Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Parking assist - מישהו באמת משתמש בזה?

Smiro
שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

מעניין אותי לדעת. מישהו באמת משתמש בפונקציה הזאת ברכב שלו?

האם זה באמת יעיל ונוח או סתם גימיק מיותר?

איך זה עובד בכלל? אתה לוחץ על הגז/בלמים והרכב אחראי על ההגה, או שהוא אחראי על הכל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במה שאני מכיר הרכב אחראי רק על ההגה (לא ברכב שלי לכן לא יכול להגיד אם אני משתמש בזה או לא :wink: )

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא כולכך שימושי, רק חניות במקביל.

המערכת מזיזה רק את ההגה, ואתה אחרי על גז ברקס.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

מעניין אותי לדעת. מישהו באמת משתמש בפונקציה הזאת ברכב שלו?

האם זה באמת יעיל ונוח או סתם גימיק מיותר?

איך זה עובד בכלל? אתה לוחץ על הגז/בלמים והרכב אחראי על ההגה, או שהוא אחראי על הכל?

עבורי, זו מערכת מיותרת שכן היא איטית יחסית אלי, אולי המערכות החדשות יותר כמו בגולף החדשה יותר מהירות ומסוגלות לחנות גם במרווח חניה תל אביב, אז אולי זה יהיה שימושי.

לאחר שהמערכת מזהה את מקום החנייה, הנה צריך לשלוט על שני דברים בלבד: בלמים ולפי הצורך להעביר מהילוך קדמי לאחורי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה לא רק חניות במקביל, יש מערכות שיודעות לחנות גם באנך למדרכה.

אם היה לי, הייתי משתמש. מה רע? הרכב בודק בדיוק אם יש מקום, עושה את כל התמרון וכל מה שאני צריך לעשות זה להסתכל שאף אחד לא קופץ לכביש, ללחוץ על הבלם והגז לפי הדרכת המערכת.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא לפי מה שידוע לי אתה לא צריך לגעת בכלום.

גבר בעל ניסיון יחנה יותר טוב ויותר מהר מהפונקציה הזו.

בדיוק כמו שתגיד שגם מתמטיקאי מיומן יכול לעשות חישובים יותר טוב ממעבד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל שאני יכול להגיד ואני לא רומז או מרמז כלום וכלום לא מסתמן מהמילים שלי, הפארקינג אסיסט הזה עוזר רק שאתה מסטול\תחת השפעת הצמחים של אמא אדמה ורוצה לחנות בלי להרוס רכב יקר :twisted:.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי את זה בפוקוס החדשה, שימושי בעיקר כגימיק להראות לחברים/בחורות :)

בחניות צפופות שהוא לא מזהה כאפשריות, אני נכנס די בקלות.

זה נחמד לבחורות שלא רוצות להסתבך בחניות פשוטות במקביל, למי שיודע לחנות טוב זה מיותר.

מה שכן - היתרון הנלווה לזה - זה מערכת חיישנים מובנית מקדימה ומאחורה, עם רגישות טובה, צליל לא מעצבן כמו

באלה שמתקינים לבד, ואינטגרציה במערכת המולטימדיה המובנית ברכב (תצוגה ושמע).

בהחלט לא הייתי משלם על זה את ה-5K תוספת שזה עולה (אני שילמתי בליסינג מסיבה של זמן אספקה, אבל זה לא קשור).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן זה מגיע עם חיישנים מקוריים נוחים וכו' אבל גם ככה זה נראה סתם מיותר ואם זה מזהה חניות מסויימות כבלתי אפשריות אז בכלל אין בזה צורך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם זה מה שיש בגרמניות, אני הייתי נוכח בסקודה סופרב בזמן שהיא חונה לבד, היא אחראית על הכל מהכל, אתה עוזב הכל ומשלב ידיים, והיא דואגת לחניה.

בהתחלה זה נחמד, אבל עם הזמן בא הניסיון וזה מיותר.

גם ככה כשיש לך רכב יקר, מין הסתם בישראל אתה לא תחנה בחניה צפופה, כי יבוא טיפש חסר ערכים וישרוט לך את הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק כמו שתגיד שגם מתמטיקאי מיומן יכול לעשות חישובים יותר טוב ממעבד.

סליחה טעות שלי שכחתי להוסיף מילה קטנה עם משמעות גדולה - מינימלי.

דווקא לפי מה שידוע לי אתה לא צריך לגעת בכלום.

גבר בעל ניסיון מינימלי יחנה יותר טוב ויותר מהר מהפונקציה הזו.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיקרון זה טוב בעיקר לדעת אם המקום מספיק לחניה כשאתה לא בטוח. אם החיישנים שלו מדדו ומצאו שהרכב יכול להיכנס, אז אתה יכול לעשות את זה לבד, למרות שבמקומות צפופים, דווקא מגניב ויותר מהר ופחות נגיעות פח לתת למערכת לעשות את זה לבד. בכל רכב המערכת פועלת אחרת, יש כאלה שעושים הכל לבד ויש כאלה שאתה צריך לשלוט בגז / ברקס. בכל מקרה זה אף פעם לא מזיק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4091 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...