Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא הנסיון השני נראה טוב מאוד. השלישי נראה לפחות מבפנים כאילו היה ברובו אנדרסטייר.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנדרסטיר זה בטוח לא היה. זווית הצילום מטעה. בפועל כמעט הכל היה בהחלקה אבל קטנה יחסית - אולי חצי מהזווית המקסימלית של הרכב. הסיבה הייתה כי ניסיתי לעשות ראן שלם בלי להפסיק את הדריפט, ובגלל שלא הייתה לי שום תחושה מההגה פשוט לא לקחתי סיכון.

הניסיון השני היה בסדר למעט העובדה שאחרי הימינה שמאלה הראשון אני מתיישר לרגע ואז ממשיך את ההחלקה שמאלה. הסיבה היא כיוון שההחלקה שמאלה היא מאוד מהירה וחייבים להגיע מהר מספיק מתוך הפנייה הראשונה בשביל לעשות אותה בלי הפסקה (תראה למשל שאני עושה את זה מצוין בניסיון הרביעי - ואז מסתבסב בפנייה הבאה...).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש צורך באחיזת ציר קדמי גבוהה ביחס לציר האחורי.

לכן, מקדימה - גומי דביק ורחב; מאחור - צמיגים ירוקים וצרים.

כמובן שיש להתחשב בנוסף ברכיבי ובכיווני המתלים.

פורסם
ניראה לפי הצילום שהראן השני מבין הארבעה היה הכי מוצלח.

מבחוץ זה היה ניראה טוב :wink:

אף אחד מהראנים לא באמת מוצלח. היה לי אחד מוצלח באמת בכל התחרות, אבל הוא לא בסרטון. לצערי, היה לי מאוד קשה לדייק עם הכפפות.

סתם שאלה, על איזה צמיגים עושים את הדריפט?

ראיתי שם R1R, לא אוחז מדי בשביל דריפט?

או שרק הקדמי R1R והאחורי איזה מישליין אנרג'י או משהו?

זה משתנה מרכב לרכב אבל במכונית כמו המיאטה, שאין לה המון כוח, חייבים לרדת במידה מאחור. מלפנים יש 205/45-17 - כמובן צמיגים כמה שיותר איכותיים ואוחזים. מאחור מרבית ה-NC שמים 205/55-16 וצמיגי מישלין אנרג'י (שהם מצוינים לדריפטים, treadwear של 400 - פשוט לא נגמרים). ביחד עם כיוון פרונט אגרסיבי הצמיגים האלה עושים הבדל אדיר - אתה יכול לעשות ספין עם הפניית הגה קלה אפילו בלי עזיבת גז, אם לא תהיה מהיר עם ההיגוי ההפוך.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
כמה סשנים של מסלול הדריפט מהתחרות. אפשר לראות שאני די מתפזר מבחינת ההיגוי - מתקן כמעט בלי הפסקה. הסיבה היא כי זו הייתה הפעם הראשונה שלי בדריפט עם כפפות. התרגלתי כבר לקבל את האינפורמציה על ההחלקה מההגה, אבל עם כפפות יש פילטר משמעותי בין הידיים להגה וכתוצאה הייתי צריך לחכות להרגיש את ההחלקה דרך המושב, מה שמוסיף עוד איזו עשירית שנייה וגורם לשינוי משמעותי בזרימה של ההחלקה (ולספינים :-P ).

jIQDVcf45SY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מגניב, ב 0:36 אפשר לראות אותך ממשש עם הכפפות את ההגה במה שנראה כמו ניסיון

לקבל יותר רגש. :)

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

זה יותר מישוש של "אוי לא, זה הולך להיות מביך" :lol: אבל דווקא שם זה עוד איכשהוא היה סביר. קשה לראות אבל אני ממש נלחם עם ההגה בחלק מהראנים האלה. מה שקורה זה שאני נכנס לדריפט (הפניית הגה קלה ולפעמים גם עזיבת גז) וללא הכפפות מרגיש מיד את ההגה נעשה קל, ואז עוזב אותו ונותן לו להסתובב לבד. הפעם לא יכולתי להרגיש אותו נעשה קל אז חיכיתי להרגיש את הזנב יוצא פיזית - ואז הוא כבר יוצא מדי ואיחרתי עם התיקון. לכן אם תשים לב, אני לא חוזר לגז מיד אלא מחכה שהזנב יפסיק לצאת ואז חוזר - אחרת הייתי פשוט עושה ספין כי ההגה לא מספיק מסובב. כשאני חוזר לגז, שוב אני לא יודע כמה לתת כי חסרה לי האינפורמציה מהגלגלים, ולכן אני מגיב להחלקות אחרי שהן קורות ולא תוך כדי שהן קורות (הבדל קטן אבל משמעותי). אפשר לראות את זה היטב בכך שהאוטו כל הזמן מיטלטל ימינה ושמאלה תוך כדי הדריפט, וגם בתנועות הידיים ההיסטריות שלי :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בקיצור הרצפה עקומה :-D

אימונים ועוד אימונים יתקנו את זה

איזה כיף שאפשר לדון בזה ולא מתי יהיה ספורט מוטורי

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אתה מתכוון אני עקום :-D

בהחלט - אימונים יאפשרו לי לנהוג טוב יותר עם כפפות. הבעיה שלי היא שזה מוריד מהכיף של הדריפטים, והרי כל הקטע של דריפטים זה כיף... (אותו הדבר אפשר להגיד על החליפה).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדהים.

גם מירוץ חוקי בארץ וגם AC/DC.

אפשר לבקש יותר מזה?

http://www.youtube.com/watch?v=uHGjNusZPUs&feature=share דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

קרדיט לחבר'ה האלה שעמלו, צילמו וערכו.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

• תוכן חדש...