Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי SIII או HTC ONE X?

ceyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לפני רכישה של HTC ONE X לאשה (מתנה ליום הולדת, ששששש, אל תגלו לה).

האם צריך להזהר ממשהוא לפני שקונים?

יש יבוא מקביל?

זאת ההצעה הכי זולה בזאפ, תקין? חשוד?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגדול מדובר במכשיר מצויין,המכשירים של HTC מאוד אמינים,רכשתי את ה-HTC הראשון שלי בגו מובייל והשרות שם על הפנים,מאז 4 מכשרים נרכשו ב-וי מובייל ואני מאוד מרוצה מהשרות,בתור חסיד של HTC אני חושב שזה שאי אפשר להחליף סוללה למכשיר זה חיסרון גדול מידי בישבילי ולכן אני לא היתקדמתי ל-ONE מה- sensation , ה-S3 של סמסונג עדיף אבל הוא גם עולה כמה מאות יותר לשיקולך.

פורסם
העובדה המעט בעייתית שאני צריך לעשות רוט כדי להעיף את כל הבלוטוור ולהחליף לרום סביר (ICSSGS) אבל לפחות המכשיר עובד...

אם כבר, CM9.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

טוב. אז ככה. המכשיר היה פעמיים אצל אורנג'. פעם ראשונה מתחמם כאילו אין מחר, פעם שנייה אין GPS. אתחלתי את המכשיר לגמרי (SGS I) ושמתי SGSICS ולאחר מכן איתחול מלא נוסף וCM9 סטייבל בילד. ועדיין, המכישר מקרטע, שותה בטרייה בGPS ברמה שמטען רכב לא מצליח להביא לטעינה אלא לפריקה איטית ועדיין, מתחמם ברמה שאני לא יכול לשים כרטיס זכרון. מבלי שישאף לי חור בכיס. בהתשחב בעובדה שאורנג' לא מצליכים לסדר את העניין, ואין לי עניין לרדוף אחריהם אני ארכוש מכשיר בארה"ב. ככל הנראה או GALAXY NEXUS או SGS3. לא בטוח עדיין. ההבדל אקוטי במחיר. אבל נקודת המוצא שלי היא שרכישה של הSGS3 תביא נחת מספיק זמן לעומת הנקסוס שכנראה מקבל יורש בספטמבר או משהו כזה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אני ממש לפני רכישה של HTC ONE X לאשה (מתנה ליום הולדת, ששששש, אל תגלו לה).

האם צריך להזהר ממשהוא לפני שקונים?

יש יבוא מקביל?

זאת ההצעה הכי זולה בזאפ, תקין? חשוד?

אני הזמנתי מ handtech.co.uk - יצא בערך 2250 ש"ח בארץ אחרי משלוח.

מומלץ.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
3300 ב-KSP.

מעבר לשדרוג בחומרה והתוכנה מה-S2, ניכר שינוי בגישה של המכשיר, כאשר יש אפקט מים ושכשוך במסך הנעילה, הפינות של המכשיר מעוגלות, יש צליל ציוץ ציפור בהודעה חדשה...:-D

אכן משהו ששווה עוד 1100 ש"ח L"*:)

משכנתא זה קל

פורסם
טוב. אז ככה. המכשיר היה פעמיים אצל אורנג'. פעם ראשונה מתחמם כאילו אין מחר, פעם שנייה אין GPS. אתחלתי את המכשיר לגמרי (SGS I) ושמתי SGSICS ולאחר מכן איתחול מלא נוסף וCM9 סטייבל בילד. ועדיין, המכישר מקרטע, שותה בטרייה בGPS ברמה שמטען רכב לא מצליח להביא לטעינה אלא לפריקה איטית ועדיין, מתחמם ברמה שאני לא יכול לשים כרטיס זכרון. מבלי שישאף לי חור בכיס. בהתשחב בעובדה שאורנג' לא מצליכים לסדר את העניין, ואין לי עניין לרדוף אחריהם אני ארכוש מכשיר בארה"ב. ככל הנראה או GALAXY NEXUS או SGS3. לא בטוח עדיין. ההבדל אקוטי במחיר. אבל נקודת המוצא שלי היא שרכישה של הSGS3 תביא נחת מספיק זמן לעומת הנקסוס שכנראה מקבל יורש בספטמבר או משהו כזה.

זה מה שקורה למי שקונה מאורנג' או מכל ספקית חברה ישראלית בעל "תוספות" לרום מתוצרתן. (מעבר לזה שכנראה שילמת משהו כמו 5000 ש"ח על המכשיר.)

אני קניתי פרטית, המכשיר אכן מתחמם (כמו כל מכשיר רגיל), היתה בעיה ספציפית של באג שגרם להתחממות אבל היא נפתרה לאחר עדכון תוצרת HTC (אתה מעדכן אוטומטית דרך לשונית ה ABOUT)

אני הזמנתי מ handtech.co.uk - יצא בערך 2250 ש"ח בארץ אחרי משלוח.

מומלץ.

היה לך מזל שלא נתפסת במכס?

Opel Adam S 2017

פורסם

היה לך מזל שלא נתפסת במכס?

להפתעתי (או שלא) המכשיר מגיע בקופסא הקטנה המקורית שלו, היא ארוזה בתוך כמה שכבות של פצפצים, כל זה נכנס לתוך מעטפה גדולה מרופדת בפצפצים (מהסוג ששולחים בו בגדים בד"כ) ואת הרווחים בין לבין מילאו בפצפצים חופשיים.

בקיצור, מבחוץ זה נראה והרגיש כמו חבילת חולצות זולות.

מעבר לזה, הם לא הדביקו invoice על החבילה, אלא רק את השם והכתובת שלי, בלי מחיר ובלי הצהרת מכס:shock:

מחברים שהזמניו דרכם וגם דרך clove זאת שיטת הפעולה שלהם כנראה...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז למי שכסס ציפורניים במתח:wink::lol:

הגיע היום הבחור החדש - SIII

להגיד לכם את האמת? הוא גדול מידי...

אבל חוץ מזה, הרבה יותר נוח להחזיק ביד מה SII, וזה המכשיר הראשון שאני מקבל איתו נעילה של 16 לווינים בתוך 5 שניות.

מצלמה מדהימה, מהיר מאד, סופסוף החזירו את ה LED בראש המכשיר כדי לסמן הודעות/שיחות שלא נענו.

תודה לכולם על העזרה.

כבר הותקן ROOT ו CWM...

2012-09-03 13 35 09_cr.jpg

• תוכן חדש...