Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חולם... ולא לוקח פרארי. תקרא לעומק את כל התגובות.

מתחילים את היום ב-7 בבוקר, צריך להיות בשדה ב-10 בלילה. נספיק גם נספיק...

באוק' אין יותר מדי תיירים.

ההצעה הכי מפתה כרגע היא ב.מ.וו סדרה 7 (740i).

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

האם בדקת כבר את Sixt? כאשר אני או המשפחה נוסעים לאירופה אנו משכירים רכבי פאר וספורט מ-Sixt. מדובר בציי הרכב החדשים ביותר, מתוחזקים נהדר ובמחירים מעולים. בברצלונה אני יודע שיש פנמרה, מרצדס E קלאס קבריולט, סדרה 3 קבריולט וכו'. מזכרוני, הפנמרה עולה כ-750 דולר ליום כולל כל הביטוחים השונים לנהג מעל גיל 25, באותה קטגוריה יש גם 911 ורכבים נוספים מעניינים.

ניתן גם למצוא קופונים ברשת שיעניקו לך 10-15% הנחה. מציע לך להתחיל מכאן:

http://www.sixt.com/fleet-guide/

בהצלחה

Lexus CT200H

פורסם

אחח ברצלונה,היעד המועדף עליי.

ממליץ לך לקנות את הפנסים האלה שדיברתי עליהם באחד השרשורים אם אתה זוכר.

בכל מקרה כל פעם שאני מגיע לשם אני נדהם מחדש מהזרם של המקום הזה,במיוחד עכשיו כשהעונה עוד מצויינת.

אם זאת הפעם הראשונה שלך אני ממליץ לך ללכת למועדון האופיום,אני באופן אישי הייתי שם כמעט כל יום,ויש עוד מועדון אחד עם 3 קומות שאני לא זוכר בדיוק את השם שלו.

בכל מקרה תעשה חיים אחלה מקום שבעולם.

המלצות לגבי השכרה אין לי כל כך לתת לך :|

פורסם

הקוסטה בראווה וברצלונה לא מתאימים לך עם אוטו יקר.(בכלל הסתיו זאת התקופה ? בברצלונה יש רוחות שמעיפות אותך בסתיו.)

בפקקים והחניה שם קח אוטו קטן.(אם בכלל לוותר על התחבורה הציבורית המצויינת).

את הכסף לאוטו יקר תשמור לטיול אוטובאנים/אלפים.

פורסם

חיים, כסף זה לא הפקטור כשזה מגיע לרכבים אצלי... ;)

ישאר גם לאוטבאן בטיול הבא - אל דאגה.

ושם זה יהיה אוונטאדור, 458 או משהו בסגנון - עוד שנתיים, אחרי גיל 28.

האם בדקת כבר את Sixt? כאשר אני או המשפחה נוסעים לאירופה אנו משכירים רכבי פאר וספורט מ-Sixt. מדובר בציי הרכב החדשים ביותר, מתוחזקים נהדר ובמחירים מעולים. בברצלונה אני יודע שיש פנמרה, מרצדס E קלאס קבריולט, סדרה 3 קבריולט וכו'. מזכרוני, הפנמרה עולה כ-750 דולר ליום כולל כל הביטוחים השונים לנהג מעל גיל 25, באותה קטגוריה יש גם 911 ורכבים נוספים מעניינים.

ניתן גם למצוא קופונים ברשת שיעניקו לך 10-15% הנחה. מציע לך להתחיל מכאן:

http://www.sixt.com/fleet-guide/

בהצלחה

תודה רבה.

ההצעה על ה-740i הגיע מסיקסט -

מאחר והיא באמת זולה וגם הרבה פחות מהתקציב שהגדרתי שלחתי להם מייל בחוזר עם בקשה להצעת מחיר על רכב מסדרה גבוהה יותר (פנמרה, לדוג').

טרם קיבלתי תשובה...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...