Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת playstation 3

niro007
שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

לאחר שמכרתי את ה-PS3 הקודם שלי ליפני כמה חודשים וניסיתי להיגמל וכמובן שלא הצלחתי ,בדקתי וראיתי שה-PS3 עם ה-320 גיגה עולה היום 1300 ש"ח מה שמעלה תהיות העם הקונסולה בסוף חייה וה-PS4 בדרך או שעוד רחוק היום שבו ייצא -PS4 ואפשר לרכוש את ה-PS3 לעוד הרבה זמן?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רב סרן שמועתי(הנט) במיקרה הזה טוען שהPS4 אמור לצאת בסוף 2012 ,מה שלי לא ניראה הגיוני אבל קטונתי, מה שכן המחיר של הסוני מושפע גם מהמחיר של כונני הבלו ריי שירדו למחירי זנות ולכן גם המחיר של הקונסולה צונח בהדרגה ולטעמי אחרי החגים המחיר ייצנח למיתחת לאלפייה.

http://gamerdaddy.newsgeek.co.il/tag/playstation-4/

http://www.gadgety.co.il/38773/%D7%A0%D7%97%D7%A9%D7%A4%D7%95-%D7%A4%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%A7%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%95%D7%9C%D7%AA-%D7%94-playstation-4-%D7%A9/

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין כ"כ צפי שחרור השנה.

כולם מדברים על תקופת חגים שנה הבאה לשחרור (כלומר עוד שנה)

מה שכן - יש דגם צפוי של PS3 Slim חדש על הכוונת שהולך לעלות 150 דולר

http://www.businessinsider.com/new-ps3-2012-7?op=1

שמדברים שיצא לקראת החגים האמריקאים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חייב לדעת.

אני לא מבין את הנהירה לסוני 3, אני בעליו המאושר של סוני 2 (כן הקופסא השחורה והדקה הזאת לכו תבינו אותי), ואני ממש לא אוהב את הPS3 מהסיבה האחת, שהוא לא כיף לי, אני משחק בעיקר פרואבולשן, בPS3 ממש הרסו אותו הוסיפו רזולוציה אבל הורידו באיכות המשחק [לא ויזואלית].

אם מישהו יצליח לשכנע אותי בזה שPS3 יותר כיף, שאפו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוני 3 לעומת סוני 2,

הרבה יותר כח עיבוד+כח גרפי = חוויה שיותר קרובה למציאות(או ניסיון לפחות להגיע לרמות מציאותיות)

מה שנותן משחקים יותר מציאותיים,יכול להיות שזה פוגע בכיף של המשחק(נתון לויכוח/פרשנות)

אתה אומר "שכיף לי" . כיף - כל אחד והכיף שלו,אם טוב לך אין טעם לנסות לשכנע אותך,וזה לכל תחום בחיים..

* מעבר ליכולות עיבוד+גרפיקה ישנם הרבה יותר פיצ'רים/שיכלולים שהקונסולה PS3 נותנת, לעומת PS2

לא מדובר רק על משחקים נטו.

מנוע V6 בלי להתבייש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל המטרה זה קונסולת משחקים, לא מכשיר שנותן עיבוד גרפי, חווית המשחק שונה לחלוטין.

ברוב המשחקים שונה לרעה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפתח בכך שאני אישית לא סובל pro evolution.

עכשיו, אמרת שיותר כיף לך ה-PES בסוני הישן, וזה בערך הטיעון היחיד שנתת בהשוואה הזו... אז מה יש בשבילי בסוני 2?

וכן, קונסולת משחקים אמורה לתת עיבוד גרפי.

במה בדיוק שונתה חווית המשחק לרעה? אתה די עמום בטענותיך, אשמח אם תסביר את עצמך.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא ממש.

רוב החוויה ברוב המשחקים ששיחקתי שופרה ללא הכר.

מעבר לגרפיקה - הגודל של המשחקים (דברים כמו העולם של GTA4 שהרבה יותר מלא בדברים , Skyrim וכו) , השליטה שופרה בהרבה משחקים והומצאו ממש ז'אנרים חדשים.

בנוסף יש DLC , משחק טוב ברשת ועוד הרבה פיצ'רים.

אולי במשחק אחד לא שופר (נגיד , עניין של דעה) - אבל להגיד שזה ירידה ברמה?

הרשה לי לגכך קלות,

ליביו (עם PS2 מיום ההשקה וPS3 מיום ההשקה ועשרות משחקים על כל פלטפורמה)

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

להגיד שאני חושב שהגרפיקה יותר טובה ? לא.

אבל מה שכן ההתערבות שלך במשחק נהייתה שונה, צורת הצג השתנתה, משחקי מלחמה וכד', SONY שיחקו אותה, אבל עדיין אני לא מבין הנהירה שהייתה לPS3, כי לא כולם הגרפיקה משנה.

אז מה הייתה הנהירה בעבר לרכוש PS3 אחרי שהפרש בניהם היה ע-נ-ק ?

אתה יכול לגחך, אבל אני גם יכול לגחך. נהנתי מאותן משחקים רק שאני הורדתי ואתה שילמת, עד שהPS3 קיבל בלעדיות על משחקים כבדים, ופה נדפקתי...

אבל שוב, המפרט הטכני שלו מאוד מעורר חשק, גרפיקה ממש טובה בכלל ב3D BLURAY, אבל ההפרשים שאנשים שילמו על הPS3 היו ענקיים ולא מצדיקים לטעמי, כרגע ? אני שוקל לרכוש PS3 בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אנרכי זה יפה שזו דעתך, אבל היא לא בהכרח נכונה.

בוא אחדד- כל מה שתיארת זה תחושות סובייקטיביות שלך שכנראה לא הרבה אם בכלל יסכימו איתן.

הגרפיקה ב-ps3 עולה עשרות מונים על זו שב-ps2, המשחקיות טובה יותר, המעבר לשלטים אלחוטיים בכלל מבורך, היצע המשחקים גדול יותר וכן הלאה.

גם לי יש ps2 ו-ps3. (גילוי נאות, את המכשיר המיושן כבר העברתי מזמן לאחיי).

מדובר על מכשירים עם פער טכנולוגי עצום בינהם וממש לא קשה לראות את זה במשחקים עצמם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובייקטיבי? אולי.

המילה הנכונה פה היא אינבדואלי, זה היחס שלי, אני מבין את הפער הטכנולוגי אבל הוא לא הצדיק בעבר את המחיר שלא ככה שלא הבנתי את הנהירה, ואת האמת, אני פחות נהנה עם PS3, פשוט כרגע אין בחירה, כי כל המשחקים החדשים לא יוצאים לPS2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל הדיבורים של התעשייה (אני שומע הרבה פודקאסטים וקורא הרבה) מדברים על אולי הצגה של הדור הבא השנה , והשקה שנה הבאה. נביא אני כמובן שלא.

ההבדל הנוסף של המכשיר החדש שמדברים עליו הוא שטח איחסון מוגבל ללא יכולת שדרוג (קצת כמו הARCADE של מייקרוסופט)

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוני בטוח תוציא איזה שפן לחגיגת הכריסמס ולכן יש מצב קלוש אומנם אבל קיים שלא רחוק היום שתיצא הקונסלה החדשה ה-PS4!

לגבי הPS3 הקונסולה בהחלט ליקראת הסוף ולכן המחיר כבר באזור האלפיה וגם יירד מתחת לאלפיה בטח אחרי החגים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...