Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלקסי SIII או HTC ONE X?

ceyal
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לגבי הנקסוס.

חוץ מזה שגוגל תומכים בו מבחינת העדכונים, מה היתרון שלו על sgs2? לפי מה שהבנתי זה די אותו מכשיר

זה שגוגל תומכים בו בעדכונים ואתה מקבל רום נקי בלי שטויות - זה בפני עצמו זה המון.

יש לו יתרונות (מסך , מעבד טיפה , מודם סלולארי , NFC) ויש לו חסרונות (GPU , זיכרון טיפה יותר איטי ומצלמה פחות טובה) על הS2 , אבל הרום הנקי והעדכונים גורמים לזה שהוא בערך עושה סלטות סביב הS2 וימשיך לקבל עידכונים DAY 1 - כשהS2 יהיה פריט מוזאוני.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הרום הנקי והעדכונים גורמים לזה שהוא בערך עושה סלטות סביב הS2 וימשיך לקבל עידכונים DAY 1 - כשהS2 יהיה פריט מוזאוני.

אני מקווה שאתה צודק...

סה"כ העובדה שהם הרגו את ה-Nexus One והפסיקו לשדרג אותו לאחר 2.3 די מאכזבת, משום שהחומרה בוודאי יכולה לתמוך ב-ICS ומעלה (ולראייה, ניתן לראות דגמי low end של htc עם מעבד 600mhz שמגיע עם ics כברירת מחדל)

המינימום שהם יכלו לעשות זה להגיד "חבר'ה - הנה ROM נסיוני, אנחנו לא מבטיחים 100% תאימות, אבל אנחנו יודעים שאתם קהילה של מפתחים, וסומכים על שיקול דעתכם"

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אגב, הרבה מאד אנשים טענו (בצדק מבחינתי) שהעיצוב של ה S3 סתמי ומכוער.

מסתבר שסמסונג הפנימו את המסר ולפחות בגרסה הקוריאנית יש עיצוב חדש.

Galaxy-S3-Korean1.jpg

פורסם
לגבי הנקסוס.

חוץ מזה שגוגל תומכים בו מבחינת העדכונים, מה היתרון שלו על sgs2? לפי מה שהבנתי זה די אותו מכשיר

אתה מתכוון לNexus S (דור קודם) והGalaxy S. הם באמת היו דומים. הSGS2 שונה מהGalaxy Nexus: מעבד אחר (TI בנקסוס, סמסונג בSGS2; דווקא זה בSGS2 מהיר מעט יותר, 1.4GHZ לעומת 1.2GHZ), מסך אחר (4.65 לעומת 4.3 אבל בעיקר רזולוציה 1280x720 בנקסוס מול 800x480 בSGS2) וכו'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אני מקווה שאתה צודק...

סה"כ העובדה שהם הרגו את ה-Nexus One והפסיקו לשדרג אותו לאחר 2.3 די מאכזבת, משום שהחומרה בוודאי יכולה לתמוך ב-ICS ומעלה (ולראייה, ניתן לראות דגמי low end של htc עם מעבד 600mhz שמגיע עם ics כברירת מחדל)

המינימום שהם יכלו לעשות זה להגיד "חבר'ה - הנה ROM נסיוני, אנחנו לא מבטיחים 100% תאימות, אבל אנחנו יודעים שאתם קהילה של מפתחים, וסומכים על שיקול דעתכם"

הסיבה שהם לא תמכו בICS, עד כמה שידוע לי, היא מגבלה של מקום על הNAND FLASH הפנימי הקטן מאוד (256 מגה או משהו בסגנון). הבנתי שרומים ICS לN1 בעצם משתמשים בSD בתור root file system וזה כמובן לא שיא המהירות...

לSGS1, עם חומרה מאוד דומה לנקסוס רק זכרון NAND בגודל סביר, יש אחלה פורטים של ICS ועכשיו גם של JB.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הסיבה שהם לא תמכו בICS, עד כמה שידוע לי, היא מגבלה של מקום על הNAND FLASH הפנימי הקטן מאוד (256 מגה או משהו בסגנון). הבנתי שרומים ICS לN1 בעצם משתמשים בSD בתור root file system וזה כמובן לא שיא המהירות...

לSGS1, עם חומרה מאוד דומה לנקסוס רק זכרון NAND בגודל סביר, יש אחלה פורטים של ICS ועכשיו גם של JB.

זה במנדרינית, יש לך גם את מהות הדברים בקנטונזית או באיזה שפה אחרת שנהירה לבני אנוש מן השורה? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

למכשיר (העתיק הזה יש לציין - בן שנתיים וחצי כן?) יש מגבלת זיכרון קשה מאוד למיקום מערכת ההפעלה + אפליקציות.

זה לא ממש רלוונטי - זה בקיצור מכשיר ממש ישן ש"חתכו" לו תמיכה אחרי שנתיים +

לאנדרואיד זה זמן מדהים (ועזבו מה יוצא עכשיו - זה לא רלוונטי).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
ceyal

הS3 הושק בקוריאה והוא נראה אותו הדבר.

http://www.theandroidsoul.com/korean-galaxy-s3-announced-sk-telecom-and-kt-to-launch-gsm-and-lte-versions-respectively/

היתרון בגירסה הקוראנית הוא שיש 4 ליבות+2GB ראם+LTE.

למה לעזאזל עושים את זה?

כמו ש HTC עשו גרסה ל ONE בשם HTC ONE XL

מעבד כפול ליבה עם ליבה גרפית שהוציאה ביצועים טובים יותר מה TEGRA ומהיר יותר מה X הרגיל.

Opel Adam S 2017

פורסם

בחרתי ב-S3.

במציאות הוא נראה יפה מאוד במיוחד בצבע הלבן.

ב-HTC אי אפשר להחליף סוללה בקלות כמו ב-S3, אין לו אפשרות לקבל כרטיס זכרון חיצוני, הסוללה שלו נגמרת יותר מהר, וכנראה שגם הוא קצת יותר יקר לתיקון.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

3300 ב-KSP.

מעבר לשדרוג בחומרה והתוכנה מה-S2, ניכר שינוי בגישה של המכשיר, כאשר יש אפקט מים ושכשוך במסך הנעילה, הפינות של המכשיר מעוגלות, יש צליל ציוץ ציפור בהודעה חדשה...:-D

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אני אכן ממליץ על ה S3 למי שחובב סמסונג :)

אני תמיד היתי עם HTC והוא נוח לי מאז ומתמיד (גם קניתי בזול יותר לפני כחודש הסמסונג עלה כ 3600 ושלי 3000)

אכן יש שיפור גדול בין ה S3 ל S2, גם הרבה יותר יפה.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...