Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היום הייתי באיזה קארשופ אצלי בעיר שאני קונה אצלו די הרבה והמחירים בדר"כ סבירים למשל על פילטר אוויר SIMOTA ומתאם B001 ועובדה רוצים לקחת לי באיזור ה-600 ש"ח, אבל היום התקנתי תאורת לדים של אור יום והחלפתי את שתי המסגרות של המספר רכב לניקל, הכל כולל עבודה(התקנת לדים, והחלפת מסגרות) ב-250 ש"ח, עכשיו אני רוצה לדעת אם זה נקרא מחיר שעקצו אותי בו, כי משבוע שעבר הייתי אצלו אם אני לא טועה הוא דיבר איתי על 180 ש"ח להתקין את הלדים, כשעוד לא חשבתי בכלל על המסגרות ניקל..

תודה לעונים, אני רק רוצה להשקיט את ליבי זה הכל..

פורסם

כמה כבר אפשר לעקוץ כששילמת בסך הכול 250 שקל??? אתה מדבר כאילו הוצעת אלפי שקלים זאת הבעיה עם היהודים תמיד חושבים שדופקים אותם . מה נראה לך שהוא יכול להחזיק את העסק רק מלדים שלך ב-250 שקל??

פורסם

מסגרת ניקל(גרוע מבחינת איכות\טוב מבחינת איכות אם אתה לא פוזל לאייביי)- אתה מוצא רק 2 ב100 שקל ומעלה, קשה עד בלתי אפשרי למצוא משהו נורמלי שנמכר בפחות!

אז כמה על הלדים לקחו לך?

פורסם

לפותח השרשור,

אני לא מבין במחירים של הלדים (וגם לא יודע במה זה עוזר לך) אבל להבא אם אתה רוצה ראש שקט תשווה מחירים.

פורסם

לקחת לבן אדם שעת עבודה מהעסק? גם אם הוא פועל נקיון, זה שווה 50 שקל. אם הוא מומחה או בעל נסיון בתחום כלשהו, זה כבר 100-200 ש"ח. ומה עם החלפים, תקורה, מיסים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפעמים עדיף לשלם טיפה יותר לבעל מקצוע מאשר שחאפר יתקין לך בקומבינות ויעשה נזקים בחשמל של הרכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

SlowRide, זה עובד גם לצד השני.

לפעמים דווקה זה שיכח ממך מחיר כפול יעשה עבודה חאפרית לעומת אחד אחר שיקח חצי מחיר ויעשה עבודה איכותית.

לשם דוגמא, רוב המוסכים המורשים (אלה שלי אישית יצא להיתקל בהם) עושים את עבודתם באיכות הירודה ביותר,

כל מוסך מקביל של בני דודינו, בו המחירים ברצפה, יעשה עבודה לא פחות, ואף הרבה יותר טובה ואיכותית.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נכון, אבל ידע וניסיון עולים כסף.

לדעתי לא צריך להתפתות ישר למי שמציע מחירי רצפה בלי לברר קודם על איכות העבודה שלו והמקצועיות שלו, כי זה הימור גדול. או שתיפול על אדם שעושה עבודה טובה במחיר הוגן (ויש כאלה) או שתיפול על חאפר שיעשה לך עבודה כל כך עלובה וזולה שלא תתן לו אפילו להתקרב לאוטו שלך שוב כדי לתקן את הנזקים שהוא עשה, גם בחינם.

ידוע שבסופו של דבר זול עולה ביוקר, ולא רק בתחום הרכב.

המסקנה שלי היא שלא צריך לרדוף אחרי הזול ביותר ולהתקמצן (מוסכי מדרכה וחלפים משומשים תוצרת סין), וגם לא לחפש את זה שמצהיר על עצמו כמומחה עולמי ולוקח בוכטות רק על זה שהוא מדבר אתך (מוסכים מורשים למיניהם). הולכים לפי המלצות של אחרים וניסיון אישי, בידיעה שעבודה איכותית לא מקבלים בחינם.

פורסם

לפעמים זה לא הידע אלא הגישה.

לא צריך להיות גאון כדי להתקין ניקלים ואפילו לא להתקין מערכת סטיראו או דיבטרית.

צריך מעט מאד ידע ובעיקר גישה של עבודה יסודית ולא חאפרית.

להבין שהכל צריך להיות מחובר כמו שצריך ולא לעקור את הפלסטיקה בכח רק בגלל "שזה לא יוצא".

לא לשרוט לך את הפח רק בגלל שלא שמת לב לכלים שלך וכו'

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה מתכוון למקצועיות. מקצוען לא יזיק לרכב תוך כדי עבודה.

• תוכן חדש...