Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

המנעול בדלת הנהג השתחרר מהמקום באוטו (סיאט איביזה 2001).

מצאתי קיט להחלפה באינטרנט בזול (5$).

האם מישהו יודע איך מתקנים דבר כזה? (תרשים איך זה צריך להיות מורכב)

דבר נוסף - הסתכלתי קצת איך מורכבים העניינים בדלת, ולחצתי על איזשהו חלק מתכת שנכנס עכשיו וננעל, ועכשיו הדלת לא נסגרת (כשסוגרים החלק הזה נתקע בחלק אחר שקבוע בתוך האוטו ולא נותן לדלת להסגר.

איך מחזירים את החלק הזה למקום ? (הוא תקוע עכשיו), ובכלליות האם כדי לתקן את המנעול שהשתחרר צריך יותר מפירוק רק של הכיסוי הפנימי בדלת או שיש צורך בפתיחה של חלקים אחרים?

פורסם
דבר נוסף - הסתכלתי קצת איך מורכבים העניינים בדלת, ולחצתי על איזשהו חלק מתכת שנכנס עכשיו וננעל, ועכשיו הדלת לא נסגרת (כשסוגרים החלק הזה נתקע בחלק אחר שקבוע בתוך האוטו ולא נותן לדלת להסגר.

איך מחזירים את החלק הזה למקום ? (הוא תקוע עכשיו), ובכלליות האם כדי לתקן את המנעול שהשתחרר צריך יותר מפירוק רק של הכיסוי הפנימי בדלת או שיש צורך בפתיחה של חלקים אחרים?

אתה יכול לסובב את הנועל ידנית (בעזרת היד) כלפי מעלה בכדי שתוכל לסגור את הדלת.

איזה כייף לי :)

פורסם

בזמנו היה בחזקתי פולו 98, לפי מה שאני רואה זה אותו העיקרון, יש צורך בחלקים (מין מפתח כזה קליפס וכו) ,

אני רכשתי מפאר המנעולים בפ"ת את החלקים והרכבתי בכל מקרה החלק שנשבר בדרך כלל זה המפתח

ניתן למצוא סט באיביי (לא נותן לי לפרסם קישורים) תרשום בחיפוש של EBAY

VW LUPO DOOR LOCK REPAIR KIT FRONT LEFT

ניתן לראות סרטונים ביוטיוב (כנל לגבי הקישורים של יוטיוב)

סרטון ראשון תעשה חיפוש לפי

VW A3 MK3 Golf Cabrio Door Lock Repair DIY

סרטון שני תעשה חיפוש לפי

How to repair a broken VW Polo, Lupo or Mk4 Golf lock

ככל הנראה זה אותו עיקרון (לאחי יש איביזה 2001 וזה אותו הדבר )

פורסם
אתה יכול לסובב את הנועל ידנית (בעזרת היד) כלפי מעלה בכדי שתוכל לסגור את הדלת.

זה תקוע אני לא מצליח לסובב אותו חזרה למעלה...

• תוכן חדש...