Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי SIII או HTC ONE X?

ceyal
שימו לב! השרשור הזה בן 4102 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב למשכימי הקום.

בהנחה שאני יכול לבחור מהעבודה אחד משני החברים הנ"ל (לא משלם) - מה הייתם בוחרים?

ההעדפה שלי היא מסך טוב, GPS שעובד, מצלמה טובה, קהילת מפתחים פעילה ואפשרויות עדכונים עתידיים.

כמו כן אפשרות פתיחה של הBOOT חשובה.

אשמח לשמוע מבעלי המכשירים.

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אני הלכתי על ה One X, איתו כבר שבועיים ומאוד מרוצה.

בלי סיבות מתחכמות יותר מדי, פשוט מרגיש לי טוב יותר ביד, עיצוב עדיף (בעיניי), הSense מעולה, ותכל'ס- לי אישית הוא חסך איזה 1000 ש"ח.

בגדול המכשירים דיי מקבילים, למרות שמתוך ארבע חברים שהשתדרגו לאחרונה- אחד בחר בSIII ושלושה אחרים בOne X.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקירות מקצועיות והשוואה ביניהם יש לך אינסוף

החסרון המהותי בONE X היא שלא ניתן להחליף לו סוללה (מילואים ונסיעות לחול)

הS3 מעט מהיר יותר (עפי מבחני בנצ'מארקינג)עם כמה פיצ'רים עדכניים, אך הגימור ואיכות החומרים שלו נופלת לטעמי מהHTC (עשוי פוליקרבונט לעומת הS3 שמרגיש יותר פלסטיקי)

עדיף להחזיק קצת את 2 המכשירים ביד ולשחק איתם לפני שאתה בוחר

הדרישות שלך בסיסיות מאוד מהמכשיר, שניהם יתנו לך את מה שביקשת עם קהילות פעילות בנושא עדכונים.

מומלץ לקרוא את הסקירה הבאה (יש 2 עמודים), הם עומדים כאן על כמעט כל נקודה שקיימת ב2 המכשירים.

http://www.trustedreviews.com/opinions/samsung-galaxy-s3-vs-htc-one-x_Page-2

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם היום הייתי הולך להחליף מכשיר אז הבחירה הייתה ב- HTC.

העניין הוא שברמות האלה - ולכל צורך סביר - שני המכשירים יעשו עבודה מעל ומעבר.

לפיכך נותרה רק שאלה הטעם האישי - ואותו רק אתה מכיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריכת סוללה מוגזמת יכולה לקרות בגלל: בהירות שמקוונת על 100% (לא חייבים כשנמצאים בחדר אלא תחת שמש חזקה), GPS שמופעל קבוע ונכנס לפעולה באפליקציות שקשורות לא רק לניווט , הגדרה שהDATA יבצע קריאות REAL TIME במצב STANDBY - כלומר בזמן שהטלפון בכיס , הWHATSUP יקרא לך בדיוק בשניה שהצד השני שלח הודעה .

כמו כן אם הוא התקין ROM לא מקורי , יש סיכוי שמערכת ההפעלה והרדיו המובנה אוכלות סוללה.

אפליקציות שלא משתמשים בהם ועובדות קבוע ברקע גם כן גומעות סוללה לחינם.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המסך של הone x יותר טוב לדעתי.

גם הסידור כפתורים שלו טיפה עדיף.

את התוספות של שניהם על הרום המקורי של גוגל אני לא סובל (זו נבלה וזו טרפה)

תמיכת קהילה יותר גדולה בצד פיתוח אפליקציות יהיה כנראה לסמסונג.

מצד שני - htc מעדכנים טיפה יותר מהר את המכשירים שלהם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החסרון המהותי בONE X היא שלא ניתן להחליף לו סוללה (מילואים ונסיעות לחול)

לא ניתן להחליף סוללה ברמת המשתמש?

אם מחר הסוללה נדפקת אז אני מניח שטכנאי כן יכול להחליף סוללה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקשר לסוללה, אני מניח שגם את תוכל להחליף. היא פשוט לא נגישה ללא מברג. אני דיין מתווכח עם עצמי בקשר לכל לשניהם ושוקל עדיין בכובד ראש את נקסוס גלקסי.. אולי תהיה לי הפתעה בארה"ב, יש לי זמן עד אמצע ספט' להחליט. הבעיה הכי נוראית בגלקסי S זה הממשק הנוראי בבסיסו של ארונג' והעובדה המעט בעייתית שאני צריך לעשות רוט כדי להעיף את כל הבלוטוור ולהחליף לרום סביר (ICSSGS) אבל לפחות המכשיר עובד...

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הS3 מנצח ברוב התחומים. הייתי הולך עליו, מה גם שיש תלונות על יכולות המולטיטאסקינג הדלות של הHTC.

וכמובן שאם זה היה מכיסי הפרטי, אז רק גלקסי נקסוס.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד כי כך הנקסוס עדיף? למרות היכולות הטכנית הנחותות? אני מבין את יתרון הגוגל -פון. אבל עדיין, עדיף טכנית על מעבדי הארבי ליבות? אני לא רוצה לקנות טלפון ואס להתבאס כאשר עוד שנה יתבצע שינוי מהותי שבשבילו אני אשכרה יצטרך לשדרג שוב. הבעיה (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) היא שכרגע אני לא מוצא חדשות או שמועות שמצליחות לשכנע אותי על נחיצות הטגרה 3 לדוג מעבר למשחק שיצא עכשיו שהוא בלעדי לטגרה.

נראה שמבחינת צרכנית, אין סיבה אמיתית לרכישה של הגל האחרון של הטלפונים.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חיובי BAGIRA ברמת המשתמש החלפת סוללה מבטלת אחריות ודורשת גם קצת ניסיון חוץ ממברג. (הדרכה מיוטיוב וכאלה)

לא יודע כמה זה רלוונטי לפותח השרשור שיקבל טלפון עם אחריות מהחברה, ואם מתקלקלת סוללה יש לו אחריות.

אך אם קנית מכספיך ויש לך אחריות בארץ, יהיה חבל לסכן את האחריות.

הבעיה מתחילה שאתה נמצא באזור ללא מטען, וחייב סוללה. אני אישית עם HTC DESIRE HD היום, סוחב איתי 2 סוללות למילואים ולנסיעות עבודה לחו"ל. אבל הסוללה שלי היא 1200MAH , הסוללה של הONE אמורה להחזיק יותר , משהו כמו יום שלם של שימוש אינטנסיבי , ועדיין אם היתה האפשרות לסוללה נוספת שאפשר להחליף בקלות (כמו בS3) מבחינתי זה יתרון משמעותי (לא יודע אם מצדיק לוותר על המכשיר אבל זה חסרון של הONE לטעמי)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים תודה רבה על התגובות.

אני הלכתי על ה One X, איתו כבר שבועיים ומאוד מרוצה..

שמעתי על בעיות מסך (כתמים) ובעיות עם ה WIFI. איך זה אצלך?

עם כל ההערכה שלי ל HTC אבל הפעם הם הפסידו! קח את ה galaxy s3

אתה יכול לומר למה?

המסך של הone x יותר טוב לדעתי.

גם הסידור כפתורים שלו טיפה עדיף.

את התוספות של שניהם על הרום המקורי של גוגל אני לא סובל (זו נבלה וזו טרפה)

תמיכת קהילה יותר גדולה בצד פיתוח אפליקציות יהיה כנראה לסמסונג.

מצד שני - htc מעדכנים טיפה יותר מהר את המכשירים שלהם.

ליביו

תודה זה מה שרציתי לשמוע. SMASUNG זונחים את המכשירים שלהם במעבר דור. ובכלל אני אוהב להיות שונה. לא רץ אוטומטית לקנות מה שכולם קונים.

האמת, הדבר שהכי חשוב לי לפני הכל זה מהירות התגובה. אם אני עסוק בשיחה ורוצה לפתוח יומן או לחפש איש קשר, חשוב לי שזה יהיה במהירות ולא יגרום למכשיר להתקע או לאתחל את עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Maor Bracha הלך על הONE X.

הוא איתו כבר שבועיים ומאוד מרוצה.

בלי סיבות מתחכמות יותר מדי, פשוט מרגיש לו טוב יותר ביד, עיצוב עדיף (בעינייו), הSense מעולה, ותכל'ס- לו אישית הוא חסך איזה 1000 ש"ח.

בגדול המכשירים דיי מקבילים, למרות שמתוך ארבע חברים שהשתדרגו לאחרונה- אחד בחר בSIII ושלושה אחרים בOne X.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...