Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וקצת יותר בפירוט:

שתי משפחתיות בעלות 80,000: ב.מ.וו סדרה 3 שנת 2005, טויוטה קורולה שנת 2009.

מה ההבדלים מבחינת עלויות אחזקה שוטפות, טיפולים, ביטוחים, טסט, דלק וכו?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

1. לגבי ביטוח תתקשר ל2-3 סוכנים ותבדוק.רק ממליץ לך לשבת על הכיסא היטב ולהישען חזק על המשענת .. :cry:

הביטוח של הבמ.ו במיוחד אם אתה נהג צעיר /חדש ירקיע שחקים.

2.טיפולים ותיקונים- כאשר במכוניות היוקרתיות יותר מתקלקל חלק יקר אז הוא יקר יותר מאשר ברכב משפחתי.

3. הדבר החשוב ביותר שלא כללת באחזקה- דלק,דלק ועוד פעם דלק.הקורולה חסכונית בהרבה.

נכון שהב.מ.ו מהנה הרבה יותר לנהיגה אבל גם עלות האחזקה בקורלציה הפוכה לא ממש מהנה עבור הכיס :shock:

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בלי קשר לקלקולים, גם הוצאות על תחזוקת בלאי וטיפולים גבוהות יותר, כגון צמיגים במידה וחתך יקר יותר, בלמי דיסק גדולים יותר, שמן מנוע בכמות ואיכות יקרה יותר, וכו.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...