Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

ברשותי רנו קליאו בי שנת 2000 1.4 דגם מנוע E7J

עקב בעיה של של התחממות עירבוב מיים ושמן נאלצתי לעשות ראש מנוע פרויקט אטם ראש

אז ככה התחלתי לפרק מכסה ראש ו 10 ברגים של הראש פירקתי סעפת פליטה אך הבעיה שאני לא מצליח לפרק את סעפת היניקה

יש אולי למישהו רקע ברכב הנל שיכול לעזור בבקשה בפירוק הסעפת יניקה או ו אולי שלבים לפירוק אני מאווד יודה לו

נ.ב

אני יודע שיש כאלו שיגידו למה התעסקתה למה פירקתה אך המצב שלי לא כולכך מאפשר לי להכניס את הרכב למוסך

IMG_0324.jpg

IMG_0325.jpg

IMG_0326.jpg

פורסם
אין ניסיתי לא הולך אולי צריך לפרק טיימינג לפני זה?

אם זו השאלה שלך, לא הייתי ממליץ לך לבצע לבד.

האם אתה יודע לכוון טיימינג ?

חבל לעשות נזק בגלל מחוסר ידע.

פורסם
אם זו השאלה שלך, לא הייתי ממליץ לך לבצע לבד.

האם אתה יודע לכוון טיימינג ?

חבל לעשות נזק בגלל מחוסר ידע.

צודק.... תיזהר עם ההרכבה אם אתה שם טיימינג לא נכון אתה הורס מנוע. עדיף שבהרכבה יהיה איתך מישהו שמבין.

ובהצלחה!

פורסם

אני באמת מקווה שלפני שפורק הטיימינג נעשו סימונים מתאימים שההרכבה לאחר מיכן תהיה מדוייקת. וחבל שהיתעסקת לבד ללא רקע מקדים ואם הייתי יודע הייתי שולח אותך למישהו שהיה עושה לך את כל זה עם עבודה וחלקים בלא יותר מ-1500 ש"ח. אני מקווה שתצליח ותעלה תמונות ועידכונים כדי שיהיה מעניין. בהצלחה!

פורסם

חברה קודם כול תודה רבה על התגובות המהירות שלחתי את הראש לבית מלאכה והוא נימצא תקין

קניתי אטם והרכבתי אותו אבל עכשיו אני לא מצליח להרכיב את הטיימינג סימונים עשיתי בהתחלה

אבל עכשיו חגורת הטיימינג הצלחתי להרכיב אותה על כול הגלגלי שינים אבל אני לא מצליח להרכיב את תושבת המנוע והמותחן יש למישהו רעיונות שלבים משהוו בבקשה?

פורסם

קודם כל בד"כ ברנו אתה צריך לנעול קראנק.

אתה שם את הפולי התחתון בסימון של היצרן ובקרטר יש מקום להכניס בורג שינעל את הקראנק שלו יזוז.

אחכ" תשים את הפולי העליון בסימון של היצרן (יש חיצים או חריטות קטנות חפש אותם) ותרקיב את החגורה. שים לב שלא קופצת לך שן.

זה בגדול מה שצריך לעשות

נ.ב. אני לא ליד הרכב שלך לכן די קשה להגיד ולהסביר עדיף שפשוט תיכח את זה למישהו אתה בקלות יכול להרוס את הראש...!

פורסם
אני באמת מקווה שלפני שפורק הטיימינג נעשו סימונים מתאימים שההרכבה לאחר מיכן תהיה מדוייקת.

אפשר גם ללא סימנים אך צריך שדעת כמובן איך לבצע.

• תוכן חדש...