Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מבקש את עזרתכם ברעיונות לקידום העסק של אשתי :wink:

אשתי, שתחיה, למדה עיסוי רפואי ועם השנים התפתחה לכיוונים שונים בתחום הרפואה המשלימה (רפלקסולוגיה, עיסוי תינוקות, עיסוי לנשים בהריון, קיניזיוטייפ, כוסות רוח, הידרותרפיה, ג'אהרה וכו' - בקיצור אשת אשכולות :lol:).

יש לציין כי היא מטפלת בנשים בלבד ויש לה ידי זהב (היא מוכנה לטפל גם בגברים אך רק אם היא מכירה את האישה או שזו מתנה שניתנת ע"י האישה והאישה נמצאת בבית בזמן הטיפול וכו').

בעברה ניהלה ספא בת"א (דואו ספא - מול מלון דן ת"א)

היא מוגדרת ברשויות המס כעוסק פטור והקימה את העסק לפני כשמונה שנים.

את הטיפולים שלה היא מעבירה בבית הלקוח או בקליניקה שלה אצלנו בבית.

כשגרנו במרכז לא היתה לה כל בעיה שיווקית ולמעשה היא כלל לא היתה צריכה לשווק את עצמה והלקוחות פשוט זרמו אליה מפה לאוזן והיא הרוויחה יפה ואפילו שכר גבוה ממני. היא שילבה בין היותה שכירה בספא לבין הטיפולים הפרטיים.

אין כל ספק שהכסף ה"גדול" נמצא בטיפולים הפרטים (150-200 ש"ח לשעה) לעומת הטיפולים בספא (משלמים שקל לדקה - כלומר טיפול של שעה = 60 ש"ח, אם אין טיפולים - אין כסף).

לפני כשנה וחצי עברנו דירה לקריות (חזרה למקורות) ולצערי כמות העבודה שלה ירדה דרסטית בעקבות המעבר (מסיבות מובנות) והיא נאלצה לפנות לאפיקים נוספים ולעבוד כשכירה יומיים בשבוע בחדר כושר על מנת שיהיה לנו עוגן קבוע (הכנסה חודשית של כ-1500 ש"ח בחודש. יש לציין כי היא לא נהנית בעבודתה כמדריכת חדר כושר ומאוד אוהבת לטפל במגע.

כמו כן, בעוד שלושה חודשים אנחנו עוברים שוב דירה ומתמקמים ביקנעם (ובכך יגמרו מעברי הדירה, אני מקווה)

היינו מוכנים לירידה בהכנסות מהעסק אך לא צפינו כי יהיה קשה כל כך.

בשלושת החודשים הראשונים של המעבר כמעט ולא היו לה טיפולים בצפון ומה שהחזיק אותנו מעל המים היה העבודה השכירה שלה בספא והעבודה בחד"כ. כמו כן, פעם בשבוע היא נוסעת למרכז לטיפולים של לקוחות קבועות בהרצליה באופן פרטי (בין 3-4 בנות).

במהלך החודשים ניסינו לשווק אותה במגוון דרכים (פלאיירים שהוכנסו למעטפה עליה נכתב "במיוחד בשבילך", גרופון, פרסומים שונים בפייסבוק ורישום באתרי ספא שונים).

עכשיו היא החליטה להיכנס חזק בקטע השיווקי בתקווה להגביר את מספר הטיפולים הפרטיים.

היא הקימה מסד נתונים של כל לקוחותיה ושולחת להם סמסים עם מבצעים לחגים, לימי הולדת וכו', נרשמה לקורס של מט"י שמתמקד באיך לשווק את העסק, אנחנו ממשיכים לחלק את הפלאיירים, היא יצרה קשר עם מספר בעלות עסק לטובת שיתופי פעולה (למשל מדריכת נשים בהריון דתיות שתיתן למאת הלקוחות שלה שוברי הנחה של 50 ש"ח, שיתופי פעולה עם גננות וכו').

כמו כן, היא יוצאת במבצע שבו כל אישה שתשווק אותה ותגרום לארבעה מחברותיה להגיע לטיפול, תקבל טיפול בחצי מחיר.

אני אשמח לשמוע את דעתכם ועצתכם כיצד לשווק אותה בצורה הטובה ביותר ובכלל את עצתכם באופן כללי על העסק.

תודה לעונים. :-P

פורסם

אנסה לזרוק כמה רעיונות

א. לבנות אתר חינמי בWORDPRESS או בWIX

ב. לפרסם בפורומים, אתרי "מקצועי" שממליצים על אנשים מקצוע. ולפעמים אם צריך גם לשלם קצת על פרסום באתרים מתמחים בנושא.

ג. סטיקר על הרכב :) ובכל מקום שאפשר לפרסם כולל פייסבוק .

ד. אני יודע שההצעה הזו לא הכי מתאימה לכולם, במיוחד למשפחה עם ילדים קטנים, אבל אולי יש אפשרות לנסוע לפחות בחלק מהימים למרכז , להשלמת הכנסה. אני כבר 5 שנים מתנייד ברכבת (גם שכיר וגם עצמאי), גר בחיפה עובד בת"א. שעה וחצי על השעון מדלת לדלת של העבודה. ברכבת יש לך 60 דקות של פנאי , תלוי בשעות בהם אתה נוסע. לאחרונה מאז שנגמר הסיוט של ימי ראשון בבוקר בגלל שהעבירו את החיילים לאוטובוסים עד 9:00 , יש מקום לשבת. בשאר הימים תמיד יש לי מקום כי אני נוסע בשעות קבועות.

אז למי שלא יודע, אלפים נוסעים ברכבת ועובדים שנים במרכז, והשד לא כזה נורא.

היתרונות זה שכר גבוהה יותר ועבודה שספק אם היה אפשר למצוא קרוב לבית. כמו כן חוסכים על הוצאות מטורפות של יוקר המחייה במרכז. (בחו"ל תופעת היוממות עד שעתיים לכל כיוון זה דבר שבסטנדרט, כאן בארץ אנשים שואלים אותי איך אני עובד בת"א ומרימים גבות כאילו אני נוסע לאילת כל יום)

מי שמוכן לוותר ויש לו משהו יותר טוב, תפאדל.

והכי חשוב, תמליץ עליה גם כאן...כל ההודעה הזאת ואין לינק? :)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
אנסה לזרוק כמה רעיונות

א. לבנות אתר חינמי בWORDPRESS או בWIX יש לה אתר והיא מפורסמת בנוסף במספר נוסף של אתרי מטפלים במגע.

ב. לפרסם בפורומים, אתרי "מקצועי" שממליצים על אנשים מקצוע. ולפעמים אם צריך גם לשלם קצת על פרסום באתרים מתמחים בנושא.

ג. סטיקר על הרכב :) ובכל מקום שאפשר לפרסם כולל פייסבוק . דווקא היא מנסה להימנע מפרסום על הרכב מהסיבה שהפרסום ימשוך את מי שהוא לא אמור למשוך - כבר נעשתה טעות כזו כאשר היא פרסמה ביד2, כל מי שהתקשר היו גברים חרמנים ומגעילים.

ד. אני יודע שההצעה הזו לא הכי מתאימה לכולם, במיוחד למשפחה עם ילדים קטנים, אבל אולי יש אפשרות לנסוע לפחות בחלק מהימים למרכז , להשלמת הכנסה. אני כבר 5 שנים מתנייד ברכבת (גם שכיר וגם עצמאי), גר בחיפה עובד בת"א. שעה וחצי על השעון מדלת לדלת של העבודה. ברכבת יש לך 60 דקות של פנאי , תלוי בשעות בהם אתה נוסע. לאחרונה מאז שנגמר הסיוט של ימי ראשון בבוקר בגלל שהעבירו את החיילים לאוטובוסים עד 9:00 , יש מקום לשבת. בשאר הימים תמיד יש לי מקום כי אני נוסע בשעות קבועות.

אז למי שלא יודע, אלפים נוסעים ברכבת ועובדים שנים במרכז, והשד לא כזה נורא.

היתרונות זה שכר גבוהה יותר ועבודה שספק אם היה אפשר למצוא קרוב לבית. כמו כן חוסכים על הוצאות מטורפות של יוקר המחייה במרכז. (בחו"ל תופעת היוממות עד שעתיים לכל כיוון זה דבר שבסטנדרט, כאן בארץ אנשים שואלים אותי איך אני עובד בת"א ומרימים גבות כאילו אני נוסע לאילת כל יום) היא נוסעת פעם בשבוע למרכז עם הרכב ללקוחות הקבועות שלה בהרצליה. היא חייבת ליסוע ברכב מכיוון שיש לה מיטת עיסוי גדולה והיא חייבת לקחת אותה איתה לבית הלקוחה.

מי שמוכן לוותר ויש לו משהו יותר טוב, תפאדל.

והכי חשוב, תמליץ עליה גם כאן...כל ההודעה הזאת ואין לינק? :)

הייתי מפרסם לינק של האתר שלה כאן אך אני חושב שזה עובר על חוקי הפורום ולכן אמנע אלא אם כן אקבל אוקיי מהמנהלים.

פורסם

לא יודע אם זה ינחם אותך, אבל באופן כללי המצב לא טוב ואני כניראה לא מחדש לך.

אנשים שלא מרווחים משכורות של 20K בחודש ממעיטים לאחרונה להתפנק אצל נותני שירות כאלה ואחרים.

ההכנסות היום של שכירים מספיקות בקושי רב לתשלומי החובה, וכתוצאה תשלומי "המותרות" מצטמצמות משמעותית בהתאם.

וכתוצאה מכך, גם בעלי העסקים ניזוקים וגם הם ממעיטים ללכת לנותני שירות אחרים בהתאם. זה פשוט שרשרת.

לכן מרגישים נותני השירות ירידה בהכנסות ובביקוש.

זאת הסיבה כניראה שכשגרתם במרכז הייתה יותר עבודה , סביר להניח ששם הלקוחות היו עמידות יותר ובעלות כיס עמוק יותר.

אל מול מקומות צפוניים כמו קריות או יקנעם ובצפון בכלל.

איך שלא יהיה , זה מורגש . אצל כולם. המון אנשים היום מחפשים דילים זולים משמעותית,בונוסים,הטבות ומתנות. את הכסף האמיתי הם צריכים לשלם על הגזרות שהמדינה מנחיתה שנה אחרי שנה.

אין דבר בעולם שיותר חורה לי מלשמוע או לראות אדם המתעסק בענף מסוים מסיבות אמיתיות המורכבות מאהבה למקצוע, שאיפה לטוב ביותר ושירות אדיב. אני באופן אישי מוכן לשלם בעבור זה. הבעיה שלא כולם חושבים כך. או שוב, שהמציאות מכריחה אותך לחשוב אחרת.

מאחל לכם הצלחה, ופרנסה טובה. :wink:

פורסם

שתיכנס לפורומים של נשים ושל הורים כגולשת מן המניין ועם הזמן הגולשות יכירו אותה וכבר ישמעו ויפנו אליה לקוחות.

כמו כן שתנסה ליצור קשר עם טיפת חלב ואולי להעביר קורס עיסוי תינוקות שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

פייר? האתר נוראי.

קח את העצה שכתבו פה - כמה שעות עבודה על Wix או על Wordpress יעשו נפלאות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...