מין, גזע וכו'.

פורסם
אף אחד לא יכול ליטול אזרחות מאדם.

לא מדויק. יש תנאים לשלילת אזרחות - סע' 11 לחוק.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...