Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל,אני מקווה שהסתדר לך עם הסידורים בסופר,אני נוסע לשם רק לצורך קניות(בצחוק,אל תתייחס,אני סתם קטנוני).

לענייננו,כמו שכבר רבים וטובים לפניי כבר אמרו לך,הכי טוב זה פשוט להתעלם ולהשתלב בבטחה כפי שכנראה היית עושה אילו הערס התורן לא היה באיזור. 

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כאשר מישהו סתם צופר הרבה פעמים מאחור זו הזדמנות טובה לעצור ולחשוב על הקניות, לתכנן את השבוע או לקרוא כותרות בעיתונים אם יש. אפשר גם לבדוק את התסרוקת. לא להלחץ, לקחת אויר ולהרגע.

היה לי מקרה דומה. אני נוסע בחניון תת קרקעי לאט אבל במהירות סבירה יחסית לתנאים. רכב כלשהו מאחורי התחיל לצפור בלי הפסקה. עצרתי והוא הפסיק מיד לצפור. המתנתי כחצי דקה והמשכתי בנסיעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אבל אתה אומר שהיו 2 נתיבים בכיכר? אני תמיד תמיד נתקל בכל מני "נהגים" שרואים שבכיכר יש מכוניות בנתיב השמאלי והם לא נכנסים פשוט לנתיב הימני של הכיכר, אז פשוט עומדים שמה ומחכים בלי שום סיבה. זה כמו אלה שעוצרים בהתחלה של נתיב האצה.

אם היה רק נתיב כניסה אחד לכיכר אז אני גם מבין למה זה עצבן אותו, למרות שאני לא מצדיק צפירות בהיסטריה כמו שאתה מתאר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

זה מזכיר לי שפעם אחת איזה פוץ מתנשא בגולף GTI צפר לי מאחורה משהו כמו 10 שניות רצוף, כי הוא ציפה שאני אדחף לתוך כיכר, בגלל שהיה מעט עומס. אז חיכיתי, הוא צפר שוב, וחיכיתי עוד והוא צפר שוב, אחרי שחיכיתי הוא עוד קצת הוא נרגע, ואז השתלבתי לכיכר בלי להידחף.

מסקנה: יש פלצנ*ם בכל הצורות והגדלים, ממליץ לך להתעלם מהם, כי זה שנלחצת וכמעט עשית תאונה הראה קצת על חוסר מקצועיות. שמח שזה נגמר בכלום, להבא אל תתרגש, תהיה שקול ורגוע.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ערסים לא מתים - רק מתחלפים.

כל עוד הוא לא יצא עם נבוט ביד - תתעלם.

אם היית עושה תאונה בגלל הדביל - זו הייתה אשמתך, לא אשמתו.

כמו שסבא שלי תמיד אמר - תמהר בבית (!) לא בכביש. מיועד לערס הדביל אם הוא במקרה קורא את זה... :shock:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תשמע, קשה לשפוט כי אולי נרדמת

אבל גם אם אתה נהג חדש ואין לך את הנסיון, ובאמת התעכבת הרבה מעבר למה שצריך, - אין לו שום הצדקה לצפור.

לא מבין מאיפה באה המנטליות המסריחה הזו (שאגב, היא גם כן מהווה עבירה על החוק).

פורסם

וזאת הסיבה שאסור להלחץ מאידיוטים בכבישים שנמצאים מאחורייך.

היום בדרך מתחנת הרכבת לוד לראשל"צ, התחלתי לעקוף רכב הנמצא בימין שנוסע על 80, אני מאיץ לי לאיטי ושם לב שמגיעה פורד מסחרית מאחוריי, מאיץ יותר כבר מגיע לאיזור ה 100 קמ"ש , הבחור מאחורי הספיק לסגור את כל הפער של כעשרים מטר אולי בתוך 3 שניות, ומתחיל לצפור בזמן שהוא נצמד אלי מאחורה כמו משוגע, צופר בלי הפסקה כמו אידיוט, פשוט הוצאתי לו יד מהחלון וסימנתי לו להרגע, חזרתי לנתיב הימני ההוא ממשיך לנסוע קדימה, חשבתי שהוא הולך לדהור, אבל לא הוא פשוט נסע על 100, כאילו הבחור נוסע מאחורי ונצמד אלי עד כדי שהוא מסמן לי נונסטופ (כולה 10 שניות בנתיב השמאלי, לא הפרעתי לאף אחד בזמן עקיפה) וכל זה בשביל להיות ראשון ולנסוע כמעט באותה מהירות כמו שלי.

יש לומר שעצרתי לידו ברמזור הבא?

Opel Adam S 2017

פורסם

בישראל, לא חסרים מקרים שלנהג מאחור אין סבלנות, אני בד"כ מנצל את הרגעים האלו כדי להוריד קצת את הרגל מהגז, לקחת כמה נשימות עמוקות ומרעננות, לכוון קצת את המוזיקה, לוודא שכפתור AUTO בבקרת האקלים לחוץ, אולי גם לוודא שכיוון המראות תקין...

בד"כ הנהג/ת הלחוץ קולט את הרמז ומשחרר, במקרים קשים אני מוריד את מהירות הנסיעה עוד יותר.

נ.ב. ברור לי שזה לא חוקי, אבל מצאתי שימוש לפנסי ערפל אחוריים (שלא בערפל). ברכב שלי ישנם שניים כאלו והם מאירים בעצמה מכובדת.

אם אני מזדמן לכביש בין עירוני בשעות החשיכה ונצמד אליי מאחור הנהג הזהיר התורן, אני מפעיל את פנסי הערפל פשוט, בד"כ אחרי שתיים שלוש שניות אפשר לכבות אותם :)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לנהגים ישראליים חצופים יש את תנועת היד ״למה מה קרה?״.

לנהג סבלני צריכה להיות תנועת הידיים ״כמה חבל שאתה אידיוט״ כשמישהו צופר לך.

כשאליי מגיע כזה אידיוט, במקרה הטוב אני נוסע נורמלי, במקרה היותר גרוע אני מוסיף לו המתנה על כל לחיצת צופר..

מי שלא מבין בגישה היפה יקבל את זו המכוערת.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
הערס יודע שאתה נוהג בקורולה שנחשבת לרכב זריז, אפילו מאוד זריז ביחס למשפחתית, לכן הוא ציפה

שהכיכר הזו קטנה עליך ועודד אותך לגזגז טיפה כדי שגם הוא יוכל לחוות את הזינוק המופלא מהמקום של הקורולה האגדית

תוך כדי הגרגור הסקסי של המנוע שלה!

יואו שמלוב הרגת אותי, במיוחד בהמשך שהוא קורא לך שמואל.

וברצינות, אם כל אחד היה פותח שרשור על שהרגיזו אותו בכביש השרת היה קורס ב 2008.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

להכנס מתי שלא תכננת בגלל לחץ מאיזה ערס?? בפעם הבאה תרים את הבלם יד בקולניות, אפילו כמה פעמים, כדי להדגיש שאתה לא הולך להכנס בפזיזות לכיכר והוא יחליף נתיב. :evil:

• תוכן חדש...