Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לאחר נסיעה שנקרע הצינור העליון שמחבר בין הרדיאטור למנוע. החלפתי את הצינור, וכשהוצאתי את הצינור הישן נזל משם נוזל אפור-כסוף שכזה (יחד עם הנוזל הירוק) אז החלפתי את הצינור, שטפתי את הרדיאטור עם מים (נתתי למנוע לעבוד קצת, אז הכל היה אמור להתנקות) ויצאו כמויות ממש גדולות של הנוזל האפור הזה. בסוף החלטתי שזה כבר נקי, מילאתי במים ירוקים, והכל נראה בסדר. המנוע עובד טוב, ולא נראה שנגרם לו נזק.

עכשיו פתחתי שוב את הרדיאטור, והוא שוב מלא בנוזל האפור הזה מלמעלה, ניסיתי להוציא אותו עם מזרק, אבל יש ממש הרבה ממנו.

הנוזל צמיגי יחסית, והוא לא מתערבב עם המים הירוקים.

מה זה יכול להיות? מאיפה זה מגיע? מה אני עושה עם זה?

הרכב: מאזדה לאנטיס שנת 2000.

פורסם

תבדוק את השמן ברכב אם גם הוא קיבל את הצבע הזה.

לפי דעתי לא כדי לך להמשיך לנסוע ככה כי יש מעבר של שמן למים דרך הראש מנוע.

פורסם

טוב, זה לא השמן מנוע, אבל זה כנראה השמן של תיבת ההילוכים.

הוא באמת בצבע הזה (וזה לא הצבע שהוא אמור להיות בו).

יכול באמת להיות ששמן הגיר מגיע לנוזל הקירור??

ונראה לכם שאני אני יכול לנסוע ככה עד למוסך (כמה קילומטרים)?

פורסם

שמן הגיר אפור כזה, כמו הנוזל ברדיאטור, והמפלס דווקא גבוה יותר ממה שצריך להיות (אולי הוא היה גבוה יותר מלכתכילה, לא יודע)

פורסם

כנראה שהרדיאטור מחולק ל2 מקרר את המים ואת השמן גיר והוא נפרץ.

לא יודע מה המשמעות של לנסוע עם זה אבל צריך להחליף רדיאטוור.

זה נשמע ממש חמור אצלך.

אבל תחכה לעוד תגובות כי אני לא מכיר את הרדיאטור של המאזדה. זה ככה אצלי בהונדה בכל מקרה.

Honda Civic 1997

פורסם

קיצר,

נפרץ לך קולר גיר ויש ערבוב שמן גיר עם נוזל קירור.

אל תמשיך לנסוע כך אם לא בא לך להחליף גיר.

תזמין גרר למוסך שיוכל להחליף לך רדיאטור (שבתוכו יושב הקולר גיר) ואת שמן הגיר וכן את נוזל הקירור

תקווה שלא נגרם נזק נוסף לגיר

ניצן

פורסם

כמו שכבר נאמר הנזק הוא לא לרדיאטור (שכבר נפגם ) ולא למנוע אלה לממסרת. אם מיים|נוזל קרור יחדרו לממסרת הנזק הכספי גדול !

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם

ברכב הזה הקולר שמן גיר נמצא בתוך הרדיאטור(דוד רדיאטור תחתון) במידה והוא נפרץ יש ערבוב בין נוזל קירור לבין שמן גיר.

בנוסף, הבית מסנן שמן מנוע הוא למעשה קולר שמן מנוע, ממנו יכולים להתערבב נוזל קירור עם שמן מנוע במידה ונפרץ.

• תוכן חדש...