Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5027 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדות בשטח, חלק ניכר מהעליה הרוסית מקיימת קשר רופף ביותר עם הלאום היהודי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 349
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאתה מתכוון זה ניקרא לא לאום אלא דת. זה שאתה מתבלבל בין המושגים, זה רק אומר שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. הקשר לעם/לאום היהודי הוא קשר גנטי ואפשר להוכיח אותו וזה לא קשור אם אדם החליט שבא לו לדבר עם הקיר או לשים תרנגולת על הראש כדי שהחטאים שלו יעבור עליה. והקשר למדינה זה בכלל לא דת אלא אזרחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יהודיה או לא יהודיה, ממש מזיז לי. כל עוד היא אשה טובה, נאמנה, תהיה אמא טובה לילדים שלה מה זה כבר משנה? מילא היה מפריע לי אם היא הייתה מאמינה בדת כלשהיא אבל אם היא לא הולכת לכנסיה, לא איכפת לה מישו אלא חילונית בכל רמ"ח אבריה מה זה משנה אם היא יהודיה או לא?

המדינה הזו לא צריכה רוב יהודי, המדינה הזו צריכה רוב ציוני. ציוני זה אדם פטריוט שאוהב את מדינת ישראל ותומך בקיומה. ציוני לא חייב להיות יהודי אגב, הרבה נוצרים בחו"ל אוהבים את ישראל.

יהודי, זהו אדם שקיומו של האל והמצוות שלו חשובים יותר מקיומה של מדינת ישראל. הוא יהיה אפילו מוכן להקריב את המדינה ורק שלא יאונה שום דבר לאלוהיו ושלא יאסרו עליו לקיים את המצוות. בין השונאים הגדולים ביותר של מדינת ישראל תמצא יהודים. אחד מהם זהו פרופסור נועם חומנסקי שגר בארה"ב ועושה נזק תדמיתי לא קטן למדינת ישראל בעזרת השקרים שלו.

יהודים אלא גם בני הבליעל הארורים נתורי חרטא ואנשי העדה החרדית של ירושלים שמחזיקים את הבד"ץ. אלא זורקים חיתולים עם חרא, ברזלים, בקבוקי זכוכית ומה לא על חיילי צה"ל ושוטרים ואף צועקים להם נאצים ומקללים אותם. אבל הם יהודים אורגנלים, הם שומרים את כל המצוות.

אז מה המדינה צריכה יותר? ציונים או יהודים?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
יהודי, זהו אדם שקיומו של האל והמצוות שלו חשובים יותר מקיומה של מדינת ישראל.

סלח לי אבל פה אתה טועה, זו הגדרה שלך בטוח לא שלי, אז בבקשה אל תכליל (כל ההכללות אינן נכונות - מרפי :) )

אני יהודי חילוני שלא שומר מצוות אבל מאמין באלוהים אז לפי דעתך אני אאדיף את אלוהים על פני המדינה שלי?

קצת הגזמת לא סליחה האמת שהגזמת המון אם ההודעות שלך לא רציתי להגיב לרובם כדי לא להכנס סתם לקונפליקט לא רצוי.

תבדיל בין דת (קיומו של האל והמצוות שלו) לבין לאום-יהדות!

404

פורסם
סלח לי אבל פה אתה טועה, זו הגדרה שלך בטוח לא שלי, אז בבקשה אל תכליל (כל ההכללות אינן נכונות - מרפי :) )

אני יהודי חילוני שלא שומר מצוות אבל מאמין באלוהים אז לפי דעתך אני אאדיף את אלוהים על פני המדינה שלי?

קצת הגזמת לא סליחה האמת שהגזמת המון אם ההודעות שלך לא רציתי להגיב לרובם כדי לא להכנס סתם לקונפליקט לא רצוי.

תבדיל בין דת (קיומו של האל והמצוות שלו) לבין לאום-יהדות!

קודם כל אני מאוד מקווה שאתה לא חושב שהחג הזה עבר בשקט ובשלווה בגלל שהאל שמר עלינו. מצטער שזה לא מסתדר לך אבל לאנשים דתיים לא איכפת קיומה של המדינה אלא קיומו של האל והמשך האפשרות למלא אחר מצוותיו ולסגוד לו בפאנטיות. תזכור לעולם ועד, המדינה הזו לא הוקמה על ידי דתיים. זו הסיבה שהרבה דתיים ופאנטים שונאים את הרצל. הרצל רצה מדינת ליהודים שתהיה מופרדת מדת ומדינה.

המדינה הזו לא זקוקה ליהודים יותר. היא זקוקה לציונים. לאנשים שיתמכו בה, ילחמו למענה ולמרבה הצער יהיו מוכנים למות למענה. להגדרה הזו מתימים הציונים ולא יהודים ולא דתיים. לדוגמה הפוסט הזה. אם נלך לבתי הקברות הצבאיים ונבדוק בציציות כל עולה לוחם שנפל בזמן שירותו הצבאי אתה חושב שכולם יהיו יהודים למהדרין? אם אדם ראוי למות למען חתיכת האדמה המקוללת הזו, אז קל וחומר שהוא ראוי גם לחיות כאן. מעניין לי את הטוסיק אם הוא יהודי הוא לא.

אשמח לשמוע באיזה הודעות הגזמתי ולענות לך בהתאם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

אתה בנאדם מאוד חוצפן המשפט הראשון שלך בכלל לא במקום,

זה שאני מאמין באלוהים זה לא שאני חושב שהחג הזה עבר בשקט ובשלווה בגלל שהוא שמר עלינו.

שלא לדבר שאתה קובע שלאנשים דתיים לא איכפת מקיומה של המדינה

כמו שאמרתי לפני בדר"כ אני לא נכנס לוויכוחים כאלה עם אנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל.

מה גם שהבעיה שלך שאתה לא הגדרת מה זה אנשים דתיים: חרדים? כיפה סרוגה? שניהם?

אני גדלתי רוב חיי בב"ס דתיים מהיסודי עד התיכון שבחטיבת ביניים הייתי בישיבה בכלל.

אני מסכים על חלק קטן ממה שאתה אומר אני גם לא אוהב דתיים אבל אני מבדיל בינהם.

עם הזמן הכרתי הרבה סוגי דתיים, אחרי שהלכתי לישיבה הבנתי מה זה חרדים ועד כמה אני לא מסכים לפנטיות שלהם

בעיקר בגלל זה גם התרחקתי מהדת, אך הכרתי גם חובשי כפה סרוגה שהם יותר מתונים בדעותיהם ויש לי הרבה חברים מהתקופה הזו.

כולם בלי יוצאי מן הכלל שירתו בצבא, עושים מילואים, משלמים מיסים ובניגוד המוחלט למה שאתה אומר אכפת להם מהמדינה,

חלקם גם היו בתנועות נוער ציוניות שהשפיעו על אנשים אחרים שהחזיקו בדעות אחרות (אנטי-ציוניים).

אני מבין שאתה שונא את כל הדתיים אין לי בעיה עם זה לך יש, לחיות בשנאה תפגע רק בך.

מה הבעיה שיהיו פה יהודים זה המדינה שלנו אני כיהודי אין לי מדינה אחרת.

זה שבנאדם מסוים לא יהודי בכלל אבל ציוני זה בסדר אבל אני מעדיף שבמדינת ישראל יהיו הרוב המוחלט יהודים,

כי מתישהו אני ארצה שגם הילדים שלי יתחתנו עם יהודים ולא תווצר התבוללות.

לכן אני מסכים עם פותח השרשור שרוצה שילדיו גם יהיו יהודים.

אשמח לשמוע באיזה הודעות הגזמתי ולענות לך בהתאם.

זה כבר לא רלוונטי כי זה משרשורים ישנים.

אגב אצלי אף לא הייתה הבעיה הזו כי תמיד שאני יוצא עם מישהי אני מעלה את השאלה הזו כדרך אגב

עוד בשלב הדייטים הראשונים, אף פעם לא ראו בזה משהו פסול ולא נפגעו מזה

היו כאלה שאפילו שאלו אותי את זה קודם.

לדעתי אם אתה רואה מישהי לטווח ארוך רצוי שתדע מה/איפה הקווים האדומים שלה עוברים.

404

פורסם
מזל טוב

מצאת את הרוסיה היחידה שהיא 100% יהודיה.

עבדות בשטח, חלק ניכר מהעליה הרוסית מקיימת קשר רופף ביותר עם הלאום היהודי.

אנחנו לא ממש צריכים את השכנים שלנו, יש לנו את עצמנו לכלותנו. גועל נפש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה גועל נפש בזה?

אני מכיר עשרות עולים מרוסיה, חלק ניכר מהם חצי יהודי או שאינו יהודי על פי ההלכה בכלל.

אני זוכר את זה טוב מאוד במיוחד מתקופת הצבא, כשהייתי מפקד ועברו תחתי עשרות חיילים, רבים מעולי חבר העמים לא היו יהודים.

אני לא אומר הרוב, אני לא אומר כולם, אני רק מציין את המצב כפי שאני מכיר אותו, יש הרבה עולים מרוסיה עם קשר רופף ליהדות.

מה שהכי חשוב הוא, שאני לא אומר שזה דבר רע, להפך.

מפה עד "גועל נפש" הדרך ארוכה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
מה שאתה מתכוון זה ניקרא לא לאום אלא דת. זה שאתה מתבלבל בין המושגים, זה רק אומר שאתה לא מבין על מה אתה מדבר. הקשר לעם/לאום היהודי הוא קשר גנטי ואפשר להוכיח אותו וזה לא קשור אם אדם החליט שבא לו לדבר עם הקיר או לשים תרנגולת על הראש כדי שהחטאים שלו יעבור עליה. והקשר למדינה זה בכלל לא דת אלא אזרחות.

אלא שהדת היהודית משמשת גם כלאום.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

Keyser, דת המשמשת כלאום זה כבר בעייה ועיוות של כל העקרונות האנושיים - זה אילוץ של אנשים ששיכים לעם בכפייה להיות דתיים. לפי כך יוצא שכל מי שלא מקיים מצוות הוא לא יהודי. את העיוות הזה צריך לתקן ובכלל יש הרבה עיוותים שצריך לתקן. למשל איך מלא תבשל גדי בחלב אימו אסרו לאכול בבשר וחלב בו זמנית (מה מפריע בקביעה המקורית לשתות חלב של פרה ולאכול בשר של כבש או לאכול בשר בקר ולשתות חלב אם לא בישלתי את הבשר בחלב)? הכל עיוותים של העקרונות שנועדו כדי לשלוט באנשים.

בקצב הזה עוד מאט יהיו אוטובוסים נפרדים לגברים ונשים, אחרי זה כבישים נפרדים - רק תן לדימיון של הפרשנות לחגוג.

מה זה בכלל להגדרה שלך לאום? אזרחות אני יודע מה זה, השתייכות לעם מסויים מבחינה גנטית גם וניתן לבדוק מי יהודי ומי לא לפי בדיקת DNA.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מהעובדה שהחיים פה יהיו הרבה יותר קשים ומסורבלים לילדיי, ותאמין לי שזה הדבר האחרון שהם צריכים, עוד קשיים. החיים פה מספיק קשים בשביל לקבל עוד HARD TIME בחסות המדינה ומוסדות הדת.

כלומר, אם היית חי בארה"ב, לדוגמא, היית מתנצר, למען ילדיך?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה בנאדם מאוד חוצפן המשפט הראשון שלך בכלל לא במקום,

זה שאני מאמין באלוהים זה לא שאני חושב שהחג הזה עבר בשקט ובשלווה בגלל שהוא שמר עלינו.

שלא לדבר שאתה קובע שלאנשים דתיים לא איכפת מקיומה של המדינה

כמו שאמרתי לפני בדר"כ אני לא נכנס לוויכוחים כאלה עם אנשים כמוך שחושבים שהם יודעים הכל.

מה גם שהבעיה שלך שאתה לא הגדרת מה זה אנשים דתיים: חרדים? כיפה סרוגה? שניהם?

אני גדלתי רוב חיי בב"ס דתיים מהיסודי עד התיכון שבחטיבת ביניים הייתי בישיבה בכלל.

אני מסכים על חלק קטן ממה שאתה אומר אני גם לא אוהב דתיים אבל אני מבדיל בינהם.

עם הזמן הכרתי הרבה סוגי דתיים, אחרי שהלכתי לישיבה הבנתי מה זה חרדים ועד כמה אני לא מסכים לפנטיות שלהם

בעיקר בגלל זה גם התרחקתי מהדת, אך הכרתי גם חובשי כפה סרוגה שהם יותר מתונים בדעותיהם ויש לי הרבה חברים מהתקופה הזו.

כולם בלי יוצאי מן הכלל שירתו בצבא, עושים מילואים, משלמים מיסים ובניגוד המוחלט למה שאתה אומר אכפת להם מהמדינה,

חלקם גם היו בתנועות נוער ציוניות שהשפיעו על אנשים אחרים שהחזיקו בדעות אחרות (אנטי-ציוניים).

אני מבין שאתה שונא את כל הדתיים אין לי בעיה עם זה לך יש, לחיות בשנאה תפגע רק בך.

מה הבעיה שיהיו פה יהודים זה המדינה שלנו אני כיהודי אין לי מדינה אחרת.

זה שבנאדם מסוים לא יהודי בכלל אבל ציוני זה בסדר אבל אני מעדיף שבמדינת ישראל יהיו הרוב המוחלט יהודים,

כי מתישהו אני ארצה שגם הילדים שלי יתחתנו עם יהודים ולא תווצר התבוללות.

לכן אני מסכים עם פותח השרשור שרוצה שילדיו גם יהיו יהודים.

זה כבר לא רלוונטי כי זה משרשורים ישנים.

אגב אצלי אף לא הייתה הבעיה הזו כי תמיד שאני יוצא עם מישהי אני מעלה את השאלה הזו כדרך אגב

עוד בשלב הדייטים הראשונים, אף פעם לא ראו בזה משהו פסול ולא נפגעו מזה

היו כאלה שאפילו שאלו אותי את זה קודם.

לדעתי אם אתה רואה מישהי לטווח ארוך רצוי שתדע מה/איפה הקווים האדומים שלה עוברים.

תקרא שוב פעם, לא אמרתי שלדתיים לא איכפת מהמדינה. אמרתי שדתיים יעדיפו להקריב את המדינה על פני להקריב את האל וקיום המצוות הבנת? חבר, היהדות או כל דת אחרת שווה לתחת. כל דת והיהדות בפרט שמרשה לזיין ילדות עד גיל 3 או בנים עד גיל 9 שווה לתחת. כל רב שמאשר את זה גם הוא שווה לתחת. הרבה אנשים שלמדו בישבות לא יודעים את זה. למה? באותה מידה שלא ממש לימדו אותנו בבית הספר היסודי שבנותיו של לוט אנסו אותו במערה.

אם אתה ממש מתעקש אני יכול להביא לך את הסימוכים לחוק הזה שמתיר פדופיליה. אם פעם חשבתי שכל הדתות ורק היהדות היא איכשהו נורמאלית אז אני מתקן את עצמי. היהדות לא פחות דפוקה מדתות אחרות.

קרא את תגובה 145 שלי כאן.

ביק פאקינג דיל, ריחמנא לינצלן תהיה כאן התבוללות. מה זה כבר יהדות? גם נטורי חרטא הם יהודים, גם אנשי העדה החרדית הם יהודים, גם כל בני הבליעל הסאטמרים הם יהודים ותאמין לי שהם יותר יהודים ממך וממני אבל מה, הם שונאים את המדינה בדם. נו? למה שלא תתחתן עם אחת כזו? היא יהודיה אורגינלית? אז מה יותר חשוב לך? להתחתן עם יהודיה עם להתחתן עם אשה שתהיה בן אדם מוסרי, כנה וישר? אפשר לחשוב שלהיות יהודי זה מציאה ממש. אני חי כאן לא בזכות העובדה שאני יהודי (לשעבר), אני חי כאן בזכות שההורים שלי עלו לכאן בשנת 1950 שלא היה כאן כלום, אבא שלי לחם בכל המלחמות שהיו כאן. בזכות זה אני חיי כאן ולאף אדם אין זכות לומר לי שלא מגיע לי לחיות כאן.

הוכחתי לך שמוסריות ודת הן שני דברים מנוגדים ביותר. זכותך המלאה לחיות את חייך כרצונך ואני האחרון שיבוא ויאמר לך איך לחיות את חייך אבל אתה בהחלט לא יותר טוב ממני רק בגלל שאתה מאמין ומקיים מצוות. אם אתה חושב ככה אז יש לך בעיה רצינית.

אלעק לא מבחין בין הזרמים השונים בדת. חביבי אני יכול להרצות לך עליהם.

י

פורסם
אנחנו לא ממש צריכים את השכנים שלנו, יש לנו את עצמנו לכלותנו. גועל נפש.

אל תיקח ללב רומן. בתחילתו של דבר, את המדינה הזו התחילו רוסים...8)

אח"כ באו עוד כמה מאות אלפים להציל אותה בשנות ה-90'.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כלומר, אם היית חי בארה"ב, לדוגמא, היית מתנצר, למען ילדיך?

הוא לא היה צריך. בארה"ב יש הפרדה מוחלטת בין דת למדינה. אין שם את מציצת הכספים כמו בארץ.

• תוכן חדש...