Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוטובייק על ארבע: RS800

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוטובייק על ארבע: RS800

אני רואה אותה בדרך לגימנסיה

>> לפלח השוק הייחודי של טרקטורוני נוער הצטרף בחור חדש, RS800 מתוצרת סין. האם נראה אותו מציף את רחובות רמת השרון וסביון או דווקא את שבילי העמק? יצאנו לבדוק

http://motobike.allmag.co.il/article/10292.aspx

מבחן דרכים: מיני-באגי RS800

http://www.jeepolog.com/forums/content.php?r=2593-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99-%D7%91%D7%90%D7%92%D7%99-RS800

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

פורסם

287 אלף שקל...

אני קורא נכון?

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

את המדבקה הזאת חייבים לשים על כל טרקטורון וטרקטור משא. הצעצוע הזה עובר 100 קמ"ש

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

האמת, לא רחוק היום שבו אצתרך לחפש אותו לעצמי ללימודים, שיהיה האוטו הרביעי בבית.

עד עכשיו חשבתי על מכוניות מיני זולה, אבל עכשיו שקמה האופציה המצועצת הזאת + הרצון שלי ושל אבי לאיזה רכב קליל לטיולים בשטח זה ניראה לי אחלה אופציה.

הRZR יקר מידי ומרעיש, לא אוהב את הצומת לב המיותרת הזאת שכולם מסתכלים עלייך ברמזור, זה ניראה יותר כמו איזה גיפון קטן וישן, חסכוני ולא יקר ( טווח מחירי מכוניות מיני).

השאלה איך כלי כזה בעט הטיפול, האם יש מוסכים טובים ( מורשים) ומה מחירי חלפים סיניים?

אני מנסה לעשות השוואה לעומת מכוניות המיני, עם מספר פרמטרים אשמח לתוספות.

במחיר זה בערך אותו דבר 60-75 אלף.

מרחב, גם במכוניות המיני אני לא מניח שאסיע 5 אנשים או אפילו 4 בשביל זה יש את המכניות הנוספות בבית וללימודים מספיק לי מקום לעצמי.

צריכת דלק באזור ה50 קילומטר לליטר, שזה דומה בפועל לרוב המכוניות מיני.

מה אני מפספס?

פורסם

איפה ראית שהוא עושה 50 קמ"ל? איפה ראית שמכוניות מיני עושות 50 קמ"ל?

מכונית תהיה בטוחה יותר, שכן בכלי הזה אין כריות אויר

פורסם
איפה ראית שהוא עושה 50 קמ"ל? איפה ראית שמכוניות מיני עושות 50 קמ"ל?

מכונית תהיה בטוחה יותר, שכן בכלי הזה אין כריות אויר

טעות שלי התכוונתי ל15.

פורסם
טעות שלי התכוונתי ל15.

מכוניות מיני מצליחות להוציא יותר מ- 15 קמ"ל, לכן בחירה במכונית תהיה חסכונית יותר.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מבחן דרכים – באגי ג'יפ - RS800

אחרון הסמוראים - באגי? ג'יפ? ה-RS800 פוסח על שני הסעיפים, אבל מציע אופציה מעניינת לחובבי הטיולים.

במבט ראשון ה-RS800 של GSMOON נראה כמו ג'יפ צעצוע של ילדים שאכל יותר מדי שמרים.

המראה שואב בבירור מהרנגלר המוכר, עם גריל פסים זקוף ושני פנסים עגולים, אך המראה מצועצע יותר – ''חמוד'' היא מילה שחזרה שוב ושוב בתאורי הצופים.

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=TESTS&catId=3&articleId=9141

אני דיסלקטי גאה! *כשכתוב נכון, מתקנים לי.

• תוכן חדש...