Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5074 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי לעשות סידורים בסופר, לאחר מכן כשסיימתי, כדי לצאת צריך לצאת מסביב ואז מגיעים לכיכר עם 2 נתיבים די גדולה בעיר.

OK, אני מחכה ומחכה כי מלא מכוניות באות מצד שמאל ובנתיב הימני הקיצוני שהיה פנוי לא יכול לפנות דרכו שמאלה כי זה מסוכן, כי לא נראה לי חוקי וכי נהגים ממשיכים לבוא משמאל. פתאום מגיח מאחוריי איזה פוולקסווגן עטורת מגנזיום והוא לא הפסיק לצפצף ולהתקרב אליי. לצערי נלחצתי ונכנסתי לכיכר עם ה2 נתיבים, שאני בנתיב הימני הייתי צריך לחזור שמאלה(להסתובב בכיכר) תוך בעייתיות וסכנה והנהגים לא מפסיקים לצפור. עברתי את הכיכר בשלום, פתחתי חלון וצעקתי, לא היה נעים.

מדוע הערסים האלה לא יכולים לחכות?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הערס יודע שאתה נוהג בקורולה שנחשבת לרכב זריז, אפילו מאוד זריז ביחס למשפחתית, לכן הוא ציפה

שהכיכר הזו קטנה עליך ועודד אותך לגזגז טיפה כדי שגם הוא יוכל לחוות את הזינוק המופלא מהמקום של הקורולה האגדית

תוך כדי הגרגור הסקסי של המנוע שלה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

כבר חשבתי דפקת את הרכב או משהו, אז טוב שלא.

עזוב אותך שטויות, זה לא מקרה לא נעים, זה מרגיז אבל תלמד לשים פס על החמורים האלה ותמיד תזהר בנסיעה בכיכר עם מספר נתיבים שכן אנשים לא יודעים לנהוג בה שהפנימי להמשך הסיבוב והחיצוני לצאת מהכיכר.

תהיה רגוע ושיצפרו לך עד מחר, תתרכז בכביש ובשאר הרכבים, ככל שתהיה יותר מיומן זה כבר ממש לא יפריע לך ולא תשמע אותם אפילו.

בהצלחה.

פורסם

אושר, כשייחסה חשיבות למלך הניקלים והמגנזיום עשית את הטעות הראשונה.

אתה עומד ראשון ושיקול הדעת הוא שלך. נהג עצבני הוא לא נהג טוב.

בפעם הבאה אל תתייחס וצא כשאתה יכול.

רק כשהוא יוצא מהאוטו ודופק לך על הבגאז׳, תהיה לך אינדיקציה לכמה עצבני הוא בדיוק.

פורסם

אני מזמין אותך פעם לנסיעה ב 6.20 בבוקר, כשכולם ממהרים לעבודה, משל הם מאחרים להמראה של מעבורת חלל.

אתה לא מאמין מה עושים אנשים שעל פניו נראים נורמטיביים; עקיפות מהשוליים וחיתוכי 3 נתיבים בשנייה הם מראה שבשיגרה.

שלא לדבר על אלו שצופרים בפראות ביציאה מהמרמזור, וכל זאת על מנת להגיע 10 שניות קודם לאדום הבא..

ממהרים ?

צאו 5 דקות קודם,

ממהרים יותר ?

צאו 10 דקות קודם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התגובה למצב כזה זה משתנה מבנאדם לאדם, זה לא שנלחצתי ונהפכתי ללא שפוי חלילה שאסור לו לשים ידיים על ההגה, אבל עדיין לפעמים אתה נלחץ ממשהו שX לא נלחץ.

ואת האמת שצופרים לי הרבה פעמים אבל הפעם הוא לא הרפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תקלל אותו ואת כל המשפחה שלו תוך כדי שאתה נוסע רגיל ולא מתייחס, זה מה שאני עושה :-)

אם נהגת כמו בן אדם לפי חוקי התנועה מה אכפת לך, שימשיך לצפור, יהיה לו בלאי מוגבר לצופר וצ'מפיון יאנסו אותו במחיר.

עדיף טמבל אחד על הכביש מאשר שניים, לא?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא להלחץ בשום פנים ואופן. תהיה רגוע, תשתלב גם כמו סבתא אם צריך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הערס יודע שאתה נוהג בקורולה שנחשבת לרכב זריז, אפילו מאוד זריז ביחס למשפחתית, לכן הוא ציפה

שהכיכר הזו קטנה עליך ועודד אותך לגזגז טיפה כדי שגם הוא יוכל לחוות את הזינוק המופלא מהמקום של הקורולה האגדית

:roflmao::roflmao::roflmao: זה טוב

ובאמת, כמה זמן יש לך רישיון שאתה מתרגש מאנשים לחוצים על הכביש?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מדוע הערסים האלה לא יכולים לחכות?

ערסים הם זן שלצערי לא יכחד לעלולם, ולכן צריך לדעת וללמד לחיות לצידם בשלום.

אפשר פשוט להתעלם מהצפירות שלהם ולתת להם לצפור ולצפור ולצפור.

הכי טוב להתעלם ולנהוג לפי החוק ובזהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה אותך אומר את זה על הקורולה העייפה שלי :cry:

פורסם

נהגת שודים, הצחקת אותי בשורה הראשונה, את צודקת:lol:.

נדב, יש לך קורולה טורקית מלאת בעיות כנראה אבל זה לא הנושא.(אגב, שמואל עקץ אותי בגלל כמה שרשורים שלא קשורים לנושא כרגע)

לבחור ששאל כמה רשיון, יש לי שנתיים וכמה חודשים, אני בן 19 שנראה כמו בן 15, ככה שלפי הגיל שלי מותר לי להילחץ, לא?

עם השנים מתרגלים כנראה לברבריזם.

פורסם
נהגת שודים, הצחקת אותי בשורה הראשונה, את צודקת:lol:.

נדב, יש לך קורולה טורקית מלאת בעיות כנראה אבל זה לא הנושא.(אגב, שמואל עקץ אותי בגלל כמה שרשורים שלא קשורים לנושא כרגע)

לבחור ששאל כמה רשיון, יש לי שנתיים וכמה חודשים, אני בן 19 שנראה כמו בן 15, ככה שלפי הגיל שלי מותר לי להילחץ, לא?

עם השנים מתרגלים כנראה לברבריזם.

לא יודע לגבי טורקית אבל היא כן שנת 2005 אז תבין לבד.

פורסם

זה הזכיר לי קטע - מישהו מהעבודה שלי, אסטרונאוט מעופף כזה, עמד ראשון ברמזור אדום.

זה שמאחוריו ראה שהתחלף לירוק - ונתן לו צפצוף ארוך.

הבחור 'התעורר' נתן בגז אינסטינקטיבית, רק כדי לגלות באמצע הצומת שהירוק היה לפניה שמאלה ולו יש עדיין אדום.

לצערו גם הייתה שם מצלמה, והדו"ח אכן הגיע :) מזל שלא היו רכבים שחצו באותו זמן.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...