Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת ארגזי בגירה בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם גולדסטאר, אז נסה גם את מיי מארקט בקומה התחתונה של השק"ם בהדר (זה הישן השחור, מגדל הנביאים אני חושב שקוראים לו)

Ford Focus estate ; Subaru XV

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בגירה נמצא בכל מקום.

בזמנו גם מישהו חיפש דר(ז)מל ובסוף מצא אותו בהום סנטר!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני ממש לא פלצן וממש אוהב בירות, מה שאתה אומר הוא נכון, הן אכן נשמרות יותר טוב.

אבל, וזה אבל גדול, לבירה בפחית (כמו גם לכל משקה אחר, קל או אלכהולי), יש טעם לוואי מתכתי.

אני מבטיח לך שזה לא פסיכולוגי, כבר התערבתי עם חברים ועשיתי מבחני טעימה עיוורים (אני עם כיסוי עיניים), מאה אחוז הצלחה, זהיתי בכל פעם את ההבדל בין הבקבוק לפחית.

אז בסופו של יום, אני מעדיף בקבוק על פחית.

הבירה בהחלט מקבלת טעם מתכתי מהפחית.

סקר שביצעתי בקרב חברים גילה שמיעוט קטן מזהים את טעם המתכת וכל היתר לא מבינים כלל על מה מדובר.

מישהו או משהו טיפל בכותרת השרשור. באמת מביאים בגירה בארגזים בחיפה? במרכז אין אחד לרפואה.

כמה מאיתנו סובלים מחוש הומור אינפנטלי, ננהג כמנהג הנוצרים ונסלח להם על כך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש פה חמשה-שה מנהלים שיש להם מניע, ואיי-קיו 75 שיכלו לעשות זאת.

הפעם פיק ניסה כוחו. דווקא יפה.

סלחת לי על ה״דיינו״ בשיבורים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
בירה בבקבוק עדיפה תמיד מבירה בפחית, אין ספק בכלל שהטעם שונה לחלוטין, ואין ספק שהמתכת והציפוי בדיל או השד יודע מה בתוך הפחית משפיעים על הטעם, זה שאולי היא נשמרת בפחית יותר זמן לא מעיד על טריות ובטח לא על טעם, ובירה זה כמו קפה שותים אותה כשהיא טריה, ומהר מאוד היא מאבדת את הטעם במקורי שלה גם אם היא בתוקף, כנ'ל גם קפה שמגיע באריזות וואקום, מהר מאוד הוא מאבד את הטעם שלו.

למי שבאמת אוהב בירה ויודע להבדיל בין הטעמים (וזה לא פלצנות אלה עובדות) יכול להנות מבירה מלכה, והבירות הנפלאות של מבשלת הגולן.

בסטופ מרקט יגור יש מבחר גדול של בירות איכותיות והמחיר שלהם בהתאם, למרות שלפעמים אפשר למצא שם גם מבצעים שונים ושווים (גם ביינות).

אפרופו בירה טרייה, בזמנו זכור לי שמבשלות כמו באדוויזר או אחת מהגדולות הביאו למקומות מכירה נבחרים בירה עדיין קרה מהמבשלה כמה שעות בלבד לאחר שיוצרה. כמובן שהמחיר היה בהתאם.

עוד פטנט של אחת מהמבשלות הגדולות, בקבוק בירה שהתווית שלו מחליפה צבע כאשר הבירה בטמפרטורה "הנכונה". האמריקאים חולים על הפטנטים שקשורים לבירה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

בגירה באמת חסר קצת לאחרונה.

מדהים שבצפון מביאים אותו בסיטונות.

אצלנו במרכז רק באריזת שי מפוארת . ורק בפוקס.

בכל אופן, במערכות סטריאו ישנות של איווה יש צליל מתכתי מהרמקולים.

זה אומר שלא כדאי לאחסן בהם בירה?

• 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני חוזר לשאלה המקורית.

אני שוב פעם לפני קניה של 5 ארגזי בירה (גולדסטאר\טובורג).

נכון לעכשיו, המחיר הכי טוב שמצאתי הוא בקשת טעמים - 3 חצאים ב22 שקל (~7 לבקבוק).

אם מורידים את הפיקדון זה יוצא כ-6 לבקבוק. יש עוד כמה מקומות עם מחירים דומים.

מישהו מכיר מחיר טוב יותר?

• תוכן חדש...