Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכל היועצים.

משפחתי עומדת להתרחב בינואר הקרוב, היום יש ברשותנו מאזדה 626 ועומד לפנינו תקציב של 50,000 ש"ח.

אנחנו מעוניינים להחליף לניסאן טראנו ארוך מנוע דיזל לא משנה אוט'/ידני שנתונים 2003-2005 או לקיה סורנטו שנתונים 2003-2004, כמובן שאם יש למישהו רעיון אחר לג'יפ בסכום הזה אני אשמח לשמוע.

הצרכים שלנו מהרכב הם נסיעות יום יומיות בסביבות ה-30 ק"מ ליום ל-4 נפשות (אין צורך ב-7 מקומות שיש בטראנו) ומכיוון שזה יהיה ג'יפ אני מקווה שיצא לנו לצאת לטיולי שטח קלים (אף פעם לא נהגתי או נסעתי בשטח).

איזה רכב עדיף מבחינת אמינות, עלויות טיפולים, עלויות ודרישות ביטוח, נוחות ו"פינוק" בנסיעה, צריכת דלק וכל נתון שיש לכם לספק עבורנו.

תודה וערב טוב.

פורסם

ראשית שיהיה במזל.

קח בחשבון שג'יפים בשנתונים האלו נסעו לא מעט ורובם עברו חוויות בשטח כך שתצטרך לחפש הרבה. מבחינת שטח- תחביב לא זול ברגע שמתחילים.

ג'יפ- בד"כ הוא לא חסכוני בדלק וגם המקיף שלו יקר ביחס למשפחתי . אם אין לך ממש ג'וק לשטח, תנסה לחשוב על מיניוואן.

נ.ב

בעברי הרחוק היה ג'יפ, נסעתי הרבה עם חברה בעלי ג'יפים מכל הסוגים בשטח. השיפורים, התקלות,הבלאי........... לא מעט כסף

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

ואני אומר שאין צורך לחפש מיניוואן אם אתה רוצה ג'יפ.

אני החזקתי ג'יפים בלבד משנת 1998 בתור רכב ראשי.

בהתחלה היה ניסאן טראנו 96 שהפגין אמינות מושלמת והוחלף בשנת 2006 לטראנו 2003 ארוך דיזל שגם הוא הפגין אמינות מושלמת עד שנמכר לפני שנה למכר. אצלו הלכה משאבת סולר למרות שהרכב עבר קילומטראז' של 208K, אבל לאחר מכן הרכב חזר להיות אמין לחלוטין!.

הנסיעה הייתה נוחה ונעימה והרגשה כללית טובה הייתה באוטו. למרות שעברתי ללנד קרוזר לקצ'רי 2006 עדיין לפעמים אני נוסע בטראנו הזה וכל פעם עולה חיוך על פני :)

אני ממליץ בצורה חד משמעית ללכת על הטראנו אבל לבדוק היטב את מצבו והיסטוריית הטיפולים ולחפש אקזמפלר כמה שיותר שמור ויש כאלה בשוק!

בהצלחה :)

פורסם

אם השטח הוא לא תחביב מרכזי אצלך ואין לך כוונה למגן את הרכב (הכרחי בעיקר אם נהג לא מנוסה נוהג) חבל לך על הוצאות הדלק, הביטוח והאחזקה הגבוהות.

במיוחד בגלל שאתה הולך על ג'יפ ישן שכנראה עבר לא מעט בחייו.

פורסם

ג׳יפ זה יהיה בטוח, זה החלום כרגע.

מישהו יודע להגיד לי משהו על עלויות כמו טיפולים ביטוחים כמה הטראנו עושה אחד ל??

פורסם

לא החזקתי אף אחד מהם אבל...

לטראנו, שהוא די אמין, יש בעית מזגן קשה. המזגן לא מצליח לספק קירור הולם. זה נכון במכוניות חדשות וישנות. עושים כל מיני פטנטים שלפעמים עובדים ולפעמים לא.

הוא בנוי יותר טוב לשטח מהסורנטו, מבחינת גובה, מהתכי מתלה ואיזורים פגיעים, אבל אם לא נסעת מעולם בשטח לא סביר שזה מה שיטריד אותך. בנוסף, וגם זה לא רלוונטי לדרישות שלך, הוא רכב צר בהשוואה לרכבי שטח אחרים.

הסורנטו הרבה יותר מודרני, ויהיה יותר נעים לשימוש יומיומי מהטראנו.

קיאה מייצרים מכוניות אמינות מאוד, והסורנטו אחד מהם. הוא נמוך יותר מהטראנו, ואם תרצה לאתגר אותו בשטח קשה תצטרך מהר מאוד להגביה אותו ולמגן את האיזורים הרגישים בגחון.

סורנטו יש רק טורבו דיזל אוטומטי. טראנו יש טורבו דיזל או בנזין, ידני או אוטומטי.

אני הייתי בוחר בסורנטו. משנת 2007 אם אינני טועה הוא גם מגיע עם מנוע חזק מאוד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

הטראנו אכן אופציה מעולה,

אני הייתי חושב גם על הכיוון של הטרופר,

מה לגבי ג'יפ גראנד צ'ירוקי? עבירות מעולה בשטח, כוח עצום, נוחות אמריקאית,

יכולת שטח יותר טובה משל הטראנו ודומיו בזכות הסרן החי מלפנים,

תחשוב על כך,

2002-Jeep-Grand-Cherokee-front-three-quarter.jpg

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

מה עם יונדאי טרקאן?

היה מתחרה מאוד צמוד של הסורנטו בתקופה שבה נמכרו כחדשים ויש הרבה יותר כאלה על הכביש.

פורסם

על יונדאי טראקן לא חשבתי, בטראנו מעל שנת 03 עשו מזגן מפוצל אז זה כנראה פותר את בעיית הקירור.

אני מחפש רכב עם סבלנות לא ממהר יש לנו על מה לסוע.

מישהו יודע עלויות ביטוחים של רכבים מהסוג הזה לנהג מעל גיל 30 ללא תביעות או שלילות.

• תוכן חדש...