Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר כמעט שנתיים עם הזרוע המהוללת iOttie Easy One Touch 3 v2.0 היא מתחילה לזייף החיבור של הסיליקון לפלסטיק הולך ונהיה יותר ויותר רופף.

למרות ששנתיים זה מצויין לזרוע כזו, האם יש המלצות חדשות לזרוע טובה יותר?

אגב,

כשאני כותב שנתיים, הכוונה שהיא הותקנה לפני שנתיים ומאז חוץ מלהעביר אותה לרכב חדש, לא זזה ממקומה בכלל.

Finger's gonna kill me.

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממליץ על ברודיט. אצל זוגתי מותקן 3 שנים ואצלי קרוב לשנתיים ללא שום סימני התרופפות.

אתה אפילו יכול להעביר את החלק שמחזיק את הטלפון מה-iottie לעריסה האוניברסלית.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם

היא לא נופלת כי היא לא מחוברת עם פומפה. מדובר במתקן שמורכב משתי יחידות, תושבת ועריסה. קח בחשבון שהעלות לא נמוכה (בערך כפול מ-iottie ,כשמזמינים מאמזון), אבל לדעתי שווה את ההשקעה.

למוצר יש יבואן מצויין. גם במחיר וגם בשירות. זה האתר.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר כמעט שנתיים עם הזרוע המהוללת iOttie Easy One Touch 3 v2.0 היא מתחילה לזייף החיבור של הסיליקון לפלסטיק הולך ונהיה יותר ויותר רופף.

למרות ששנתיים זה מצויין לזרוע כזו, האם יש המלצות חדשות לזרוע טובה יותר?

אם היית מרוצה ממוצר במשך שנתיים,למה לא לרכוש את אותו אחד שוב?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
[/right]

אם היית מרוצה ממוצר במשך שנתיים,למה לא לרכוש את אותו אחד שוב?

מפריעה לראות (כמו כל זרוע מהסוג הזה), דווקא הברודיט היא אידאלית מהבחינה הזו.

Finger's gonna kill me.

פורסם

הזמנתי את ה- Brodit Proclip מחו"ל (אין את הדגם שאני צריך בארץ, וגם יצא שחסכתי כמה שקלים).

עכשיו אני מתלבט איזו זרוע מגנטית להוסיף לו, בעקרון כרגע הבחירה היא אחת מהשתיים (אלא אם כן יש המלצות נוספות) -

של ברודיט -

http://handsfree.co.il/pl_product~MAG2-APAM~34~0.htm?1=1#

של חברה אחרת בסגנון הזה -

https://www.amazon.com/gp/product/B00Q8XGLA6/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&psc=1&linkCode=sl1&tag=thetectem-20&linkId=72fd1178601c6c0cdb39061320126f5b

https://www.amazon.com/dp/B00T0I54Q8/ref=sspa_mw_detail_1?psc=1

מה דעתכם?

Finger's gonna kill me.

פורסם

אם כבר הלכת על ברודיט, אז תיקח תושבת שמתחברת בברגים לקליפ ולא בהדבקה. הלינק של המגנט של ברודיט ששמת, הוא לא של ברודיט, הוא של ARKON, וזו חברה מעולה.

אני לא יודע איזה מכשיר יש לך - אבל אם אתה כבר משקיע ואם המכשיר שלך תומך - אולי שווה לשקול תושבת עם טעינה אלחוטית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

צודק, לא שמתי לב. יש לי ברכב אחר זרוע של Arkon, מתפקדת מעולה. יש למכשיר שלי תמיכה בטעינה אלחוטית, אבל אני מעדיף זרוע מגנטית איכותית. לא משנה לי אם זה בהדבקה או בהברגה ל- Proclip.

Finger's gonna kill me.

פורסם

זה משנה כי בהדבקה זה יותר חלש, תמיד עדיף ברגים.

ואם אפשר גם מגנטי וגם טעינה אלחוטית אתה לא מעדיף? יש פתרונות כאלה. למשל :

https://www.amazon.co.uk/Magnetic-Wireless-Car-Charger-Dashboard/dp/B0789BTPD1/ref=sr_1_4?s=electronics&ie=UTF8&qid=1525968148&sr=1-4&keywords=magnetic+phone+holder+wireless+charging&refinements=p_36%3A1200-99999999%2Cp_72%3A419154031

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

יש לי סרט דבק 3M VHB חזק מאוד ולא מושפע מהחום ברכב (עובד איתו בין היתר למטרה זו, לא יורד רק אם אני מוריד אותו), אבל אולי באמת נחפש זרוע עם הטענה ומגנט, רק צריך מגנט רציני...

Finger's gonna kill me.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר תקציר מנהלים? מה נחשב לטוב היום (חוץ מברודיט)? העדפה למשהו מגנטי אחרי ששתי הזרועות האחרונות הושבתו בגלל שנפלה חת'כת ספוג קטנה והטלפון פשוט קופץ החוצה.

מעדיף משהו שלא מתחבר למזגן (אני צריך את כל כוח הקירור שהאוטו יכול לתת), ומעדיף2 משהו עם זרוע ארוכה יחסית או אפשרות להארכה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...