Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורט מוטורי חוקי בישראל- על מירוץ הדריפט והדראג שהתקיים היום

sronis
שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

וואו, אני מחוסל מעייפות. הורדתי היום בערך שני קילו בזיעה והוספתי כמויות מוגזמות בעליל של חשיפת עורי הלבנבן (לשעבר) לשמש. אבל ביחד עם עוד כמה עשרות מתחרים, עשיתי היום היסטוריה - השתתפתי במירוץ העממי החוקי הראשון!

היו שתי תחרויות היום - דראג ודריפט. האירוע הסתובב רובו סביב הדראג (שזה קצת אירוני - הסתובב... :-P ) אבל מן הסתם אותי עניינה יותר הנסיעה על הצד. היינו 11 מתחרים וכמובן שלא ניצחתי, ולא רק בגלל שדודי היה שם (ללא ספק נהג הדריפט הטוב ביותר בארץ) אלא פשוט בגלל שהרמה מאוד-מאוד גבוהה. אבל מה שיפה בדריפט הוא שכולם חברים, כולם חיוביים מאוד וכולם מפרגנים אחד לשני - הרי כל הקטע של דריפטים זה ליהנות!

חשוב להגיד תודה לכל מי שארגן את האירוע - בראש ובראשונה למיקי יוחאי מקרוס קאנטרי וכל באי כוחו, אבל מבחינתי גם לניב סדובסקי (senda כאן בפורום) שבלעדיו לא הייתה לנו תחרות דריפט.

אני עייף מדי מכדי להרחיב אבל אתם מוזמנים לשאול שאלות. בינתיים אשאיר אתכם עם כמה תמונות:

הראשונה היא תמונה הזויה. הזוי להבין שהיא אשכרה צולמה בישראל. שני שוטרים מצלמים בהתלהבות בוידאו את מירוץ הדראג. ולא, הם לא חיכו לבעלי המכוניות ביציאה בשביל להוריד אותם מהכביש... מי היה מאמין שנחיה ונזכה :wink:

attachment.php?attachmentid=303489&stc=1&d=1346357563

ויש גם סרטון מייצג:

http://www.youtube.com/watch?v=ZGNUatFnbq4&feature=youtu.be דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

התמונות האחרות הן של האוטו שלי עמוס במדבקות - צריך הרי לפרגן לספונסרים! חברת "דרכים שירותי דרך" עזרו לי במימון האירוע ועל כך אני מודה להם עד-מאוד. גם "סנופר ישראל" עזרו - תודה רבה!

attachment.php?attachmentid=303488&stc=1&d=1346358612

הסטיג האבוד נמצא בישראל. עכשיו אפשר לגלות, זה אני :-P

וכן, אני יודע שזה לא נראה כמו דריפט, אבל תאמינו לי שבין הספינים הצלחתי לעשות שם גם כמה דריפטים :lol:

attachment.php?attachmentid=303490&stc=1&d=1346358612

mycar_drift.jpg

cops_drag.jpg

driftmiata1sized.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

נראה טוב, חבל שהיה סגור לציבור.

נקווה שהדבר הזה לא יהיה חד פעמי ונתחיל לראות את זה קורה יותר ויותר עם הזמן.

ועכשיו לשאלה שהכי עניינה אותי, היו שם בוחני רכב, היו לא מעט מכוניות שכביכול לא חוקיות לנסיעה

איך הם הגיעו לאירוע, על גרר? אם ה EVOCOLT הזו היא יום-יומית אני בדרך לגדוש 8)

אגב, סרטונים ממקצה הדריפטים יש?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה של 2 השוטרים מצלמים מירוץ דראג חוקי בארץ הקודש זה בערך הדבר היחיד שיכול לרגש יותר מהגעת המשיח...

:lol:

אני כל כך שמח לראות שסוף סוף מתחילים לראות את האור בקצה המנהרה, אני באמת כולי תקווה שהמירוץ הזה באמת יהיה מה שישחרר למקבלי ההחלטות את ה"צ'אקרות" ויגרום להם להבין שהנה, התקיים אירוע ספורטיבי מוטורי, אף אחד לא נפגע, כולם נהנו ואפילו יש פוטנציאל לא קטן להכנסת כסף למדינה.

כל הכבוד!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דובר משטרת ישראל מסר כי התמונה שבה צולמו 2 שוטרים אשר "נהנים מעבודתם" היא מבויימת בדיוק כמו התמונה של 2 החיילים אשר מחזיקים יד במצעד הגאוונה :wink::lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה מעולה. אני באמת מקווה שזה ההתחלה של משהו טוב.

בקרוב ראלי ישראל, כשסבסטיאן לואב, מיקו הקינן, קן בלוק, ורוני שטרן נותנים בראש :-D

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נראה שלי שכל הנהגים שכתבת למעלה יגיעו לארץ רוני יעדיף לא להתחרות מולם :wink:

כייף לראות אירוע כזה בארץ.

רוני, כתבת שנהג הדריפטים הטוב ביותר הוא דודי. האם מדובר על הבחור שהיה לו עם את הM1 הכחולה?

Got To love It

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש דירוגים/תוצאות?

קצת מספרים? בדראג...

כמו שכבר כתבתי - הלוואי ותהיה המשכיות ורצף. ולא במחתרות...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ועכשיו לשאלה שהכי עניינה אותי, היו שם בוחני רכב, היו לא מעט מכוניות שכביכול לא חוקיות לנסיעה

איך הם הגיעו לאירוע, על גרר? אם ה EVOCOLT הזו היא יום-יומית אני בדרך לגדוש 8)

אגב, סרטונים ממקצה הדריפטים יש?

חלק ממכוניות הדראג הגיעו על גרר, אבל לא כולן. למיטב ידיעתי אף אחת מהן לא נעצרה לבדיקה ביציאה מהמתחם.

סרטונים מהדריפטים - בטוח יש. לא אצלי כרגע.

נראה מעולה. אני באמת מקווה שזה ההתחלה של משהו טוב.

בקרוב ראלי ישראל, כשסבסטיאן לואב, מיקו הקינן, קן בלוק, ורוני שטרן נותנים בראש :-D

בטח, אני ו-seb אחוקים :lol:

רוני, כתבת שנהג הדריפטים הטוב ביותר הוא דודי. האם מדובר על הבחור שהיה לו עם את הM1 הכחולה?

לא. מדובר על דודי פאר, מי שניצח גם בתחרות הדריפט הראשונה של הישראלים בהונגריה.

יש דירוגים/תוצאות?

קצת מספרים? בדראג...

כמו שכבר כתבתי - הלוואי ותהיה המשכיות ורצף. ולא במחתרות...

אני לא איש דראג :lol: אבל אני משוכנע שהכל יתפרסם...

והשאלה היותר גדולה האם זה הוסרט ונראה את זה בטלבזיה , כך שהספונסרים יהנו וגם אנחנו?

ערוץ 10!

אפשר לראות שם גם את האוטו שלי. דקה לתוך הכתבה.

לפני זה רואים את גיא מעודד עם הסיירה שלו - מי שזכה במקום השני.

אחרי זה רואים את ניר בן זקן מדבר על הסובארו פורסטר של רפי שזכה במקום השלישי, אבל שוכח להזכיר שזה פורסטר מוכן לדריפטים - ממש לא "אוטו של אימהות"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והנה תמונה מתוך הכתבה:

attachment.php?attachmentid=303561&stc=1&d=1346403858

וכאן, המתרגם עבור חירשים עושה גם הוא דריפטים!

attachment.php?attachmentid=303560&stc=1&d=1346403858

channel10newsmycar.jpg

channel10newsmycar1.jpg

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן יום גדוש עבר על כוחותיינו.

קודם כל, ברור שכולנו המנצחים של האירוע הזה.

סוף כל סוף ספורט מוטורי חוקי, ללא פחד ודאגות, ובייננו - גם במחיר סביר - ההכנות לאירוע הראשון אומנם עלו לא מעט כסף (קורס, רישיון לרכב, חליפה, נעליים וכפפות) אבל מעכשיו והלאה השתתפות לכל אירוע אמורה לעלות סכום סביר ולדעתי התמורה בהחלט ראויה.

מצורף סיכום של חלקו הראשון של הארוע:

לאירוע הדריפט הגיעו 11 נהגים נמרצים - חלקם נהגים רבי ניסיון וחלקם נהגים טריים למדי שרצו להגיע כדי לתמוך בענף. אצל כל המתחרים בענף הופגנה חברות רבה שהופגנה בעזרה בהכנות, סיוע ברישום והשגת צמיגים, ואפילו עצות באיך לבצע את המסלול. אני רוצה לתת הרבה כבוד לכל המשתתפים שהגיעו ותמכו בקיום של הספורט הזה!

צורכי המסלול גרמו לכך שהוקדמנו בלו"ז ועלינו לאימון מוקדם על הבוקר - שהיה ייתרון מבחינת החום ששרר בשעות הצהריים. האימון נערך במשך כ 40 דקות ונועד להכרת המסלול, למידת הקווים הנכונים והכרה מספקת כדי לבצע את המסלול כולו בדריפט רציף.

סיום האימון גילה שלמרות שעת הבוקר עדיין השארנו את החליפות רטובות למדי, אין ספק שהחליפה נראיית מקצועית אבל קשה לי לראות איזה שהוא יתרון בחליפה, בנעליים ובכפפות חוץ מהמראה, ואם כבר מראה - לפחות עדיף משהו שיהיה נוח יותר, זול יותר ומנדף זעה...

אחת המסקנות שלי - לאחר התחרות, האימון היה מספק לנהגים הטובים, אבל לא מספק לנהגים הפחות מאומנים. הופתעתי לראות שגם המתחרים החלשים יותר, שהפגינו ביצועים בינוניים מינוס במוקדמות - עשו, לאחר מספר אימונים נוספים, ביצועים ממש ממש טובים. צריך לחשוב לתחרות הבאה כמה אימונים צריך לבצע כל נהג...

זמן מה לאחר האימונים נקרתה תקלה במערכת של הדראג - מה שאיפשר לנו לעלות לאימון נוסף ולמקצה המוקדמות.

התוצאות היו:

1 דודי "דריפט" פאר - עם 86.5 נקודות מתוך ה 90 האפשריות! גבוה גבוה מעל שאר המתחרים

2. רפי מזרחי - 78.5

3. ניב סדובסקי - 76.5

4. ליאון טאובס - 75.5

5. שרון ספיבק - 70

6. גיא מעודד - 60.5

7. רוני שטרן - 56

8. דן אמודי - 51

9. עופר פלג - 37

10. גנאדי קרוק - 13

11. ערן לוי - 0

לאחר המוקדמות יצאנו לעוד הפסקה שהייתה בליווי קולות מנתקי ההצתה של חברי הדראג, תוך כדי אירגון התחרות והמקצים.

זמן התחרות הגיע, בשל העובדה שלא היינו מספר בינארי של אנשים (חזקה של 2 - הדרושה למירוצי ראש בראש) התחלנו עם שמינית גמר:

גיא מעודד ניצח באופן אוטומטי את ערן לוי שהחליט לפרוש (רכב שאיינו מתאים לדריפטים)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אז ימות המשיח עדיין לא הגיעו ומי שרוצה שיכנס לדף של המשטרה בפייסבוק ויראה כמה תמונות משלשום בלילה שמחרימים 6 אימפרזות טורבו שחנו בתחנת דלק.ImageUploadedByTapatalk1346409046.385901.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש קשר בין שני האירועים?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...