Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיתרון ישראלי

http://www.hadealhayomi.co.il/deals/standi

לא מבין מה הדיל פה בדיוק? באתר של החברה זה המחיר וגם שם המשלוח בארץ חינם.

http://www.juststandit.com/#!shop--cart/c1890

נראה נחמד שווה אולי בדיקה.

מישהו ניסה אולי את המתקן הזה?

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Rearview-Mirror-Mount-Holder-For-Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-/150922923249?pt=US_Mounts_Holders&hash=item2323b50cf1

פורסם

חברים , חשבתי לנצל את תא האחסון ברכב שיש לי , להלן תמונה

yyj2tmimmnyz.jpg

מעל פתחי אוורור המזגן ישנו תא אחסון לכאורה די מיותר אבל אם פותחים את המכסה נוצר חלל עם הגנה מהשמש.

אשמח לקבל רעיון מה ניתן להתקין בתוך תא האחסון שיחזיק מכשיר טלפון.

תודה

פורסם
חברים , חשבתי לנצל את תא האחסון ברכב שיש לי , להלן תמונה

yyj2tmimmnyz.jpg

מעל פתחי אוורור המזגן ישנו תא אחסון לכאורה די מיותר אבל אם פותחים את המכסה נוצר חלל עם הגנה מהשמש.

אשמח לקבל רעיון מה ניתן להתקין בתוך תא האחסון שיחזיק מכשיר טלפון.

תודה

בסקודה יטי של אחי הותקנה זרוע לאייפון בדיוק במקום שציינת .

פורסם
בסקודה יטי של אחי הותקנה זרוע לאייפון בדיוק במקום שציינת .

אם תוכל לשאול את אחיך כיצד נקראת הזרוע זה מאוד יעזור.

היכן נרכשה?

תודה

פורסם

ראיתי פעם, לא זכור לי איפה, סוג של מעמד כזה שנתלה על המראה המרכזית עם וו, והמעמד עצמו היה עשוי מפלסטיק קשיח או מסיליקון, והוא היה בצורה של בן אדם שמחבק את המכשיר הסלולרי. מישהו מכיר? או שדמיינתי?

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

נראה לי שדמיינת. בכל פנים, לא ממליץ על השימוש בטלאים מסוג זה. הם מסיחים את הדעת (מטלטלים ואף מרעישים), מסתירים את שדה הראיה ובמקרה של עצם מוצק מסוג זה אף עלולים לגרום לפציעה בזמן התנגשות.

כנ"ל לגבי כל אמצעי שנתלה על השמשה הקדמית או על הראי המרכזי. הדבר היחיד שהוא קביל הוא התקנת זרוע וקואום לטלפון/GPS ובלבד שזו תותקן בפינה השמאלית התחתונה של השמשה, ורק שם.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
כנ"ל לגבי כל אמצעי שנתלה על השמשה הקדמית או על הראי המרכזי. הדבר היחיד שהוא קביל הוא התקנת זרוע וקואום לטלפון/GPS ובלבד שזו תותקן בפינה השמאלית התחתונה של השמשה, ורק שם.

באמת, מותר רק בפינה השמאלית התחתונה ? בחיים לא שמעתי דבר כזה, יש לך סימוכין לעניין ?

ArikC זה שרשור שאוחד לפה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
באמת, מותר רק בפינה השמאלית התחתונה ? בחיים לא שמעתי דבר כזה, יש לך סימוכין לעניין?

לא התייחסתי למה שמותר על פי חוק אלא למה שנדרש מצד ההיגיון. רק במקום זה ניתן לתלות מכשיר כך שלא יסתיר שדה ראיה חשוב.

רק במקום זה תלית המכשיר לא תגרום להעפתו או העפת רסיסים ממסכו בזמן התנגשות בשל פעולת כרית האויר שתעיף או תנפץ אותו.

רק במקום זה המכשיר עצמו לא יעוף עליך כי כרית האויר של הנהג תיצור חציצה ביניכם.

רק במצב זה הזרוע נשענת על הדשבורד ולכן יש לה נטיה פחותה ליפול.

מנסיוני זה עובד מצוין. אבל, כיון שביקשת גם אסמכתאות, הרי לך:

המלצה

נסו להתקין את המכשיר דווקא בצד שמאל בסמוך לקורה שמאלית של החלון הקידמי (קורת A). גיליתי שבחלק מהמכוניות זהו מקום נוח בהתחשב באי הסתרת שדה ראיה. מיקום זה לא מתאים בכל מכונית ולא נוח לחלק מהנהגים ובנוסף עלול להיות קושי בהעברת חוט ההטענה למקום הזה. בפג'רו שלי סידרתי הזנה קבועה מיוחדת של חשמל מתחת ללוח השעונים בצד שמאל לטובת מערכת הניווט.

קישור

ולא לשכוח - GPS לא מדביקים במרכז השימשה הקידמית אלא בפינה השמאלית התחתונה של החלון, ממש מעל הדשבורד.

קישור

כאשר אנחנו מתקינים את ה-GPS בפינה בצד הנהג על הדשבורד, במצב של התנגשות פתיחת כרית האויר תמנע מהמכשיר לעוף לעברנו ולגרום לנו פציעות[...]כך גם המכשיר לא יסתיר את שדה ראיה.

[נאמר בהדרכה שעברתי על ידי המדריך המצוטט, הבאתי את רוח הדברים בקירוב]

אם אנחנו מדברים על "בחירת הרע במיעוטו", יש לבחון את הרכב שלך ספציפית ולפי זה להתאים את מיקום ה- GPS כך שימשוך מינימום תשומת לב של העין ויזיק מינימלית במקרה של תאונה.

קישור

מכשיר GPS עלול לפגוע בבטיחות הנסיעה באופן משמעותי, במידה ולא משתמשים בו כראוי. מרבית הנהגים מעדיפים למקם את המכשיר על השמשה הקדמית. מיקום זה בעייתי מאוד, מכיוון שהוא חוסם שדה ראייה חשוב בקדמת האוטו. למעשה, אין הבדל בין נהג שעולה על הרכב עם מדבקה שחורה במרכז עדשות המשקפיים לבין נהג הממקם את מכשיר ה-GPS במרכז השמשה. בנוסף להגבלת שדה הראיה, ישנה בעיה של מיקוד תשומת הלב: המסך המרצד מול עיניו של הנהג מושך את תשומת ליבו מהמתרחש על הכביש. עניין זה מקבל משנה תוקף בלילה, כאשר המסך מואר בחוזקה לעומת הסביבה החיצונית החשוכה.

קישור

וזוהי, כנראה, הנקודה בעלת המשמעות היחידה שעלתה במהלך כל השרשור הארכני הזה...

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

הגיוני ביותר מה שאתה אומר, עכשיו נשאר רק להשיג מעמד טוב (אני חושב שPROCLIP אין לאוטו שלי) וכבל שיהיה מספיק ארוך, תודה. (אני בהתחלה חשבתי שאתה מתכוון שרק ככה זה תיקני מבחינת החוק).

האם מישהו מכיר זרוע לאייפון 4 (עדיף יעודית עם כמה שפחות חלקים נעים, אחת כבר נשברה), עדיפות לכזאת שמתחברת לקורת A וכבל ארוך ארוך שיצליח להגיע מהמצת על הדרך עד לאייפון.

בדקתי ואין PROCLIP שמתאים לרכב (רנו קולאוס).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...