Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר לנסות גם משהו כזה.

מאוד פשוט להכנה.

באיביי מוכרים תושבות מדוייקות לפי דגם, רק צריך להכין חתיכת ברזל תומכת ודבק דו צדדי איכותי.

attachment.php?attachmentid=347550&d=1374838297

ומה טוב בזה ? קודם כל המיקום מעל ההגה מאד גרוע, לא נוח ואפילו מסוכן להושיט יד מעל ההגה במהלך נהיגה.

מעבר לזה שעדיין יש את בעיית ההתחממות בשמש, ואין אפשרות כוונון וסיבוב אופקי/אנכי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 1.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני משתדל לא לגעת בו בזמן נסיעה ככה שזה לא משנה לי.

אבל נגיד שכן, יותר מסוכן להושיט רק את האצבע כי היד כבר על ההגה

או להושיט את כל היד הצידה/למטה?

ולמה אני צריך אפשרות כיוונון עם זה מכוון ישר לפרצוף שלי? :)

אני מוצא את זה די נוח.

כמו כן המיקום הזה נבחר בין היתר כי הסמארטפון גם מצלם את הנסיעה.

פורסם

הזרוע הטובה ביותר שיש לי, ממש אמינה ולא מתנתקת היא לא מאי ביי ולא מארה"ב אלא מ...אוטודיפו. זרוע שעולה כ 120 ש"ח מסוג ECO. עומדת בחום גבוה, וגם נשארת אמינה אחרי שמורידים ומדביקים (בווקום) שוב.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אחרי שקניתי הרבה מאוד זרועות זולות ויקרות שנדבקות לשמשה כולל הזרוע החדשה בצבע ירוק עם הואקום שהמכשיר נדבק אליו,

שום דבר לא משתווה לזרוע הזאת http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-Car-Dash-Mount-Stand-Holder-Cradle-for-Galaxy-NOTE2-S3-iPHONE-5-/121152002689?pt=US_Mounts_Holders&hash=item1c3538da81

יש לי 3 כאלה, הדבקתי אותם על הדשבורד ב3 רכבים, זרוע מצויינת שמתאימה למלא מכשירים, מאוד ממליץ.

אבל נראה לי רשמת את זה לא במקום הנכון בפורום

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

אני עם exogear exomount 2 ואני מרוצה.

מחזיק את הגלקסי 3 בלי בעיה, ממש קל לכוון אותו איך שאתה רוצה והוא נדבק ממש טוב!

פורסם

שלום,

אז ככה יש לי את המתקן הזה כבר חצי שנה.הוא מתאים להמון מכשירים, הפלוס הגדול שלו שהוא נדבק לכל חומר חוץ מבדים.

אצלי הוא דבוק לתקרה בקבינה של הגרר. הכפתור שנמצא באמצע הוא זה שמפעיל את הסגירה או חניקה, אייך שבא לכם ולא נופל עד שמשחררים אותו.

תאמינו לי שאני נוסע המון כל יום גם בכבישים מאוד משובשים ועוד אף פעם לא נפל לי המכשיר.

אני קניתי אותו אצל החברים שלנו פאר הרכב חולון במחיר שלצערי לא אוכל לפרסם אבל מחיר לצרכן בסביבות 140 שקלים.

אגב אני לא משתמש במכשיר כמעט כי יש לי http://www.cellcom.co.il/shop/phones/comodo/pages/default.aspx

כמה פרטים:

ארץ יצור יפן

הפלסטיקה די חזקה.

המוצץ עשוי מחומר שנדבק לכל דבר וניתן לשחזור הדביקות ע"י שטיפה במים.

מקווה שעזרתי.

בכבוד רב

לאון מגר

IMG_2142.jpg

להלן חמשת הרכבים הנגררים ביותר לשנת 2013-2014

פז'ו וסיטראן-מזדה-רנו-פורד(קונקט)-יונדאי

פורסם
אחרי שקניתי הרבה מאוד זרועות זולות ויקרות שנדבקות לשמשה כולל הזרוע החדשה בצבע ירוק עם הואקום שהמכשיר נדבק אליו,

שום דבר לא משתווה לזרוע הזאת http://www.ebay.com/itm/GENUINE-SAMSUNG-Car-Dash-Mount-Stand-Holder-Cradle-for-Galaxy-NOTE2-S3-iPHONE-5-/121152002689?pt=US_Mounts_Holders&hash=item1c3538da81

יש לי 3 כאלה, הדבקתי אותם על הדשבורד ב3 רכבים, זרוע מצויינת שמתאימה למלא מכשירים, מאוד ממליץ.

אבל נראה לי רשמת את זה לא במקום הנכון בפורום

אני אבדוק, למה פורום לא נכון? איזה פורום יותר מתאים כאן?

פורסם

הפורום נכון. רק הקטגוריה לא נכונה. רשמת באודיו ומולטימדיה לרכב. זרוע זה לא זה ולא זה

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם
הפורום נכון. רק הקטגוריה לא נכונה. רשמת באודיו ומולטימדיה לרכב. זרוע זה לא זה ולא זה

אני יודע, מכל הפורומים כאן זה היה נראה הכי קרוב, וגם קיבלתי 2 המלצות :-D

פורסם

המלצות הייתה מקבל לא רק פה. בזמינו להרבה אנשים יש ספארטפונים, אז גם משתמשים בזרועות.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

קיבלתי את הדבר הזה לפני שבוע,

http://www.ebay.com/sch/i.html?_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.XUniversal+Car+Windshield+Mount+Holder+Bracket+for+iPhone+4+4S+HTC+Smartphone&_nkw=Universal+Car+Windshield+Mount+Holder+Bracket+for+iPhone+4+4S+HTC+Smartphone&_sacat=0&_from=R40

הזמנתי 2 חלקים, הטבעת וואקום איכותית ומחזיקה כ"כ חזק שגם לאחר ששחררתי את הקליפס מהחלון עדיין היה צריך המון כוח לשחרר את הטבעת וואקום! מחזיק את המכשיר מעולה, ללא ספק הרבה יותר איכותי ביחס ל 3 דולר שהוא עולה, מכל זרוע אחרת שניסיתי לבנתיים.

אגב הפלסטיק מרגיש לא זול כלל.

Opel Adam S 2017

פורסם

קיבלתי אתמול את הEXOMOUNT 2 שהזמנתי.

תשמעו, הזמנתי מאיביי, מהמוכר הזה, במחיר של $25 כולל משלוח, כאשר באתר הרשמי שלהם זה $30 פלוס $10 משלוח.

המוצר נראה ומרגיש מקורי, הקופסה מקורית עם המדבקה של "Do not accept if seal is broken", שמתי אותו על הדשבורד, וזה עובד. המכשיר שלי מחובר שם, כרגע רק יומיים, אבל יומיים עם שמש.

בינתיים עושה רושם טוב מאוד. נעדכן שוב בעוד שבועיים בערך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...