Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי רפידות ברכב ולאחר מכן שמתי לב לתותבי המשולש שהם נראים לי קרועים/יבשים

<a href=582.jpg' alt='582.jpg'>

עכשיו במידה וכן ראיתי שעלות תותב מאוד יקר

מה החשיבות של תותב פגום?.

אפשר למשוך עם זה?

פורסם

תותב יבש, קרוע או פגום יוביל לחופשים במתלה, ומשם לפגיעה בהתנהגות של הרכב ולעתים גם ביכולת ספיגת המהמורות שלו. כמו"כ, תותב לא תקין יכול לגרום גם לשחיקה לא זהה בצמיגים ולנטיית הרכב הצידה בהאצה ו/או בלימה.

קשה לי לשפוט מהתמונה הזאת האם התותב אכן פגום, אם כי הוא אכן נראה מעט יבש. עדיף לתת למכונאי לאבחן את מצבו, ואם הוא אכן דורש החלפה רצוי לעשות זאת ללא דיחוי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם אתה מיתכוון רק לסדקים הקטנים שאנו רואים בתמונה התחתונה אז עזוב את זה בשקט, זה יכול להחזיק עוד המון זמן במצב שכזה. אם יש קרעים שבתמונה לא ניתן לראות ואתה מזהה גש לבעל מיקצוע שיביט לעומק יותר.

פורסם
אם אתה מיתכוון רק לסדקים הקטנים שאנו רואים בתמונה התחתונה אז עזוב את זה בשקט, זה יכול להחזיק עוד המון זמן במצב שכזה. אם יש קרעים שבתמונה לא ניתן לראות ואתה מזהה גש לבעל מיקצוע שיביט לעומק יותר.

הייתי אצל בעל מקצוע הוא לקח לום ודחף בין המשולש לחיבור התותב והזיז אותו ואמר לי שהוא גמור

האם ככה בודקים?

פורסם

תותב הגומי אכן נראה קרוע, אם תמשיך לנסוע כל אתה תתחיל לחוות חוסר יציבות של הרכב, במיוחד בזמן האצה או בלימה וגם רעשים.

מומלץ לטפל בהקדם.

באיזה רכב מדובר ואם נאמר לך אם ניתן להחליף את התותב בנפרד או רק את כל המשולש?

פורסם

באיזה רכב מדובר ואם נאמר לך אם ניתן להחליף את התותב בנפרד או רק את כל המשולש?

מדובר ביונדאי קופה 2005

נאמר לי שאפשר להחליף את התותב אבל עדיף להזמין משולש משופץ (לא חדש)

• תוכן חדש...