Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בין מגאן 2 ו-C4 עד תקציב 40K. ההתלבטות היא גם בין המכוניות עצמן מבחינת אמינות וגם קניה מטרייד אין / ליסינג ללקוח פרטי.

נראה שקרסו ולובינסקי מספקים חבילת הטבות משמעותית (אחריות + מימון + פחות התעסקות) אולם המחיר שדורשים גבוה משמעותית (מתבסס על מחירון העננים של י. לוי) + בדר"כ המכוניות עם הק"מ גבוה מאוד (מחפש עד 70K-80K ק"מ).

בלובינסקי ראיתי גם 307 במחיר וק"מ טוב יחסית אבל אני פחות מחבב את המכונית עצמה, למרות היותה מהמוצא הנכון :)

אשמח לקבל דעות האם שווה לעבור דרך היבואנים או במסלול הפרטי ומה התמחור הריאלי למכונית במצב טוב

תודות מראש

פורסם

יש בפורום שרשורים עדכניים שעוסקים בדיוק בנושא הזה.

בצע חיפוש וחזור אלינו עם שאלות ספציפיות יותר.

כעקרון, לא הייתי פוסל טרייד אין, הם מעוניינים למכור- תנהל מו"מ קשוח ורציני ותצליח. במקביל, הייתי מברר במוסכים מומלצים (שאפט, אורן בן סימון וכדומה) אם יש לקוחות שמעוניינים למכור רכב פרטי שמור.

בהצלחה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בתקציב הזה תמצא אולי ליסינג עם ק"מ די גבוה יש הרבה C4 2008 .

שיטוט באתר של לובינסקי העלה,שיש להם 2006 פרטית יד ראשונה עם ק"מ שפוי בהחלט בתקציב הזה (92,390 ק"מ).

עכשיו תחליט אם אתה מעדיף רכב צעיר עם ק"מ גבוה או זקן יותר עם ק"מ נמוך.(אפשרויות אחרות הן להוריד אותם חזק במחיר -דבר שלא נראה ריאלי לרכב,שאינו יוצא ליסינג או להגדיל את התקציב- וכאן צריך לשאול האם יש לך אפשרות כזו בכלל ?)

אפשרות אחרת אם אתה מעוניין בליסינג היא לבדוק מול אופרייט ליס- יש להם בד"כ מבחר די גדול של רנו מגאן (אני בספק אם יש ברשותם 2008 וגם אם כן,עם ק"מ די גבוה) ויש שם גם C4 2008 שעברה רק 70,000 ק"מ (מחירון באיזור ה- 60,000 אבל לא מאמין,שישחררו את הרכב בפחות מ-50K).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
בתקציב הזה תמצא אולי ליסינג עם ק"מ די גבוה יש הרבה C4 2008 .

שיטוט באתר של לובינסקי העלה,שיש להם 2006 פרטית יד ראשונה עם ק"מ שפוי בהחלט בתקציב הזה (92,390 ק"מ).

עכשיו תחליט אם אתה מעדיף רכב צעיר עם ק"מ גבוה או זקן יותר עם ק"מ נמוך.(אפשרויות אחרות הן להוריד אותם חזק במחיר -דבר שלא נראה ריאלי לרכב,שאינו יוצא ליסינג או להגדיל את התקציב- וכאן צריך לשאול האם יש לך אפשרות כזו בכלל ?)

אפשרות אחרת אם אתה מעוניין בליסינג היא לבדוק מול אופרייט ליס- יש להם בד"כ מבחר די גדול של רנו מגאן (אני בספק אם יש ברשותם 2008 וגם אם כן,עם ק"מ די גבוה) ויש שם גם C4 2008 שעברה רק 70,000 ק"מ (מחירון באיזור ה- 60,000 אבל לא מאמין,שישחררו את הרכב בפחות מ-50K).

במחיר הזה אפשר להשיג 2009.

• תוכן חדש...