Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלקמינו - הסיפור שלך מראה בדיוק שערך החברות מסיס מאוד, ושאתה תמים במידה לא סבירה.

אחרי הפסד של מאות אלפי ש"ח (חשוב על הרוחים שהיית מרויח או על ההנאה שהיית מפיק מאותם 80 אש"ח + הלואות קטנות) אני לא הייתי ממשיך במדיניות היד הקלה על העט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה מה שאתה חושב

וואלה?

כבר הגעתי לשלב שאפשר לעצור את החיים לפסק זמן לצורך חשבון נפש.

לא נפלתי עם החברים שלי - נקודה.

פורסם
אני אכלתי אותה "מחברים" בעשרות אלפי שקלים ואני לא מגזים.

יש אחד שיושב לו בארגנטינה עם 60 אלף שלקח ממני וברח ועד היום 7 שנים לא יצר קשר או ביקש סליחה.

ליפני שנתיים עוד "חבר" שלקח 20 אלף ועכשיו אני בקושי רואה אותו וכשיוצא לנו להפגש הוא משפיל מבט ואומר שבוע הבא אני מתקשר אליך. הפסקתי לספור את ההלוואות הקטנות שלא יחזרו לעולם.

אבל עדיין אם חבר יפנה אלי בבקשת חתימה מוגבלת בסכום או הלוואה הוא יקבל ללא היסוס.

כי מבחינתי חברות היא ערך עליון ואם מישהו ימכור אותך עבור שקלים עדיף שלא יהיה לידך.

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

אלקמינו - הסיפור שלך מראה בדיוק שערך החברות מסיס מאוד, ושאתה תמים במידה לא סבירה.

אחרי הפסד של מאות אלפי ש"ח (חשוב על הרוחים שהיית מרויח או על ההנאה שהיית מפיק מאותם 80 אש"ח + הלואות קטנות) אני לא הייתי ממשיך במדיניות היד הקלה על העט.

כנראה שאינך מבין חברות אמיתית מהי

ואם 10-20K מעיפים מעל עיניך אחד שחשבת שהוא חבר אמיתי רק הרווחת!!

החיים זה לא רק הגרוש והחור שבתוכו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם מדברים על ערך חברות - צריכה להיות הדדיות כלשהי. ואם מישהו נותר עם חוב מן הראוי שיתאמץ להחזירו. מה שאלקמינו מתאר הוא דבר חד כיווני שלו אני קורא ניצול.

אני לא מכיר את מצבו הכלכלי של אלקמינו והוא גם לא מעניין אותי. אבל אם "חברים" גרמו לי נזק כלכלי משמעותי - ומאטים האנשים שעבורם 100,000 ש"ח הם כסף קטן - וגם מתחמקים ממני - אני אהסס מאוד בעתיד. מי שנכוה ברותחין נזהר בצוננים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...