Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל מראש על החפירה - אשמח מאוד לעזרה!!!

אז כאמור בכותרת אני מתעתד לטוס לברצלונה בתחילת אוקטובר ל-5 ימים עם האשה.

הכרטיסים הוזמנו ושולמו ואז התחילו התוכניות :)

זוג חברים החליט להצטרף אלינו לטיול ליומו האחרון (הם ישהו בצרפת באותה התקופה ויגיעו לבארסה ליום האחרון מהבוקר המוקדם ונמצאים על אותה הטיסה חזרה לישראל בחצות - כלומר יבואו איתנו ברכב).

לעניין -

בבארסה אין צורך ברכב אבל החלטנו לעשות נסיעה לקוסטה בראבה ביום האחרון עם החברים -

התקציב - 400 / 500 יורו ליום כולל הכל.

הדרישות - כיף כיף כיף

הבעיה - 4 אנשים + 4 מזוודות (הרכב אמור לשנע אותנו מקוסטה בראבה לשדה התעופה שם ייאסף ע"י חברת ההשכרה)

עם חברת ההשכרות 'עלית' יש לי נסיון מאוד מוצלח תוך שהם מביאים ואוספים ממך את הרכב מהיכן שתבקש. במקרה שלנו - הרכב יועבר למלון וייאסף בשדה התעופה.

(הלינק מוביל ישירות לעמוד הרכבים האפשריים בספרד)

אילו היינו אני והחברה הייתי לוקח משהו הרבה יותר ספורטיבי (שימו לב - אני בן 26 - ישנם רכבים עם הגבלת גיל של 28 ומעלה) אבל אני חייב משהו גדול מספיק.

אני עדיין רוצה משהו ספורטיבי וכיפי לנסיעה הררית ולאורך קו החוף שאוכל להנות ממנה.

ג'יפ אני לא רוצה...

סדרה 5 / אוודי איי-7 משעמם מדי...

פנמרה אני לא יכול (גיל)

חשבתי אולי ללכת על ריינג' רובר איווק (סוג של פשרה - לא מספקת)

אך אשמח אם למישהו יש הצעות אחרות מהאתר או כיוון כללי על מה ללכת.

הצעות לחברות השכרה אחרות גם יתקבלו בשמחה - תנאי הכרחי הינו שיביאו את הרכב למלון (או מקס' נקודה קרובה לראבמלה ויאספו אותו מהשדה).

עריכה:

למי שנכנס לאתר - שימו לב שהמחיר של האיווק עומד בפועל על 490 יורו ולא 270 כפי שנראה בהתחלה.

אם תיכנסו לפרטים תראו - הגבלת ק"מ ל-300 במקום 150

ומחיר גבוה יותר להשכרה ליום אחד במקום 2 ומעלה...

תודה רבה!

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

האמת שלא ראיתי בברצלונה הרבה רכבים מעניינים.

חוץ מכמה גולף MK2 שנראות יותר צעירות ושמורות מ MK6.

מה שכן לא מעט בימרים, אבל לא זכור לי משהו חזק במיוחד בכללי.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

תודה רבה על התגובות חבר'ה!

הקאנטרימן בהחלט עלתה כאופצייה, אבל נראה לי שעם 4 אנשים + מזוודות היא בכל זאת תהיה מעט צפופה ובטח ובטח שלא תהיה מספיק חזקה, כלומר לא 'תסחוב'.

הבעיה עם הקאיין טורבו היא כמובן המחיר, ליום - 980 יורו! זה כמעט מה שעלה כל הטיול :shock:

גם הקאיין s תעלה 800 יורו ליום.

התקציב כאמור, לא יכול לחרוג מ-500. נראה לי מוגזם (אלא אם היה מדובר בפרארי, כמובן).

אונו -

פעם אחרונה שהייתי בבארסה הייתי ילדון... כך שאינני זוכר אולם הנושא פחות רלוונטי -

סוכנות ההשכרה מאפשרת שכירה של כל הרכבים הללו

(אם לא נכנסת לאתר אז בקצרה -

פרארי, בנטלי, פורש, רוילס רוייס, ב.מ.וו, אוודי, מרצדס ועוד...).

:)

פורסם

הקאנטרימן תעשה לכם חיים קשים מבחינת הנוסעים מאחורה והתא מטען.

האיווק לא כ"כ מלהיב מבחינת ניהוג, אישית נהגתי ונסעתי בגרסת ה 3 דלתות, שהיה די צפוף וקלסטרופובי מאחורה, אני מניח שב 5 דלתות המצב יהיה יותר טוב.

אני דווקא הייתי מעדיף איזה 330 או 530 במידה ומתאפשר.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני עדיין רוצה משהו ספורטיבי וכיפי לנסיעה הררית ולאורך קו החוף שאוכל להנות ממנה.

ג'יפ אני לא רוצה...

חשבתי אולי ללכת על ריינג' רובר איווק (סוג של פשרה - לא מספקת)

אני מוצא סוג של סתירה בהגדרות.

לדעתי ה A7 שהגדרת כמשעממת, דווקא ראויה לבחינה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

ציינתי מראש שמדובר בפשרה ואף ציינתי שלא מספקת, יחד עם זאת כרגע היא הרע במיעוטו (אם אפשר בכלל להגיד את זה על ריינג' רובר).

פניתי לפורום כי קיוויתי שיציעו משהו מעניין במקום.

לגבי האיי-7,

ייתכן ואתה צודק.

היא נראת לי מעט 'סירתית' והיא כאמור חורגת מהתקציב (יום אחד + הגבלת 300 ק"מ במקום 150 = 600 יורו) וע"מ שאחרוג ב-100 יורו מהתקציב הרכב צריך להיות באמת מושך מאוד...

גיא

פורסם
וע"מ שאחרוג ב-100 יורו מהתקציב הרכב צריך להיות באמת מושך מאוד...

ה A7 הוא רכב מושך מאוד.

אם אתה מבין את הכוונה...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

LOL

בכל מקרה - טובה ככל שתהיה אני לא אתן 600 יורו כדי להשכיר AUDI ליום (אלא אם לא מדובר בדגם מסדרת A,

רמז - R)

בקשר לבימר -

לאבא שלי יש היום 535 חדשה - סירה לא מלהיבה.

מאוד מהירה ומאודדד נוחה אבל להערכתי לא שווה את הכסף ליום השכרה.

מה גם שלפי האתר מדובר ב-530, כלומר הדור היוצא (שאגב קצת יותר דינאמי) אבל לא שווה את ההשכרה.

עוד הצעות? :roll:

פורסם

OK,

BAD NEWS.

חזרו אלי עכשיו מחברת ההשכרה ואמרו שכל הרכבים מאוחסנים במדריד ולא בבארסה - דמי העברה לבארסה מייקרים מאוד מאוד את העסק.

מישהו מכיר חברת השכרות אחרת בבארסה??

תודה!

פורסם

רכבת.

אם אני זוכר נכון, בין שעה לשעה וחצי ואתם בקוסטה בראבה, הדרך מאוד יפה, המסלול ממש קרוב לחוף.

תהנו ותחזרו בשלום

פלג_

פורסם

דבר ראשון קוסטה בראבה מהממת , הנסיעה מאוד מהנה . הייתי שם עם לאון קופרה נהניתי עד הגג

בנוסף המחירים שהחברה הזאת מציגה מאוד גבוהים , לשם השוואה בשנה שעברה שכרתי באוויס איטליה אודי A7 ספורטבק

במחיר 190 יורו ליום ללא הגבלת ק"מ . בפעם האחרונה לפני כחודשיים שכרתי פיג'ו 308 CC ב47 יורו ליום גם ללא הגבלת ק"מ .

להלן סוכנים טובים להשכרות בחו"ל

להרץ באיטליה יש לוטוס אליז תבדוק אולי יש דברים מעניינים גם בספרד

חיים גרוס(הרץ) : 052-8394828

שלומי ג'רמון(אוויס): 054-8417000

בהצלחה

פורסם

911 - תודה על תגובתך.

כנראה שאתה צודק - חיטטתי קצת באינטרנט ומצאתי מחירים זולים יותר.

יש אתר אחד שמציע למבו / פרארי / מזארטי ולקסוס LFA ויש להם משרד ממש קרוב למלון שלי (צמוד לראמבלה) אבל המחירים... וואה וואה. 1500 יורו ליום על קליפרוניה. יותר מדי.

הבעיה היא שבאמת קצת קשה לאתר מכוניות ספורטיביות אמיתיות במחירים הגיוניים (או אפילו WANNABEׂ).

הכי קרוב (מלבד החברה שציינתי לעיל שדורשת משכנתה שנייה) הייתה פורשה פנאמרה טורבו (אפילו במחיר מתקבל על הדעת - 670 יורו) אבל מגיל 28 בלבד. :evil:

התקשרתי לשני החבר'ה - באוויס הרכב הכי 'מפואר' שהיה לו להציע היה ב.מ.וו 520 (ב400 יורו, אגב :shock:)

טרם קיבלתי תשובה מהרץ.

בסיקסט קיבלתי הצעה על סדרה 7 ב-350 יורו ליום.

כנראה הרכב הכי מפנק שאוכל לשכור - גם אם לא ממש ספורטיבי.

פורסם

נראה לי שמישהו חולם פנטזיות ולא מציאות.

פרארי לדוגמה, אפילו ב-100 יורו ליום היא מצויינת, אבל איך יכנסו אליה 4 אנשים?

ואתם גם צריכים הרבה הרבה מקום למטען של כולם.

החלק היותר מעניין של קוסטה בראבה מצוי הרבה צפונה, וגם תצטרכו לחזור באותו יום, רובו מעבר בעיירות נופש שלא כולן מי יודע מה מלהיבות והנסיעה איטית בגלל הכבישים המקומיים והתיירים בכל פינה. הקטעים ההרריים על המצוק נהדרים לנהיגה אבל יכולים לשעמם את האחרים.

נסה לחשוב על קפיצה למונסרט, אולי להספיק עוד מקום בסביבה או כביש צר ויפה דרך ההרים לכיוון הים. הרי לא תתחילו את היום בשש בבוקר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...