Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי SIII או HTC ONE X?

ceyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל שתתעסק פחות עם המערכת המקורית ותחליף רומים, כך הסיכויים לריסטים ובעיות במהירות תגובה יהיו אפסיים, במיוחד בדור החדש של המכשירים .

למעשה לא רואה היום הרבה סיבות להחליף רום באנדרויד, כל עוד יש תמיכה מלאה בעברית ויישור לימין.

שאר הדברים אפשר לקסטם לבד, יש אפילו אפליקציות פרוצות במארקט פרטי בשם APTOIDE (אפשר למצוא את האפליקציה עצמה במארקט המקורי).

SEAT LEON TSI 1.2 2012

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הרומים ש XDA מציעים לרוב טובים יותר בהרבה מהרומים הרשמיים.

אני כרגע שבועים עם ה HTC ONE X ואני נהנה ממנו ביותר, לעומתו הגלאקסי 3 התלבטתי הרבה ביניהם והחלטתי על ה HTC, גם מבחינת איכות מכשירים שבזה תמיד HTC מנצחת, הגוף עשוי פוליקרבוניט לעומת הפלסטיק שהגלקסי עשוי, כמובן שאם את שניהם תפיל רוב הסיכויים שהמסך ינזק אין לאן לברוח מזה. הגלקסי מרגיש לי פלסטיקי ועדין מדי, המסך של ה ONE מדהים, ה PPI מעולה משהו כמו 312, הסוללה בסדר גמור אני מסתדר איתו בכיף יום יומיים של עבודה, כמו שאמרו יש המון אפליקציות ברקע שעובדות שצריך להעיף אותן.

מסך גלקסי הוא 4.8, HTC הוא 4.7, לי אישית אין משמעות בין השניים.

ב SG3 יש 2 GB של RAM לעומת ה ONE X שיש 1, תאמת? שאני לא יודע אם צריך כזו כמות.

כמו כן שרציתי לקנות את המכשירים הנ"ל היה הפרש של יותר מ 500 ש"ח על הגלאקסי, ממש לא שווה את זה לטעמי.

ובנוסף יש קהילת משחקים מיוחדת של NVIDIA למעבד ה TEGRA שקיים ב ONE X עם משחקים מעניינים, אני תאמת חורש על ה DEAD ZONE של זומבים כאלו..מדליק וגרפיקה מעולה.

נ.ב - ממליץ שברגע שקנית מכשיר אם אתה אוהב לשמור עליו, לקנות מגן מיוחד בשם OTTERBOX אפשר מהאיביי בחצי מחיר לעומת הארץ, אני אחד שאוהב לראת את המכשיר שלו ולהנות ממנו, וה ONE מהמם בלבן לעומת השחור.

שמתי עליו מדבקה מיוחדת שזה כמו SKIN שמגנה משריטות על המכשיר, של חברת EXTREMEGUARD (יש עוד המון כמו ZAGG וכדומה), קיים אגב גם ל SG3.

Opel Adam S 2017

פורסם
ה

ב SG3 יש 2 GB של RAM לעומת ה ONE X שיש 1, תאמת? שאני לא יודע אם צריך כזו כמות.

האמת שזה דווקא שיקול די משמעותי.

כבר היום - ICS תופסת 500-600 מגה עם הרום המקורי של SGS ו HTC.

אני מאמין שעם התקנת AOSP זה יכול לרדת לחצי אבל עדיין, זכרון זה משהו חשוב.

אגב, אחד מהתירוצים של החברות למה הן לא משדרגות את מערכות ההפעלה למכשירים ה"ישנים" שלהם הוא חוסר בזכרון.

פורסם
עד כי כך הנקסוס עדיף? למרות היכולות הטכנית הנחותות? אני מבין את יתרון הגוגל -פון. אבל עדיין, עדיף טכנית על מעבדי הארבי ליבות? אני לא רוצה לקנות טלפון ואס להתבאס כאשר עוד שנה יתבצע שינוי מהותי שבשבילו אני אשכרה יצטרך לשדרג שוב. הבעיה (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) היא שכרגע אני לא מוצא חדשות או שמועות שמצליחות לשכנע אותי על נחיצות הטגרה 3 לדוג מעבר למשחק שיצא עכשיו שהוא בלעדי לטגרה.

נראה שמבחינת צרכנית, אין סיבה אמיתית לרכישה של הגל האחרון של הטלפונים.

כן, עד כדי כך הנקסוס עדיף. אין שום מקום שתרגיש שהוא איטי מדי, ובשימוש יומיומי כוח העיבור העדיף בONE X והSGSIII מתקזז עם החרא שדחפו למערכת ההפעלה שלהם. חוויית השימוש בסמארטפון סובבת סביב תוכנה, לא חומרה (ע"ע אפל), ובזה אי אפשר לנצח את התוכנות הסטוק של גוגל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לSGS3 יש 1 GB זיכרון ולא 2.

זה מספיק בהחלט ולא מתקרב בכלל לסיום בשום שימוש.

נכון - 2GB זה בגרסה האמרקאית של הSGSIII, שמגיעה גם עם מעבד כפול ליבות של קוואלקום במקום המרובע של סמסונג.

הגרסה האירופאית זה 1GB. כשאתם קוראים ביקורות, שימו לב שמדובר בגרסה הנכונה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ואוו , חידשתם לי המון לגבי ההבדלים בין הגירסאות.

ההבדלים ממש משמעותיים (העפתי מבט על הSPECים גם הGPU שונה מהותית).

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
האמת שזה דווקא שיקול די משמעותי.

כבר היום - ICS תופסת 500-600 מגה עם הרום המקורי של SGS ו HTC.

אני מאמין שעם התקנת AOSP זה יכול לרדת לחצי אבל עדיין, זכרון זה משהו חשוב.

אגב, אחד מהתירוצים של החברות למה הן לא משדרגות את מערכות ההפעלה למכשירים ה"ישנים" שלהם הוא חוסר בזכרון.

סתם שתדע למכשיר הישן שלי שהוא HD2 היה 411 מגה זכרון, ICS עבד מצויין ולקח משהו כמו 250-350 מגה.

המכשיר עדיין עובד אגב.

נכון - 2GB זה בגרסה האמרקאית של הSGSIII, שמגיעה גם עם מעבד כפול ליבות של קוואלקום במקום המרובע של סמסונג.

הגרסה האירופאית זה 1GB. כשאתם קוראים ביקורות, שימו לב שמדובר בגרסה הנכונה.

את זה לא ידעתי, תודה על ההברקה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

אגב לשוקלי הנקסוס: תביאו בחשבון שהספיקר שלו וגם השמע באוזן חלשים יחסית.

אין מצב שתשמעו אותו מצלצל מהתיק בקניון הומה, או שתדברו ממסיבת ריקודים.

ווליום פלוס פותר את בעיית הצלצול רק חלקית, אבל גם ככה המכשיר מדהים ועושה הכל בחלקות בלתי מורגשת, המחיר מעולה ורק צריך כרטיס sd שקצת חבל שאין.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
סתם שתדע למכשיר הישן שלי שהוא HD2 היה 411 מגה זכרון, ICS עבד מצויין ולקח משהו כמו 250-350 מגה.

גם לי יש 450 בערך. ICS עובד סבבה אבל JB כבר מקרטעת במיוחד כשמתקינים הרבה אפליקציות ומנסים להשתמש בהם...

אין מה לעשות. זה כמו להריץ WIN 7 עם 1 גיגה זיכרון.

זה יעבוד אבל לא בדיוק.

פורסם

יש לי את ה one X.

מכשיר מעולה, לפניו היה לי את ה desire HD שנגנב.

השיפור בין המכשירים כל כך דראסטי, כמעט בכל היבט.

אגב, בהתחלה קיבלתי מכשיר עם כתם צהוב והוא הוחלף לי באחד חדש.

זה עם הכתם היה בעייתי בטירוף, נתקע וקרטע.

אבל זה החדש פשוט פצצה, מריץ לי את הרדיו DI על הפרימיום + waze + עוד כמה דברים קטנים ברקע בלי לחשוב פעמיים.

הסוללה בהתחלה שרדה לי רק 10-11 שעות, אבל עכשיו (אחרי חודש), היא מחזיקה לי 16-14 שעות עם הרבה גלישה באינטרנט + songpop ובלוטות' וכו.

לא היה לי את הGS3 בשביל להגיד מה יותר טוב, אבל אני יכולה להגיד שאני לא מצטערת בכלל שקניתי את ה ONE X

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
הסוללה בהתחלה שרדה לי רק 10-11 שעות, אבל עכשיו (אחרי חודש), היא מחזיקה לי 16-14 שעות עם הרבה גלישה באינטרנט + songpop ובלוטות' וכו.

הנתונים האלו של הסוללה הם עם JuiceDefender ?

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
אגב לשוקלי הנקסוס: תביאו בחשבון שהספיקר שלו וגם השמע באוזן חלשים יחסית.

אין מצב שתשמעו אותו מצלצל מהתיק בקניון הומה, או שתדברו ממסיבת ריקודים.

ווליום פלוס פותר את בעיית הצלצול רק חלקית, אבל גם ככה המכשיר מדהים ועושה הכל בחלקות בלתי מורגשת, המחיר מעולה ורק צריך כרטיס sd שקצת חבל שאין.

לגבי הנקסוס.

חוץ מזה שגוגל תומכים בו מבחינת העדכונים, מה היתרון שלו על sgs2? לפי מה שהבנתי זה די אותו מכשיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מסך בעל הפרדה גבוהה יותר (וגם גדול יותר)

המעבד הוא לא אותו מעבד

אין כפתורי חומרה

אני מניח שיש עוד הבדלים כמו מצלמה, זכרון וכו'... צריך לעשות השוואה מסודרת, אבל בעיקרון מדובר על דור אחד מעל SGSII

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
הנתונים האלו של הסוללה הם עם JuiceDefender ?

לא נגעתי בהגדרות, המכשיר עדיין מקורי בלי שום עזרים או שינויים בהגדרות האלה.

אבל לראשונה מזה שנתיים שכשאני קמה ב9-10 בבוקר, אני לא דואגת אם תהיה לי מספיק סוללה עד שאסיים את העבודה ב 00:30 בלילה.

אני הולכת לישון בסביבות 1-2 בלילה עם 9%.

הפאביה נמכרה.:-(

• תוכן חדש...