Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

סטאז לרואה חשבון מקומות מומלצים


POHUIST
שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי לכולם,

 

השאלה וההמלצות בשביל אישתי...(אז תודה ממנה מראש)

 

אישתי סיימה כבר לפני שנתיים את התואר שלה ועד עצם היום הזה צברה סטאז של שנה (ונסיון של שנתיים), כל פעם היא מגיע למקומות פשוט מגעילים שמתייחסים אליה ולכל הסטזרים בצורה מגעילה, אני לא מדבר על משכורות נמוכה ושעות עבודה (זה משהו שאפשר להבין שמצפים מסטזר) אלה התנהגות משפילה דיבור משפיל,

ברגע זה אישתי עובדת בתור מנהלת כספים בחברת הייטק - והתכנון לעזוב בגלל שהמנכ"ל לא מספק את הסטאז שהבטיח, ברגע שהוא קיבל אותה לעבודה הבטיח סטאז דרך הרוח שלו וכמובן לא מקיים את העניין.

 

אז הוחלט לעזוב ולסיים את הסטאז הזה סוף סוף,

 

אני ישמח להמלצות לחברות רוח מומלצות ואולי כאלה שאתם יודעים שמחפשים עובדים.

 

תודה!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, בגדול הכל תלוי במה אישתך רוצה לעסוק לאחר סיום הסטאז'. כלומר האם היא מתכננת לחזור למקום העבודה שלה בתור רו"ח או שהיא מתכננת לעבוד במקום אחר?

 

אני מניח שהיא יודעת שהתמחות במשרד גדול אינה דומה להתמחות במשרד בינוני-קטן.

 

במשרדים הגדולים מדובר במשרדים עם מאות אנשים, עם מחלקה שלמה שמתעסקת רק עם המתמחים ושם סביר להניח שהיחס לא יהיה אישי וחם, אלא מדובר במין "מפעל" למתמחים. כמובן שהכל תלוי עם איזה אנשים אתה נופל. אינני יודע בת כמה אשתך, אבל כנראה שלהתמחות שם לא ממש יתאים לה, מכיוון שמדובר במקומות שעושים סינונים מאוד כבדים (וארוכים ומסורבלים) כגון מבחני אישיות + מבחנים פסיכוטכניים, דינמיקה קבוצתית וכו'. כמו כן השעות ארוכות והמשכורת לא מתגמלת (כפי שאמרת - כמצופה ממתמחה).

 

הייתי ממליץ לה לחפש משרד בינוני שנוטה לכיוון הקטן, שם לנסיון שהיא צברה יהיה יותר משמעות והוא לא יהווה מכשול, וככל הנראה יקחו אותה יותר ברצינות.

 

בקשר למקומות פנויים אין מנוס אלא להתחיל לשלוח מיילים \ פקסים \ להרים טלפונים. יש מאות משרדים.

 

רשימה מפורטת ניתן למצוא כאן http://staj.co.il/?page_id=379

 

בהצלחה שיהיה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאחל לה בהצלחה, אני באותה סירה, סיימתי את הלימודים ואני מחפש משרד להתמחות (אם מישהו מכיר זה הזמן :wink: ) ולצערי אין בכלל הענות מצד המשרדים - ממה שאני שומע יש עודף היצע של מתמחים.

 

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...