Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המיקום שהצעת נראה סביר גם כן מבחינת שדה ראיה ולא אמור להפריע לפעולת כריות האויר. הבעיה היחידה שיכולה להיות אתו היא הפרעה חלקית לפעולת המזגן.

כמו כן, אני חושב שהמיקום הזה קצת מסוכן במקרה של התנגשות בחזית הרכב או בצדו, כי נראה לי שכרית האויר לא תחצוץ בינך לבין המכשיר והתושבת שיעופו בזמן פגיעה.

ממש לא קריטי למזגן, ועוזר לקרר את האייפון בחום הקיץ.

אם רוצים אפשר לסובב את הזרוע ב-90 מעלות ימינה, ואז ממש אין הפרעה למזגן.

לגבי תאונה - לא נראה לי שהתושבת תעוף בעוצמה, היא מחוברת בלחץ + דבק דו"צ, גם אם היא תצא מהמקום לא תישאר

לה הרבה אנרגיה להזיק. אבל אני אדווח במקרה שזה ייבדק :)

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן זאת, האם ניתן למצוא תמונות של הכרית פתוחה ברכב ולמקם לפי זה את המעמד (יש גם מצלמה למעלה) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
למה הPROCLIP כ"כ יקר ? 400 שקל בערך כולל המשלוח (התושבת לבד עולה 70 דולר), כנראה שאקנה שוב פעם וואקום סיני.

חן (פרשננו לענייני בטיחות), מה לגבי המעמד המגנטי שהופיע פה (שכחתי כרגע את שמו), המחיר שלו קצת יותר שפוי.

נכון ה proclip יקר , אני ניסיתי כל פתרון אפשרי לפניו כולל ה tetrax המגנטי ואין תחליף נורמלי ל proclip , אני אומר לך מניסיון.

פורסם

בעקרון, צא מנקודת הנחה שכרית האויר של הנוסע מתפרשת עד אמצע תא הנוסעים לרוחב, ולמעלה כמעט עד קו התקרה. להלן המחשה בתמונה, אבל זה לאחר התייצבות הכרית - ברגע הניפוח היא אפילו גדולה יותר.

carsafety_38_600.jpg

לגבי הטענה שזה לא ישתחרר ולא יגרום נזק - הכוחות המעורבים בהתנגשות, ולו קלה מאוד, הם עצומים. הם בהחלט יכולים לנתק את הכלי וברוב המקרים גם את התושבת עצמה ולהעיף אותם בחלל הרכב במהירות שיכולה לגרום פציעות לא קלות בכלל.

כאשר יש גם כרית אויר (שנפתחת במהירות הגבוהה מ-325 קמ"ש!) שמעיפה את המכשיר אז שום תושבת לא תעמוד במקום וגם פעולתה של הכרית ויכולתה להגן עליך, נפגעת.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לפי התמונה הזאת ולפי ההיגיון הכרית דווקא תגן, כי היא נמצאת יותר קרוב לפנים מאשר התושבת,

אז היא תפתח והתושבת מקסימום תפגע בחלק האחורי של הכרית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כרית האויר של הנהג מסוגלת להגן מפני פגיעת חפצים הנמצאים מאחוריה, כיון שהיא נמצאת בטבור ההגנה ונפתחת ממנו לכיוון הנהג.

כרית הנוסע נפתחת וממלאת את כל החלל שמאחוריה עד השמשה. למעשה, חלק מהכריות נפתחות לכיוון השמשה ו"נהדפות" לעבר הנוסעים, ולכן לא "יגנו" על נוסעים.

פורסם

חשבתי על לקנות זרוע לסלולרי (אוניברסלית כי אני מחליף מכשירים מדי פעם) אבל שתהיה מקובעת על המראה, מה דעתכם על 2 אלה:

http://www.ebay.com/itm/Car-Rear-view-Mirror-Cradle-Mount-Holder-For-Samsung-Galaxy-S4-S-IV-i9500-HSJ-/251304391468?pt=US_Mounts_Holders&hash=item3a82e8b32c

ו

http://www.ebay.com/itm/Universal-Car-Rearview-Mirror-Mount-Holder-For-GPS-PDA-PSP-Mobile-Phone-HD08-/170926909861?pt=UK_Holders_Mounts&hash=item27cc09a9a5

חתימה בהשהיה

פורסם
כרית האויר של הנהג מסוגלת להגן מפני פגיעת חפצים הנמצאים מאחוריה, כיון שהיא נמצאת בטבור ההגנה ונפתחת ממנו לכיוון הנהג.

כרית הנוסע נפתחת וממלאת את כל החלל שמאחוריה עד השמשה. למעשה, חלק מהכריות נפתחות לכיוון השמשה ו"נהדפות" לעבר הנוסעים, ולכן לא "יגנו" על נוסעים.

נו, אבל אנחנו מדברים על הנהג בהקשר של התושבת שאצלי. אז אתה מסכים שהכרית תגן דווקא ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

עדכון: קיבלתי לפני שבוע + את הזרוע שהיא חיקוי ל EXOGEAR 2 ב 3 דולר, היא עושה את העבודה בינתיים נאמנה :)

אני דואג לא להשאיר אותה על הדש רק שאני צריך GPS אני מוציא אותה כדי שהשמש לא תהרוס אותה מהר מדיי.

מבחינתי שווה להשקיע כל איזה חצי שנה שנה זרוע כזו חדשה כל פעם.

פורסם
נו, אבל אנחנו מדברים על הנהג בהקשר של התושבת שאצלי. אז אתה מסכים שהכרית תגן דווקא ?

במקרה של התושבת שלך, אחרי הסתכלות נוספת - אני סבור שהכרית אכן תגן על הנהג במקרה של התנגשות.

פורסם

מצחיקים אותי כל האביזרים פה במאות שקלים כשאני משתמש בזרוע ללא שם של יצרן אשר נקנתה בשופרסל ב30 ש''ח. :lol:

אני משתמש בה חצי שנה ואף פעם לא נפלה לי,החיסרון העיקרי הוא שהדבק שמחזיק את הספוגים בצדדים נמס והם לא יושבים טוב.

IMG_0707.jpg

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הזרועות האלו הם זבל, רועדות וזזות בכללי אני נגד זרועות גדולות שנדבקות לשמשות.

עדיף זרוע קטנה כדוגמת האקסוגיר שעולה כולה 80 שח שיכולה להידבק לדשבורד.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
האם הEXOGEAR 2 נצמד גם לדשבורד שאינו חלק? (מרקם תפוזי)

אצלי ברכב הדשבורד במרקם תפוזי והוא נדבק.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...