Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשרשור אחר שפתחתי הומלץ לי הדגם CZ202A של Clarion.

לאחר בדיקה, שלבסוף התבררה כלא מעמיקה מספיק, נסעתי וקניתי את המכשיר.

הדרישה שלי היתה ל-4 יציאות RCA מאחר ויש לי מגבר של 4 ערוצים.

לאחר שחזרתי הביתה ופתחתי את הקופסא ראיתי שהמכשיר מגיע עם 2 יציאות RCA בלבד. לאחר בירור באתר היצרן מסתבר שיש דגם לארה"ב שבו יש 4 יציאות ודגם לשוק איזורינו שבו יש רק 2 יציאות.

עכשיו השאלה שלי היא כזו, האם כדאי לי להשאיר את המכשיר ולחבר אותו למגבר בעזרת מפצלי Y לRCA, שזו פעולה שרציתי להמנע ממנה מראש, או להחליף למכשיר אחר? (ואם כן אז לאיזה, רצוי 'מפומפה')

מבחינת איכות השמע האם מפצל הRCA באמת משפיע?

פורסם

מגבר 4 ערוצים = הגברת 2 אלמנטים, אסביר:

בגדול אם אתה משתמש רק במגבר אחד, הרדיו דיסק הזה יספיק לך.

אלמנט = רמקול יחיד.

כשאתה מגביר זוג רמקולים אתה משתמש ב2 אלמנטים על 2 ערוצים, ז"א שרמקולים קדמיים (אפשר לקרוא להם יחיד כיוון שהם אותו הדבר) משתרעים על גבי 2 ערוצים, כל רמקול מקבל ערוץ. לשם כך אתה תוכל להגביר 2 זוגות רמקולים, או זוג רמקולים יחיד וסאב (בין אם אתה מגשר או לא אין לך מה לעשות עם עוד ערוץ כאשר אתה משתמש בסאבוופר לזוג שלו)

ואם תרצה אסביר בפשטות:

אתה מקבל במגבר 4 ערוצים, אבל אתה שולט על כל זוג ערוצים. ז"א שזוג ערוצים יישלטו על ידי כפתור גיין אחד, קרוס אחד, וכו'.

JL Audio

פורסם

תודה על ההסבר, אבל.

רמקולים קדמיים יש ימין ויש שמאל. אותו דבר בקשר לאחוריים. מאחר והמוסיקה שאני מתכוון לשמוע הוקלטה בסטראו זה יכול להפריע.

עד עכשיו השתמשתי במפצל Y לכל יציאה ברדיודיסק. ימין קדמי+אחורי ושמאל קדמי+אחורי.

בכל מקרה כבר קניתי HU אחר ואת זה אני אחזיר לחנות.

קניתי אלפיין 9882RI מחבר פורום.

פורסם

יש פה קטע שאתה לא מבין.

אם יש לך 4 רמקולים באוטו (2 מקדימה ו 2מאחורה) אז hu עם 2 יציאות יספיק לך.

או אם יש לך 2 רמקולים וסאבוופר אחד, אז עוד פעם: hu עם 2 יציאות יספיק לך.

כל יציאה ברדיו דיסק מסמלת בערך את המיקום באוטו (קדימה, אחורה, סאב)

ימין ושמאל זה נחשב יציאה אחת!

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

על הרדיודיסק מאוחרה יש 2 חיבורי RCA

זאת אומרת ערוץ ימני וערוץ שמאלי. זאת אומר יציאה למגבר לזוג אחד של רמקולים - 2 ערוצים.

כדי לחבר אליו מגבר של 4 ערוצים עם 4 רמקולים מחוברים, צריך לשים על כל יציאה מפצל Y כדי שהאות יגיע לכל 4 הכניסות במגבר.

• תוכן חדש...