Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חיפשתי חולצה עם הדפס מסויים אבל לצערי שום דבר לא הניב פרי. AMAZON, EBAY, CCS ועוד הרבה אתרים עם טי שירטים אבל שום דבר לא הניב את התוצאה המסויימת.

אז חשקה נפשי להדפיס את זה על חולצה בעצמי. בהתחלה הלכתי לאופיס דיפו, קניתי את החבילה של הדפיס שמדפיסים על חולצות איתם בעזרת מגהץ. 2 בעיות:

1. איכות זבל. מתקלף אחרי כמה כביסות.

2. אפשר להדפיס רק על לבן.

אז אני ניסיתי למצוא מקומות שמדפיסים על חולצות. הם רוצים 50 שקל להדפיס על חולצה ! זה נשמע לי ממש מוגזם !! אין לי בעיה להדפיס את הציור בעצמי אבל לשלם 50 שקל על הדפסת עמוד ועבודה עם מכונה ?! בנוסף לכך המקום הנ"ל מגביל אותך לקנות חולצה ממנו ואני מעוניין להביא את החולצה בעצמי מפני שאני רוצה טי שירט באיכות טובה.

אני מעוניין לעשות הדפס די גדול, כמעט כל החלק הקדמי של הטי שירט. שניים בשחור לבן ואחד בצבע.

מישהו אולי מכיר את העולם הזה ? אם אוכל לעשות את זה בעצמי מה טוב ובמידה ולא אשמח למקום מומלץ שמוכן לעשות חולצה אחת (גם בעייתי, הרבה מקומות שללו אותי).

תודה לעוזרים

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

אחרי שעברתי על הרבה מאוד תוצאות בגוגל כולם סירבו לי, לא מוכנים להדפיס חולצות בודדות.

למישהו יש רעיון איך לעשות את זה HOME MADE למעט הדף מאופיס דיפו?

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

מתעלקת נוספת - באזור המרכז

יש לי המון רעיונות לטישרטים מגניבים הבעיה היא שאני לא צריכה יותר מ-1 או שניים מכל טישרט...

פורסם

בדיזינגוף לפני הכיכר יש מדפיס חולצות.

חולצות צבעוניות עולות יותר.

תביאו לו דיסק און קי והוא ידפיס לכם מה שבא לכם.

מומלץ להביא חולצה שלכם.

אייל

פורסם

גם בT-PROJECT בראשל"צ במתחם ג'י (סינמה סיטי) ניתן להדפיס כל עוד לא פוגעים בזכויות יוצרים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אז תשמעו כמה העניין פשוט ומסובך... ממש לא קשה, רק מצריך זמן הכנה וביצוע מוקפד וסבלני, ואז יש את הכייף ללכת עם תמונה/כיתוב אישי וחולצה שאין לאף אחד. אצל ילדי העניין עובד נהדר. (סורי, אבל אף פעם לא צלמתי את החולצות).

בודקים איך מדפיסים תמונת ראי. לפעמים זו תכונה של המדפסת, עד (כולל) אופיס 2007 היתה בפאוורפוינט אפשרות ליצור תמונת ראי משקף (נדמה לי באייקונים של עריכת תמונה) , ב-2010 לא מצאתי אפשרות כזו.

אם יש מי שיכול/ה לתת הסבר על יצירת תמונת ראי - בבקשה, כי חייבים שההדפסה תהיה תמונת ראי.

חובה שתהיה מדפסת עם יכולת הדפסת תמונות באיכות בינונית - גבוהה. בדרך כלל התמונה גדולה, האיכות במדפסת רגילה אינה כמו מה שרואים על המסך אלא הרבה פחות.

שיהיה דיו צבע איכותי. גם חליפי מתאים אם איכותו גבוהה (אני קונה חליפי במתי פרינט בת"א).

מכינים חולצת כותנה באיכות טובה (הזולות מתרחבות או מתכווצות בכביסות והתמונה תפגע).

אפשר כל גוון חולצה, הגוון ישפיע על בחירת התמונה (רוצים ניגוד או התאמה) ואם נשאיר שוליים או לא.

בוחרים תמונה ברזולוציה גבוהה. כמה שיותר - יותר טוב. אם התמונה היא עצמית - מה טוב, אם מהרשת - לשים לב לעניין זכויות שהוזכר קודם.

בגוגל בחיפוש תמונות אפשר לבחור איכות גבוהה (רצוי) או בינונית. לא פחות כי האיכות תהיה לא טובה.

קונים באופיס דיפו או חנות דומה נייר להדפסת תמונות מהמחשב. אני מצאתי משהו שנקרא Inkejt T-shirt transfers. נדמה לי שעולה 4-5 ש"ח לדף, מגיע בחבילות של 10 (אולי יש של 5). עמיד לזמן רב.

עורכים את התמונות הרצויות בתוכנה גרפית. אפשר בפאוורפוינט. שימו לב כי אפשר לשים כמה אובייקטים על השקף (אובייקט הוא תמונות, כיתובים, סמלים וכו') שקף אחד = דף אחד להדפסה. אפשר לצופף כי ממילא גוזרים כל אובייקט ומשתמשים בו בנפרד

במיקום אחר על החולצה.

עושים הדפסת נסיון על דף רגיל (שמתם לב למחיר דף ההדבקה, נכון?)

כאשר הפלט משביע רצון - שומרים ומעבירים את כל מה שיש לתמונת ראי. שלב זה קריטי כי ההדבקה היא הפוכה.

כעת שולחים להדפסה על הנייר המיוחד - לא לאשר מייד אלא בוחרים באיכות הדפסה הכי גבוהה שיש! נותנים רגע להתייבשות.

גוזרים במדוייק כל אובייקט, שוליים לבנים משאירים או לא לפי הרצוי (כדי ליצור הפרדה בין האובייקט לגוון הבגד).

מלהיטים מגהץ. הכי חם שאפשר. פורסים את החולצה על קרש הגיהוץ או משטח מתאים, שמים את האובייקטים במיקום הרצוי ולא מפרידים את הנייר!

לא שמים מגהץ ישירות על האובייקט! פורסים עליהם בד כותנה ואז מצמידים את המגהץ לכמה דקות. אם התמונה גדולה עוברים לאט על כולה וכל הזמן. לא לחפף כי יצאו קצוות שלא תפסו בהדבקה. אינייודע למה אף פעם לא ניסיתי עם אדים. טוב גם בלי...

אם יש כמה מקומות להדבקה - כל אחד מתבצע בנפרד. כגון משהו קטן על השרוול או באחד הצדדים.

אחרי שלב ה"אפיה" מחכים קצת ומקלפים בזהירות את הנייר, הוא נפרד בקלות.

שניים שלושה נסיונות והכל די פשוט. רוב הזמן המושקע הוא בחירת אובייקטים והכנת הדף להדפסה.

תתחדשו!

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לבת הדודה שלי יש חנות להדפסת חולצות ולא נראה לי שתהיה לה בעיה לעזור בהדפסה של חולצות בודדות.

נמצאת בחדרה, פרטים נוספים בה"פ.

• תוכן חדש...