Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדומה לפעם שעברה שרציתי לרכוש רכב (אך לצערי המצב הכלכלי השתנה) אני שוב זקוק לעצותיכם.

אני מחפש רכב סביב ה30 אלף (מעדיף שלא לטפס מעל) משנת 2006 ומעלה, כאשר ההתמקדות היא ברכב אמין וזול לאחזקה.

אין צורך במשפחתית דוגמא קורולה אבל אלטו,I10 ודומותיהן לא באות בחשבון (למרות התקציב הנמוך - הרכבים האלה מרגישים זוועה מבחינתי).

אני נוטה לכיוון היונדאי אקסנט 1.6, אבל רוצה "להתפנק" עם משהו טיפה יותר מאובזר בלי לעלות במחירים.

אשמח לשמוע המלצות

פורסם

אקסנט זו אופציה אמינה וזולה לרכישה.

בתקציב של 30K תוכל למצוא אקסנט מודל 2006, עם מנוע 1.4 - מנוע דיי חלש.

ההיצע של מכוניות ליסינג מ2008 קטן והולך, אבל אם תמצא אקסנט מליסינג/השכרה המחיר יהיה בסביבות 43-45K אחרי הפחתה.

בהצלחה

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם
אקסנט זו אופציה אמינה וזולה לרכישה.

בתקציב של 30K תוכל למצוא אקסנט מודל 2006, עם מנוע 1.4 - מנוע דיי חלש.

ההיצע של מכוניות ליסינג מ2008 קטן והולך, אבל אם תמצא אקסנט מליסינג/השכרה המחיר יהיה בסביבות 43-45K אחרי הפחתה.

בהצלחה

ענת

למיטב ידיעתי אקסנט 1.4 לא כדאית (צריכת דלק יותר גבוהה מה-1.6), האם יש רכבים שכן יכנסו לתקציב ולדרישות?

פורסם

ב-35 אלף שקלים אולי תצליח לרכוש דייהטסו סיריון מ-2006, רוב הסיכויים שבעברה היא הייתה רכב ליסינג או השכרה אבל אחרי כל כך הרבה שנים זה כבר לא ממש משנה.

פורסם

יש לך גם את הגטס שנחשבת לאמינה,בכזה תקציב תכנס גטס אחרי מתיחת פנים 2006,לא הכי חסכונית,אך לא יקרה לאחזקה,רק תנסה למצוא דגמי GLS/GLI.

יש לך גם את הגרנדה,שמגלה אמינות לא רעה,אל אתה מקבל בתור בונוס 5 כוכבי בטיחות וחיסכון תודות לגיר הרובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים,

שאלה נוספת, איך הסריון\גרנדה בהשוואה לאקסנט?

בעניין הגרנדה, כמה "נוראי" הרובוטי שלה? כי את הרובוטי של קורולה 08 לא יכולתי לסבול (נהיגה של כמה ימים עליה)

פורסם

זה עניין מאוד פרסונאלי.

אני מכיר אנשים שסבלו מאופן הפעולה של הגיר הזה ואני מכיר כאלה שזה ממש לא הפריע להם (אני אגב, בקבוצה השנייה).

מה שכן - לדעתי הוא הרבה יותר טוב מהגיר הרובוטי הנוראי של הקורולה.

תנסע, תבדוק, ותחליט.

לטעמי הגרנדה יותר טובה מהאקסנט כמעט בכל תחום.

פורסם

לדעתי הגרנדה עדיפה מהסריון,גם מבחינת בטיות,מרווח,תא מטען, וחיסכון, לעומת האקסנט היא עדיפה מבחינת בטיחות,וחיסכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה חברים, אני מתחיל לגבש (סוף סוף) דעה לגבי הפיאט - למרות שהראש נוטה לפזול ליונדאי.

כנראה שאצטרך להחליט האם אני מתפשר על ידני לטובת צריכת דלק (צריך לחשב כמה ק"מ אעשה בחודש).

עוד משהו קטן, אני לא מכיר את הגרנדה, איך היא מבחינת אבזור (ושוב מול האקסנט)

תודה

פורסם

שקלת את האופציה של סיטרואן C4?

זו משפחתית קומפקטית 5 דלתות, לא הרבה יותר ארוכה מסופר מיני מודרנית, הרבה יותר מרווחת, נוחה וכו'.

ניתן בקלות למצוא מודל 2006 ב 30 אלף במצב טוב. מכונית אמינה ומאד מוצלחת.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
תודה חברים, אני מתחיל לגבש (סוף סוף) דעה לגבי הפיאט - למרות שהראש נוטה לפזול ליונדאי.

כנראה שאצטרך להחליט האם אני מתפשר על ידני לטובת צריכת דלק (צריך לחשב כמה ק"מ אעשה בחודש).

עוד משהו קטן, אני לא מכיר את הגרנדה, איך היא מבחינת אבזור (ושוב מול האקסנט)

תודה

לגרנדה יש שתי רמות אבזור - אקטיב ודיינאמיק. לא ציינת באיזה דגם אתה מעוניין אז באופן כללי האבזור של דגם האקטיב די דומה לאבזור של האקסנט עם כמה הבדלים קלים (באקסנט יש יותר כריות אוויר, בפונטו יש בקרת יציבות). בדגם המאובזר יותר, דיינאמיק, הפונטו כבר קצת יותר מאובזרת ויש לה מערכת שמע מקורית, 6 כריות אוויר וכו'.

מבחינת צריכת דלק, פונטו חסכונית יותר בדלק בגלל שימוש בגיר רובוטי. מומלץ שלפני שאתה מחליט תעשה נסיעת מבחן על פונטו רובוטית כדאי לראות אם זה בכלל מתאים לך. אם תבחר בגיר ידני, אז יש פונטו 1.2 ליטר ידנית שהיא עוד יותר חסכונית בדלק.

פורסם
את האמת, לא שקלתי צרפתיות בכלל בגלל דעה קודמת על כולן,

בנוסף אני חושב שהאחזקה והטיפולים שלה יהיו יקרים בהרבה.

הייתי מציע לך לשים את הדעות הקדומות בצד לבדוק לעומק את הנושא. מהיכרותי עם הרכב מדובר ברכב אמין ועלות טיפולים סבירה - דורש טיפול כל 30 אלף קילומטר. אם תמצא אחת כזו שמורה, לא הייתי חושב פעמיים.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
הייתי מציע לך לשים את הדעות הקדומות בצד לבדוק לעומק את הנושא. מהיכרותי עם הרכב מדובר ברכב אמין ועלות טיפולים סבירה - דורש טיפול כל 30 אלף קילומטר. אם תמצא אחת כזו שמורה, לא הייתי חושב פעמיים.

אשקול, למרות שיהיה קשה למצוא אחת שבאמת טופלה כמו שצריך. אוסיף אותה לרשימה, תודה.

קראתי שבגרנדה נסיעות בינעירוניות יהיו קצת לא נעימות בגלל המנוע הקטן, האם למישהו יש מושג אם זה נכון?

• תוכן חדש...