Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה,באמת מדהים לראות את זה!

כמו שכבר כתבו כאן,ראינו כל כך הרבה תמונות של מכוניות,אבל ככה לוחית צהובה והכל חוקי בארץ השבורה שלנו זה מרגש.

כל הכבוד למשתתפים,מקווה גם לקחת חלק בדברים האלו...

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה גם מה שאני הבנתי (וזה גם יותר הגיוני, כי אחרת השופטים היו צריכים להבין שמדובר בתקלה ברמזור ולעשות rematch).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

התייאשתי לקרוא.

אבל הספקתי לקרוא שם דבר אחד שנשמע לי קצת מוזר - הוא טוען שבשני מקרים במקצי הגמר תקלה טכנית ברמזור גרמה לצד מסוים לנצח. מישהו יודע להרחיב בנושא?

התייאשת לקרוא כי כל הפרטים ידועים לך אבל מי שצמא למידע יקרא את הכל.

Detailer.gif
פורסם

עברתי על הכתבה שלו ברפרוף ... כרגיל הכל שטויות במיץ שנראה שנכתב ע״י ילד בגן ששאר הילדים בגן לא מסכימים לשחק איתו

נו טוב ... לפחות הוא לא נדרס ( כי רק חוכמולוג כמו אילן חוצה את המסלול באמצע מרוץ )

פורסם

ממש ריגש אותי לראות ככה את השוטרים.

הלוואי והאירוע יהיה פתח למירוצים נוספים.

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

תשמעו הוא כותב מדהים

...

....

.....

:mm_nah:NOT

אני גם הייתי שם ולצערי הוא לא היטיב לתאר את ההתרחשויות וכמובן שהיה מגמתי בקשר למקורבים אליו.

באמת כתיבה ברמת גנון

פורסם

רוני, איך גנאדי הוציא ציון 0 עם הS2K??

לא הייתה תקלה ברמזור, כנראה בגלל חוסר ניסיון גם הקולט וגם ה X19 פסלו.

מד לייזר מודד את הקו פתיחה המדוייק, בזמן חימום המנוע ו "פימפום" דוושת הגז יצא מצב שהרכב רעד ונגע בעינית הלייזר.

כנראה צריך לקחת מרווח ביטחון של עוד 5 ס"מ אחורה בשביל לא לפסול את העינית (כמו בבאולינג).

הבנתי שהקולט הזו עשתה זמן של 10.2 לקווארטר! זה בערך 235 קמ"ש ב-400 מטר!!

זמן בלתי נתפס גם במושגים של מכוניות על.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

גנאדי לא הוציא ציון 0 אלא 13. בכל מקרה, ה-S2000 הרבה פחות טובה בדריפטים ממיאטה.

בנוגע לרמזור - תודה על המידע. אני כבר חששתי שהרצפה עקומה :wink:

הקולט באמת מאוד-מאוד מרשימה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אגב הרמזור , במקצי הגמר אני ישבתי במזכירות וקראתי ישירות מהtime slip את הנתונים , לא הייתה שום תקלה במקצים הללו

רכב שפוסל זה רכב שעובר את החיישן לפני שהרמזור הופך לירוק ... אין פה משחקים ולא שטויות ולא ״הרעדות ״ או ״פימפומי גז ״

פורסם

הכתבה של אילן פייבש פשוט מלאה שטיות !!!! ופרטים שיקריים

העץ היה תקין במאה אחוז , אין מה לעשות יש פסילות

המתחרים כמובן שהתנהגו כמו ספורטאים מקצוענים

הכתב אילן פייבש לא !!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אגב הרמזור , במקצי הגמר אני ישבתי במזכירות וקראתי ישירות מהtime slip את הנתונים , לא הייתה שום תקלה במקצים הללו

רכב שפוסל זה רכב שעובר את החיישן לפני שהרמזור הופך לירוק ... אין פה משחקים ולא שטויות ולא ״הרעדות ״ או ״פימפומי גז ״

לא מדוייק, היה מקצה שמומי פסל לפני שהוא בכלל האיץ, זאת אומרת שהוא פסל לפני הירוק בכלל.

שוב, חוסר ניסיון, ברמזור מותר לגנוב כמה סנטימטר קדימה, במסלול תקני לא.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

• תוכן חדש...